REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Fosta discotecă Noroc din Mamaia se transformă în hotel! Investitorul, în război cu vecinul de la hotel Del Mar!

Fosta discotecă Noroc din Mamaia se transformă în hotel! Investitorul, în război cu vecinul de la hotel Del Mar!

Replica API 25 mai 2019 | 01:39 2733

sursa foto: wallpaperup.com

Încă un hotel în staţiunea Mamaia! Fosta discotecă Noroc se va transforma în spaţii de cazare pentru turişti. Investitorii sunt doi afacerişti, este vorba despre Dan Mihalache şi Sterică Paris, prin societatea SC Gas Port Oil SRL, firmă ce are ca obiect de activitate comerţul carburanţilor pentru autovehicule. Investiţia este situată în vecinătatea hotelului Del Mar.

Ba, mai mult, între cei doi afacerişti şi societatea care deţine unitatea de cazare mai sus menţionată, SC Elegant Impex SRL, există şi un conflict juridic mai vechi. Pe rolul instanţei din Constanţa, la secţia civilă, există un proces între cele două părţi cu obiectul „obligaţia de a face”. Mărul discordiei, chiar clădirea care a găzduit, în trecut, discoteca Noroc.

Dan Mihalache şi Sterică Paris, prin societatea SC Gas Port Oil SRL, au obţinut joi, 23 mai, certificatul de urbanism în vederea construirii unui imobil P+4E cu funcțiunea de apartament+hotel, fiind vorba despre fosta discotecă Noroc sau fostul club al studenţilor, XS.

De precizat faptul că acelaşi imobilul face obiectul unui dosar deschis pe rolul Judecătoriei Constanţa, reclamantă fiind chiar SC Gas Port Oil SRL, iar pârât, SC Elegant Impex SRL, care adminsitrează hotelul Del Mar, aflat în imediata apropiere de fosta discotecă. Se pare că cele două societăţi nu se pot lămuri dacă imobilul-construcţie aparţinând celor doi afacerişti are fundaţie comună cu hotelul Del Mar. În acest sens, instanţa a dispus încuviinţează reprezentanţilor hotelului să depună la dosar expertiza tehnică judiciară în specialitatea construcţii – pentru demolarea clădirilor, prin care să se stabilească dacă fosta discotecă are fundaţie comună cu hotelul Del Mar.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vreau eu domne sa faca nimeni bloc lipit de mine, ca asa sunt eu smecher, vorba aia... am rezolvato eu cand mi-a murit ala pe santier la DelMar, si nu o rezolv acum?? Sunt smecher
2
1
Sa ii sugi pula lu chelu, hatere
7
4
Ahhh, ce-mi place cand se ard makedonii intre ei. Pesemne ca nu mai sunt romanii prosti care sa mai puna botul la vrajeala lor si au inceput sa se faca intre ei! Ma bucur ca va canibalizati intre voi. Spor !
10
2
Al dracu Paris cu cu chelia ta , si la navodar face niste mizerii de apartamente!! ii plac banii la nebunie si cruvele.
10
7
Hai ca va zic eu cum sta treaba !!! Hotelul Del Mar este construit in curtea restaurantului Select de aceiasi patroni fratii,Parteca . Nu are nici o fundatie comuna cu fostul club Xs iclusiv grinzile de beton care sutineau plafonul pe aripa noua construita a clubului , au fost taiate de domnii Parteca care de mult viseaza sa puna mana pe acel loc !!!
18
2
Abe Mihaela Parteca era ca fiicamea cine mai zice de ea de rau va dau cu descantat sa moara fiiiu
10
4
Makidonii au sufocat constanta. la puscarie cu ei
19
5
Parteca e mai tigan ca Sedan
23
3
Mihaela Parteca e aia de se futea cu tigani si acum e mare doamna la Bucuresti ?
30
2
Ia ca sa ajuns si aici galceava intre makidoni , da cand Del Mar a construit pe teren furat cu Mazare ia convenit . Armanu nu chiari da se sufoca intre betoane , asta a ti ajuns sa faceti sa va inchiriati unul la altul .
18
2
Lasa ca mai face si halepoasa niste bani din tenis sa-i investeasca tac-su stere in blocuri si hoteluri prin Constanta...
21
4
afaceristi cica...zdrente ca toata natia lor se rahat
34
7
Niste make hapsani si unii si altii. Am facut nunta fetei la Del Mar - japca pe fata. Te fura la bautura, la mancare cum pui furculita putin pe masa, iti ia farfuria din fata. Sa mananci cat mai putin ca sa ramana mancare si pt nunta urmatoare.
38
4
Ai mare dreptate! Poate o avea vreo fiica sau vreun alt fiu. Dar oricum mi se pare ciudat. Eu as fi devastat si nu m-as mai interesa de nimic. Decat de a trai in limite normale si fara sa fac valuri...
30
3
Eu obisnuiam sa merg la Ritz, clubul de biliard de langa XS. Prin anii 1997-1998-1999-2000. Acum nu stiu ce o mai fi pe acolo. Legat de patronul Hotelului Del Mar, pentru ca despre inamicii lui nu stiu ce sa va zic, stiu ca i-a murit fiul acum vreo 7-8 ani, intrand cu Porsche-ul intr-un gard de vila, in zona Cazino Mamaia, cu peste 200 kmph. Deci si-a pierdut mostenitorul. De ce se mai agita? Pentru cine si pentru ce? De ce isi mai macina neuronii?
30
8
Au inceput alde' mache sa se futa intre ei ! Ce misto era acea doscoteca ! Sa ne cacam pe hotelurile si blocurile lor, o sa ne sufocam intre betoane !
57
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272