rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DETALII dintr-un dosar de CORUPŢIE

Fost PRIMAR, condamnat cu executare! Procurorii: Consilierii îşi aduceau aminte de o şedinţă care NU a existat!

Fostul primar din Seimeni, Lucian Blaj, a fost condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare, pe când secretarul, Amalia Trifan, care a ales că meargă pe procedura simplificată, adică a recunoscut faptele așa cum au fost reținute în rechizitoriu, a primit 1 an și 6 luni cu suspendare. Decizia nu este definitivă și a fost înregistrat apelul, termenul fiind fixat pe 30.05.2019.

Dosarul este constituit ca urmare a reunirii mai multor cauze penale în care organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la posibile fapte de abuz în serviciu și fals săvârșite de reprezentanții autorităților locale din Seimeni. Mai exact, anchetatorii au spus că, în cursul lunii aprilie 2012, fără a respecta procedurile legale și fără a mai discuta această problemă în ședință de Consiliu Local, Lucian Blaj a încheiat contracte de concesiune cu crescători de animale interesați de preluarea unor suprafețe din islazul comunal, printre beneficiari fiind atât consilieri locali cât și el.

Acesta a semnat primul contract de concesiune în ordine cronologică atât pentru primărie/concedent cât și în calitate de concesionar al suprafeței de 82 de hectare. Apoi, au mai spus anchetatorii, pentru a crea o aparență de legalitate, la data de 30 mai 2012 primarul l-a determinat pe funcționarul public I.M. (secretarul Primăriei Seimeni) să întocmească mai multe hotărâri de consiliu local în care să ateste în mod nereal întrunirea Consiliului Local într-o sedință publică ordinară la data de 26.04.2012, sedință care în realitate nu ar fi avut loc.

Documentele astfel întocmite au fost legate într-un dosar intitulat ”2012 Primăria Seimeni Ședința Consiliului local 26 – 04” , fiind arhivate la Primăria Seimeni. De asemenea, procurorii au mai reținut în rechizitoriu că În cursul lunii decembrie 2015 secretarul comunei Seimeni, Amalia Trifan a falsificat hotărâri ale consiliului local și a scos din sediul instituției mai multe astfel de documente.

Toate aceste activități erau în legătură cu intenția de a ascunde ilegalități presupus comise de primarul Unității Administrativ Teritoriale a comunei Seimeni, cu ocazia concesionării islazului comunal. Se pare că aceasta a fost depistată de oamenii legii în trafic, în timp ce avea aceste documente.

Anchetatorii au mai spus că probe sunt și în calculatorul din primarie, pe care îl folosea secretarul, dar și acesta a recunoscut faptele: ” Din declarația numitei T. A. (dată inițial în calitatea de martor) din 15 decembrie 2015 rezultă că în anul 2015, în perioada sărbătorilor pascale, viceprimarul I.M. i-ar fi spus că este o mare problemă cu o hotărâre a consiliului localprin care se aprobase concesionarea islazului comunal.

A fost chemată în biroul primarului, unde i s-a explicat că problema consta în faptul că primarul Lucian Blaj apare în expunerea de motive (proiectul de hotărâre) ca fiind inițiator acesta fiind în incompatibiliatea pentru că, ulterior aprobării hotărârii concesionase și el în mod direct din suprafața islazului.

S-a convenit pentru distrugerea repectivelor înscrisuri ea fiind îndemnată să facă acest lucru. Inculpata T.A. a mai declarat că, la câteva zile de la această discuție, a tehnoredactat cu ajutorul computerului din biroul său de la primărie un nou document pe care l-a intitulat HCL 24/26.04.2012, în conținutul căruia l-a trecut ca inițiator pe consilierul local P. G., care decedase între timp. T.A. a fost asigurată de primarul B.L. că nu se va întâmpla nimic.

După redactactarea înscrisurilor false, inculpata a imitat semnătura numitei I. C. Ulterior, împreună cu viceprimarul I.M. s-a deplasat la Prefectura Constanța unde a lăsat, la biroul juridic, un exemplar fals al HCL 24/26.04.2012 și al proiectului, cele două înscrisuri fiind identificate într-un plic alb cu ocazia percheziției efectuate la data de 23.12.2015 la Prefectura Constanța”, potrivit rolii.ro.

