19.2° Constanța Vin., 7 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6145
19.2° Constanța Vineri, 7 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6145

Slujba oficiată de ÎPS Teodosie, în Portul Militar Constanța, a fost întreruptă de organizatori

Replica API 15 august 2022 5163

Slujba oficiată de soborul de preoți și Arhipeiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost întreruptă de către organizatori pentru a se i se da cuvântul Șefului Statului Major al Forțelor Navale, Mihai Panait.

Cu toate astea, ÎPS Teodosie și-a continuat slujba religioasă, fără sunet, după care a părăsit Portul Militar, afirmând că nu este supărat și că îi compătimește pe cei care i-au făcut asta.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Cine mai crede in bor? Doar babele si moshi cu alzhaimer. V-au cam scazut incasarile, este? De ce nu se impoziteaza veniturile acestor pomohaci?
1
0
Si-a scos Teobositu comentacii la inaintare sa para ca inca are sustinatori. Poponarri in rochie ce sunteti. Sa palavragesti o viata intreaga despre nimic practic. Povesti inventate de destia ca el, si sa iei salariu pentru asta. Cu ce ajuta religia progresul tehnologic ? De ce mai exista razboaie, foamete, saracie, boli daca zeul asta inventat i-ar face pe toti egali ?
1
0
Comanda Secu ristilor
5
0
Ticalosii astia care rumega p-aici despre episcopul Teodosie, sant fie homoxeuali, fie drogati, fie betivani, fie saraci cu duhul!Fiindca e f. greu sa gasesti explicatii la atata ura! Omul asta chiar n-a jignit pe nimeni, a incercat doar sa-ti faca meseria.
0
1
I sa comunicat ca are 10 minute, dar el a lalait-o. Bai teoDositule, cine mai pune botul la vrajeala voastra? Cred in D-zeu, dar nu cred in voi, hiene in sutane. Ati transformat institutia biserici in sursa necuvenita de venit. Sa va fie rusine!
2
1
Nota 10 celui de la butoane!
2
0
Multi din cei ce comenteaza sunt cred pe pastile in alta ordine de idei popa poate sa s**a p**a cu credinta si nu doar el
0
0
Cand o sa scape Constanta de potaia asta??!!!
0
0
Mai Theo tu spui ca VOR raspunde in fata Domnului dar cred ca si tu fiind muritor ca noi VOM raspunde in fata Domnului mai Theo
0
0
Aglomeratie, asa zisi oficiali pozati si microfoane inchise in bataie de joc
1
0
Ia sa va mai duceti dracului cu popalaul vostru si cu religia lu' peste!
1
0
Au mictionat pe Teo cu bolta.aia e.data viitoare.el in continuare crede ca e miezu doar ca el e miezu la el in ograda.pe faleza si la actiunile organizate de autoritati el este doar invitat.daca vrea.daca nu te pup pa pa pa. I au dat o mare mooe si l au umilit maxim
1
3
13:52 ,Tanasescule tu esti ?
1
0
Ziua Sfantei Marii este, in primul, o sarbatoare religioasa si abia dupa e ziua marinei. Doar criminalii comunisti a facut eforturi considerabile sa detaseze sarbatoarea Sfintei Marii de Ziua marinei, au schimbat si data la care se sarbatorea, au facut totul ca Ziua Marinei sa nu fie asociata cu vreo sarbatoare religioasa. S-ar parea ca, in ultimul timp, exista niste specimene subumane care si-ar dori acelasi lucru.
1
1
Oare cum ar fi sa celebreze slujba de ziua marinei in alta zi,tot asha a facut si cu pastele pe care la sarbatorit in ziua innaltari Domnului in 2020 atunci cand conducerea BOR nu a fost deacord dar a spus ca Theodosie este jupan in Dobrogea si nu ii poate interzice. Deci cu toate ca nu a respectat ierarhia care nu se discuta in B.O.R. patriarhul Daniel nu a avut curajul sa ii interzica lui spagoveanu comiterea unui mare pacat.
1
1
Nu va e frica de PapaCioc? V-ati luat de el, si drept razbunare, PapaCioc a adus Ciuma Rosie peste Romania. Are puteri, sfantul aista.
1
0
Bine i-a facut, a avut probabil un numar de minute, le-a depasit asa ii trebuie. Nu e Dumnezeu pe pamant, este un slujbas al statului.
7
0
nici Dumnezeu nu vrea sa-l asculte pe asta, dar saracii marinari!
6
1
n-a fost sustinatorul plandemiei si acum il saboteaza masonii
4
1
Ce cauta popa ala puscarias la ziua marinei,vroia iar sa-si faca damblaua sa strice sarbatoarea Sa-l fwta in cwr toti marinarii
0
0
Pisamas pe slujba ta de mos trepanat.
0
0
Lasa-ne ma cu KGSistul tau, Make! Mars!
1
0
sa va iau gitu' n pla daca a fost intentionat!o sa ardeti in iad jeguri nenorocite!
0
2
cand celebrezi o sarbatoare netinand cont de calendarul religios, nota bene , gestul unor laici nu importa.si,in fond,armata romana are capelan.
1
0
asa va vreau baietii mei.
2
0
Daca nu l-au huiduit,tot degeaba. Comentariul asta nu este pentru drogati.
0
0
Trage-le clopotul in dunga, nea Theo ! Noi punem graul la fiert.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
2527913377
5/49
3640613019
joker
4052873610