REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fostul comisar din cadrul Gărzii Financiare, Eduard Cristian Tomescu, își ridică bloc cu 5 etaje, în Mamaia Nord

Fostul comisar din cadrul Gărzii Financiare, Eduard Cristian Tomescu, își ridică bloc cu 5 etaje, în Mamaia Nord

Replica API 18 august 2022 | 00:00 142

Societatea Nova Pontin TM SRL intenționează să ridice un imobil, în zona Mamaia Nord, pe strada T1, numărul 108. Recent, societatea a înaintat către Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare privind emiterea acordului de mediu pentru modificarea proiectului prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată rezultând astfel un imobil cu regimul de înălțime P+5E. Asociat în cadrul societății este și Eduard Cristian Tomescu, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru complicitate la infracțiunea de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, favorizarea făptuitorului.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni modul în care stațiunea Mamaia Nord s-a dezvoltat în ultimii ani. Datorită interesului arătat de public, investitorii au construit în neștire și încă construiesc pe bandă rulantă. În această situație se află și societatea Nova Pontin TM, societate în care sunt asociați Eduard Cristian Tomescu și Mitriș Adriana.

Recent, societatea și-a arătat intenția de a ridica un imobil în Mamaia Nord, pe strada T1, numărul 108. Ulterior, au înaintat către Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare pentru emiterea acordului de mediu ce vizează supraetajarea cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată rezultând astfel un imobil cu regimul de înălțime P+5E.

Tomescu, condamnat la închisoare cu suspendare

Eduard Cristian Tomescu, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare - Comisariatul General, a fost cercetat și condamnat pentru complicitate la infracţiunea de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, favorizarea făptuitorului. Astfel, acesta a primit 1 an de închisoare cu suspendare, instanța amânând aplicarea pedepsei pentru o durată de doi ani ce reprezenta termenul de supraveghere.

Tomescu apare asociat și în cadrul societăților Petrocraft Tehnologies SRL, Big Belly House SRL, Activ Team Management SRL, Edcos Team Activ SRL.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272