Anchetatori: Consilierii au indicat aspecte, nefiresc de precis!

Potrivit procurorilor, au fost audiate mai multe persoane care ocupaseră funcția de consilier local în mandatul 2008-2012. Din conținutul depozițiilor date de aceștia rezultă elemente certe de nesinceritate, susțin anchetatorii, potrivit rolii.ro: ” În concret, aceștia își amintesc cu precizie ziua și ora când s-a ținut presupusa ședință, cine a prezidat ședința precum și faptul că în mod cert s-a discutat despre concesionarea islazului.

În afara acestor aspecte indicate aproape identic dar nefiresc de precis, persoanele implicate nu-și mai amintesc absolut nimic din acea ședință cum ar fi alte chestiuni pe ordinea de zi, dacă existau proiecte de hotărâri de consiliu local, dacă s-a întocmit vreun proces verbal de ședință.

De asemenea, întrebați fiind, consilierii locali dar și inculpatul B. nu au fost în măsură să spună dacă au văzut vreodată hotărârea de consiliu nr 24/26 aprilie 2012”. Astfel, magistrații instanței de fond au stabilit că Lucian Blaj și secretara sunt vinovați, condamnându-i. Acum urmează apelul.

Liliana CHIRU

sâmbătă, 18 mai 20193490
Comentarii

25Aceasta este imaginea(19 mai 18:57)
politiei romane prin acest borfas international numit Nicolae Emilan din Cernav.Acest individ astazi pensionar pe vremuri se ducea la proxenetii orasului si le cerea taxa de protectie.Actualmente mare avocat de cacat isi mai trage niste bani de la prosti care nu isi dau seama ca are in fata un escroc de talie mondiala.Nu imi pot da seama cum taranca lui Maria de la Dunareni sta in casa cu un hot care nu plateste energie,apa,termie.Oare nu exista nimeni in Romania sa il puna la punct pe acest hot ordinar ?.Acest individ a carat toata fauna acvatica si cinegetica a dobrogei la banditii din m.a.i
26Fost primar(19 mai 06:56)
Un gunoi ca fostul primar
217NICOLAE EMILIAN(18 mai 23:25)
GOLANUL NUMARUL UNU MONDIAL UN ESCROC DE TALIE MONDIALA DIN SOFER AM AJUNS COMISAR SEF IN POLITIA DE CACAT A ROMANIEI CARE A FACUT DIN NECALIFICATI DOCTORATI VREAU SA IAU UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII SI LA PRIMARIA SEIMENI SA MAI SI DE AICI 2000 DE LEI CUM IAU SI DE LA UTILITATI PUBLICI SI SACT.UITE ASA ESCROCI CA MINE AU AJUNS MARI AVOCATI CARE IAU BANI DEGEABA.OARE PE NOI NU VEDE NIMENI IN ACAEASTA TARA ?.
52Pentru Radu titi(18 mai 16:36)
Sa l pupi in cur pe Vrabie !
27Alegator(18 mai 15:34)
Toti care castiga alegerile ptr primar ,ar trebui ca inainte de a lua fotoliul i primire sa axecute 4 ani puscarie, ca si o garantie a postului de primar
15Radu titi(18 mai 14:10)
Pe vrabie cand il luati??
012Pt 12.38.(18 mai 13:16)
Primarita din Kogalniceanu trebuie sa inteleaga ca este obligata sa arate pe ce a cheltuit bani comunei sa iti intre in cap si tie si ei ca nu este propriera ci angajata primariei ca si toti ceilalti care toaca bani locuitorilor.
86Ptr observator(18 mai 12:38)
Bai dale dracu de statui ca sunt cum trebuie sunt frumoase treaba e ca primarita a facut multe lucruri bune in comuna da nu vorbeste nimeni de ele pe facebook nu o apara mai nimeni nu inteleg cum vicele Pandrea care sta nonstop pe facebook nu intervine sa o apere cu argumente si el si nevastasa stau ascunsi ca multi multi altii ajutati cu servicii caldute si nu se baga isi vad de interesu lor.
13Kent(18 mai 11:48)
urmeaza gurgu de la ciobanu....asta daca nu da dreptul mai sus...cum sa ai dovezi k se fura din bugetul statului dar sal lasi in pace....asta inseamna o singura chestie....sunt mana in mana...
06Escu(18 mai 10:33)
Oare cat or sa primeascu hoatele alea care au furat marfa in valoare de 600 de lei din magazin.Despre Mazarea care macane se cutremura PSDeu pana la varf lasa primari din judet .
06fost consilier(18 mai 09:52)
Fara a se respecta procedurile legale si fara a se mai discuta problemele in sedintele de Consiliu Local primarul comunei Costinesti Cristea Traian incheie contracte directe cu firma SCViralex Complex 2005pentru dezapezire si infrastructura.secretarul comunei falsifica documente,intocmeste hotarari de consiliu local in care sa ateste in mod nereal si scoate din sediul institutiei mai multe documente.Toate aceste activitati cu intentia de a ascunde ilegalitati comise de primarul Unitatii Administrative Teritoriale a comunei Costinesti.
120Observator(18 mai 08:28)
Vineri 10 mai primarita de la Kogalniceanu Belu Ancuta Daniela a inaugurat statuile regelui Ferdinand si a lui Mihail Kogalniceanu dar parere generala statuile nu seamana mai deloc cu personalitatile mentionate! Situatia a nascut multe suspiciuni mai ales ca primarita a facut crize de isterie pe Facebook si refuza sa spuna cine e autorul statuilor esuate si mai ales cati bani au costat bugetul local adica banii cetatenilor? !?!
012mishu(18 mai 07:37)
i-auzi fagadew, cica o patesc si primariii
16alegator dezamagit(18 mai 07:36)
Urmeaza Georgescu Gheorghe Daniel primarul comunei Limanu .......
29daca vine mazare la odihna(18 mai 06:52)
si macane 90% din hotii cu titlu de fosti si actuali primari psd infunda puscariile.mazare o sa-i dea pe tobogan pe multi din fostii slugoi si tovarasi de haiducii pe banii prostilor de-l votara.
414Fog(18 mai 06:16)
Asta a fost lacom rau de tot. A vrut sa-l concureze pe mazare.
mai mult...Replica
27 iun 00:00ReplicaREVOLTĂTOR! Locuitorii unei străzi din Valu aşteaptă de un an de zile avizul tehnic de racordare la gaze!

Cine nu a trecut prin experienţa branşării la o reţea de utilităţi se poate considera fericit! Documentaţia...1163

27 iun 00:00ReplicaNuclearelectrica a scos la licitaţie un bloc cu 88 de garsoniere în Cernavodă. Primăria vrea să îl cumpere!890
27 iun 00:00ReplicaSupărări cu repetiţie: al doilea an în care medicii de la Urgenţă şi SMURD au de aşteptat după voucherele de vacanţă!825
27 iun 00:00ReplicaPrimarul din Băneasa, CERCETAT pentru AMENINŢARE: A blocat în TRAFIC un consilier!

Primarul din Băneasa, Paul Coliș, este cercetat de către oamenii legii pentru amenințare și împiedicarea sau...3024

27 iun 00:00ReplicaMilioane către firma unui deputat PNL pentru blocul ANL de la 23 August599
27 iun 00:00ReplicaAutorizaţie de construire pentru un bloc cu 9 etaje, în zona Carrefour930
27 iun 00:00ReplicaUn şofer a ÎNCERCAT să dea MITĂ poliţiştilor, în Constanţa!

În loc să suporte consecințele unei amenzi, a preferat să treacă de limitele impuse de lege și să ajungă în...1350

27 iun 00:00ReplicaO femeie din cartierul CET, la 112: 'Alo, mi-am tăiat venele'1205
27 iun 00:00ReplicaDISCIPLINĂ şi STABILITATE! Doi tineri subofiţeri din cadrul ISU Dobrogea, despre perioada şcolii: 'O experienţă frumoasă!'883
27 iun 01:28ReplicaPoliția Năvodari are un nou șef!

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, miercuri, 26 iunie, s-a desfășurat concursul pentru...3953

27 iun 01:22ReplicaAu continuat cercetările în cazul pescadorului urmărit cu focuri de armă: peste 100 de plase de pescuit descoperite1353
27 iun 01:32ReplicaINTERVENȚIE pe plaja din Faleză Nord: minor la un pas de înec!898
Vremea
31.8°24.2° - 34.3° joi, 27 iunie 2019
cer seninUmiditate: 37%
Vânt: 3.69 m/s din VNV
Presiune: 1015.63 milibari

Loto
6/49158113645
5/4041526323919
joker2311122119
Horoscop
mai mult...SPSportRT
27 iun 01:27SportSimona Halep s-a calificat în sferturile de la Eastbourne

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Eastbourne, după ce a învins-o pe Polona Hercog...799

27 iun 01:48SportConstanța va găzdui Campionatele Europene de baschet 3x3

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3x3! Super-eveniment în aer liber cu dunkuri...291

26 iun 03:21SportCătălin Gheorghe, campion european la bowling!

Federaţia Română de Bowling anunţă o nouă reuşită a constănţeanului Cătălin Gheorghe! Acesta este campion...511

26 iun 00:00SportSimona Halep a demolat-o pe Su-Wei Hsieh la Eastbourne, în doar 55 de minute

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne,...567

Local
27 iun 00:00LocalBărbat reținut pentru VIOL: victima ar fi fost abuzată într-un imobil

Polițiștii Postului de Poliție Ceamurlia de Jos, la data de 25 iunie a.c., au fost sesizați de o femeie, în...536

27 iun 01:41LocalPeste 180 de polițiști vor fi delegați la malul mării!

Și în acest an, Poliția Română a anunțat că a luat măsuri suplimentare pentru siguranța cetățenilor,...534

27 iun 01:30LocalPersoană în PERICOL de ÎNEC la Vama Veche

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 25 iunie, pe plaja Bolo din Vama Veche,...692

27 iun 01:42LocalMai mulți pompieri și mai multe puncte de prim ajutor, vara aceasta, pe plaje!

Pompierii au, vara aceasta, mai multe puncte temporare de stingere și mai multe puncte de prim ajutor pe plajele de pe...249

27 iun 01:48LocalȘoferi trași pe dreapta de către polițiștii rutieri, la Constanța

Poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari, la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18.45, au depistat o...402

27 iun 01:49LocalUn șofer MORT de BEAT a făcut accident rutier cu utilajul agricol pe care îl conducea

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cumpăna, la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 14.30, au identificat un...1144

27 iun 01:17LocalAccident rutier între Hanul Piraților și Năvodari

...1462

27 iun 01:43LocalLucrări pe strada Baba Novac. Nu parcați în zonă!

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a început lucrările de frezare a carosabilului pe strada...294

27 iun 01:24LocalÎn COMĂ: un tânăr a CĂZUT de la etaj, în timp ce ştergea geamuile

Medicii constănţeni au fost solicitaţi să intervină miercuri, 26 iunie, pe strada I.L.Caragiale, după ce o...2613

27 iun 01:18LocalREVIZIE ANUALĂ: SE OPREȘTE APA CALDĂ ÎN CONSTANȚA!

Începând de miercuri, 26 iunie începe revizia anuală a instalațiilor de apă caldă, în tot municipiul Constanța....1467

Politică
27 iun 00:00PoliticăGabriel Petrea, șeful tinerilor din PSD, explică de ce vrea să fie secretar general

Preşedintele Tineretului Social-Democrat (TSD), deputatul Gabriel Petrea, a declarat miercuri că s-a înscris în...120

27 iun 00:00PoliticăBudăi îi liniștește pe pensionari: De unde vin banii pentru pensiile majorate

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că bugetul va putea susține creșterea pensiilor, subliniind că există...172

27 iun 20:14PoliticăConsilierii locali din Murfatlar, convocaţi în şedinţă!

Consilierii locali din Murfatlar sunt convocaţi în şedinţă joi, 27 iunie, pe ordinea de zi figurând următoarele...147

27 iun 01:48PoliticăFederaţia Elevilor din România: Guvernul preferă să trateze baronii locali ai partidului cu mai multă atenție decât chiar pe elevii acestei țări

Federația Elevilor din România condamnă adoptarea proiectului de Ordonanță de Urgență de către Guvernul...243

27 iun 01:20PoliticăPlenul reunit al Parlamentului a votat numirea lui Marian Neacşu la ANRE

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu, membru al Pro România, a fost votat miercuri, în plenul reunit al...259

27 iun 01:17PoliticăRenate Weber n-a avut emoții: a fost desemnată Avocatul Poporului

Renate Weber a fost votată, în Parlament, fără emoții, drept noul Avocat al Poporului! Fosta europarlamentară a...308

27 iun 01:20PoliticăŞerban Nicolae e de acord cu un candidat comun PSD-ALDE, dar să fie nominalizat de la PSD

Liderul grupului social-democrat din Senat, Şerban Nicolae, a declarat că este de acord cu un candidat comun PSD - PRO...258

27 iun 02:03PoliticăMesajul lui Tit Liviu Brăiloiu, de Ziua Drapelului!

Mercuri, 26 iunie 2019, sărbătorim Ziua Drapelului Național, simbolul suprem al conștiinței și unității...365

27 iun 01:45PoliticăLiviu Dragnea victorie la CCR, din spatele gratiilor

Curtea Constituțională a dezbătut, miercuri, sesizarea PNL și USR pe proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea...714

27 iun 01:31PoliticăConsiliul local din Cernavodă, convocat în ședință ordinară!

Consilierii locali din Cernavodă se vor întruni în ședință ordinară, care se va desfășura joi, 27 iunie a.c.,...306

Monden
27 iun 02:07MondenCeline Dion a ajuns piele şi os din cauza suferinţei!

De curând, însă, Celine a acceptat să acorde un interviu sincer în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să...365

27 iun 15:17MondenActor din ”Suleyman Magnificul” ,prezent în România!

Actorul Burak Ozcivit, interpretul boierului Bali Malkocoglu, mana dreaptă a sultanului Suleyman, din serialul...277

27 iun 01:24MondenOtilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret!

Celebra cântăreaţă Otilia Bilionera este îndrăgostită nebuneşte, motiv pentru care a acceptat propunerea...355

27 iun 00:00MondenCe bine arată Nicole Scherzinger la 41 de ani!

Nicole Scherzinger arată impecabil în costum de baie! În doar câteva zile, cântăreața împlinește 41 de ani,...190

27 iun 00:00MondenJorje, înconjurat de fete sexi pe yaht!

În cel mai nou videoclip al său, Jorge se lasă purtat de val şi, cel mai probabil, atât căldura verii, cât şi...151

27 iun 00:00MondenCele mai sexy imagini cu Alina Pană! Războinica a făcut furori la malul mării

Alina Pană nu a făcut, nicio secundă, rabat de la senzualitate, dovedind, dacă mai era nevoie, că îşi merită cu...220

26 iun 00:00MondenApril Love Jordan a murit la doar 31 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Regina frumuseții April Love Jordan a murit la vârsta de 31 de ani. Tânăra era originară din Filipine și s-a stins...338

26 iun 00:00MondenMaria Dragomiroiu a ieşit la pensie! Ce sumă primeşte artista lună de lună

Maria Dragomiroiu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Timpul a trecut...549

27 iun 11:22MondenOana Zăvoranu, despre vedetele din România. "Sărăciilor, vă rupeţi în figuri şi îi pupaţi în bot la vrăjeală"

Oana Zăvoranu este dezamăgită de vedetele din showbiz care se dau iubitoare de animale, dar care nu dovedesc acest...196

27 iun 00:00MondenOana Roman a ajuns la spital cu fetița ei

Momente neplăcute pentru Oana Roman. Vedeta a ajuns, aseară, la spital cu fetița ei, după ce aceasta a făcut...204

Mapamond
27 iun 00:00MapamondSUA, Columbia și Chile au încercat ASASINAREA lui Nicolas Maduro

Guvernul venezuelean a anunţat miercuri că a dejucat o tentativă de "lovitură de stat" militară implicând Statele...121

27 iun 02:17MapamondMai multe etaje ale unei clădiri s-au prăbușit, după o EXPLOZIE: 4 PERSOANE, RĂNITE!

Patru persoane au fost grav rănite miercuri, la Viena, în urma unei explozii care pare să fi fost provocată de gaze...2456

27 iun 01:49Mapamond'Regele cocainei din Milano', evadare spectaculoasă dintr-o închisoare din Uruguay

Un șef al mafiei italiene, cunoscut și sub numele de „Regele cocainei din Milano”, a evadat din închisoarea din...422

27 iun 01:25MapamondOrganismele europene de reglementare cer detalii de la Facebook cu privire la proiectul de criptomonedă

Proiectul reţelei sociale Facebook de a introduce o nouă criptomonedă, denumită Libra, a ridicat marţi mai multe...241

27 iun 01:23MapamondAlertă în Marea Britanie: 12 persoane au murit, după ce au intrat în contact cu o infecţie bacteriană rară

Douăsprezece persoane au murit în regiunea britanică Essex şi alte 20 au intrat în contact cu o infecţie...687

26 iun 02:37MapamondDonald Trump anunță că va DISTRUGE Iranul: 'Orice atac iranian va fi urmat de o forţă majoră şi copleşitoare. În unele zone, va însemna ştergere totală'

Preşedintele SUA, Donald Trump, a denunţat marţi reacţia "ofensatoare" a Administraţiei de la Teheran la...691

26 iun 00:00MapamondNava umanitară Sea-Watch, cu 42 de migranţi blocaţi la bord de 13 zile, e un butoi cu pulbere: Captivii vor să spargă blocada italiană

Tensiunea era în creştere marţi la bordul navei umanitare Sea-Watch, care ameninţă să forţeze blocada italiană...245

26 iun 02:30MapamondLogodnica lui Jamal Khashoggi cere o anchetă internaţională privind moartea jurnalistului ucis

Hatice Cengiz, logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a solicitat o anchetă internațională în legătură cu...223

26 iun 00:00MapamondArabia Saudită l-a capturat pe liderul din Yemen al ISIS: Au fost folosite trupele speciale

Abu Osama al-Muhajir, considerat liderul filialei din Yemen a reţelei teroriste Stat Islamic, a fost capturat de...285

26 iun 00:00MapamondConsiliul UE defineşte principiile şi priorităţile pentru viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice

Consiliul UE a adoptat marţi un set de concluzii privind viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice,...212

Sănătate
21 iun 23:50SănătateJudecătorii au obligat Finanţele Publice să emită o autorizaţie privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA!

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...695

21 iun 19:37SănătateContractele CJAS Constanța cu furnizorii, prelungite până la 31 iulie

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță prelungirea contractele cu furnizorii, prin acte adiționale....549

20 iun 22:17SănătateÎncă un pas spre înfiinţarea Centrului de reumatologie Constanţa!

Curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța a fost, mult timp, un focar de infecție, după ce clădirile...1193

18 iun 01:40SănătateAproape 2000 de bolnavi la Urgența Spitalului Județean, de Rusalii

1790 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul...690

18 iun 01:49SănătateSpitalul de Boli Infecţioase angajează şef laborator analize medicale. Iată ce alte modificări mai pune la cale Primăria!

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa se află în subordinea primăriei, administraţia locală fiind cea care...961

18 iun 04:10SănătateGRAVIDA LA PLAJĂ. Sfaturi de la medicul ginecolog!

Este vară, temperaturile sunt ridicate și toată lumea ar dori să fie pe plajă, să se bucure de răcoarea apei....1505

15 iun 01:24SănătateEchipamente medicale donate Centrului de Transfuzii Constanța

Echipament nou pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, ce va contribui la creșterea capacității...594

14 iun 02:13SănătateCJAS Constanța atrage atenția medicilor să nu mai ceară ordinul de plată la eliberarea CONCEDIILOR MEDICALE!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța le atrag atenția medicilor de familie dar...4344

13 iun 02:27SănătateDr. Iuliana Botezatu este director interimar la Spitalul CF Constanţa

Spitalul CF Constanţa are un nou director interimar, în persoana dr. Iuliana Botezatu, fosta preşedinte a Comisiei de...1540

12 iun 00:52SănătateAparatură medicală vitală prematurilor, noua dotare a Spitalului Medgidia

Aparatura medicală insuficientă reprezintă una dintre cauzele majore ale mortalității infantile în România, a...1128