REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fostul deputat de Constanța, Remus Cernea, pleacă în Finlanda: „Biletul de avion este doar dus”

Fostul deputat de Constanța, Remus Cernea, pleacă în Finlanda: „Biletul de avion este doar dus”

Replica API 2 iulie 2018 | 00:50 447

Fost deputat de Constanța, Remus Cernea, a anunțat pe pagina personală de Facebook că pleacă în Finlanda. Urmează să se implice, pentru o perioadă mai lungă, în „proiecte creative care au legătură și cu România, dar nu numai”. Cât privește dacă se va mai întoarce în țară, urmează să ia decizia în străinătate. Cert este că biletul este numai dus, după cum a anunțat. Amintim că, în urmă cu aproximativ o lună acesta anunța tot pe pagina de Facebook despărțirea de iubita lui, după o relație de trei ani.

„Dragi prieteni, dupa 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbarii in Romania, voi face acum tot mai mult pasul si spre actiuni care vizeaza intreaga umanitate, nu doar o tara.

In cursul dupa-amiezii de maine voi pleca in Finlanda, unde ma voi angrena pentru o perioada mai lunga in proiecte creative care au legatura si cu Romania, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Daca si cand voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo.

Imi doresc sa revin la un moment dat, imi doresc sa pun umarul din nou la ridicarea Romaniei. Am muncit din greu si m-am luptat pentru libertate, dreptate, justitie si o dezvoltare morala a societatii noastre. Am inregistrat numeroase succese si am contribuit la schimbari de mentalitate de natura sa apropie tara noastra de cele civilizate, prospere si dezvoltate din occident.

E drept si ca de multe ori nu am fost inteles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de catre apropiati in care investisem incredere si prietenie. Dar cumva ma asteptam la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior in cele din urma.

Voi reveni sa lupt pentru Romania in contextul in care voi avea sentimentul ca o pot face intr-un cadru eficient, alaturi de oameni de calitate si ca beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp si energie irosite.

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe masura ce ele se vor apropia de implinire.

Numai bine va doresc tuturor!”, este mesajul transmis de Remus Cernea.

F.B.

Sursă foto și text: Remus Cernea, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Bastos ,al nostru,care ne-a lovit unde ne era mai greu,ii dorim bine si sa-i dea Dumnezeu gandul bun.
0
0
uitati-va ce privire are in poza si nu mai sunt necesare alte cuvinte...pentru cine intelege binenteles.
3
0
A mai scapat tara de un .....tiriie briu. Du-te invirtindu-te si sa vii cond te-om chema noi. Ia-ti chilotei mai grosi ca acolo e frig.
6
0
asistat social, remus florinel a ales raiul puturosilor, nicio surpiza aici.
10
0
Lasa-ne si du-te, Remusica! Ai facut cea mai buna alegere, tata! Avem nevoie in tara asta de barbati adevarati si demni, de capi de familii si de tati de prunci, sa ne duca neamul si valorile mai departe, de barbati dispusi sa isi faca semnul crucii si sa puna osul la munca, nu de majorete ca tine...
15
0
Ai luptat din greu pentru dreptate si libertatea delfinilor sau a bulangiilor si te-ai umplut de ridicol. N-ai facut nimic bun pentru tara asta, doar te-ai imbuibat cu salariul gras si diurne, deci n-are de ce sa-ti para rau, n-ai pierdut nimic, pentru ca n-ai prestat pro-bono. Sa te intorci cand te-om chema noi !
25
0
Omul lui hrebengiuci o ia la buci
15
0
Mazare e smecher acolo, asta e bulangiu si se duce bine unde se duce! Tu ai ramas fraier aici, in Cta
5
10
Mai bine in Madagascar unde este si bulangiul de Mazare. Un dobitoc care crede ca v-a freca menta si o sa fie bine. Sa vezi ce silueta o sa afiseze dupa ce il pun aia la munca!
13
1
Duoa decizia asta, fiind parasit de fosta iubita, sigur o sa isi gaseasca alinarea in bratele unui viking paros si iubitor de barbati!
19
0
Moarte, de asemenea, si bolnavilor psihic care ii sustin pe muistii din oengeuri, care iau bani si sufla in cur maidanezilor!!! Moarte kolakariola!!!!!!!!!!!!!
15
8
Neinteresant!
16
2
Dumnezeu i-a dat gindul cel bun.Cum au putut constantenii sa-i reprezinte un asemenea specimen.Am mai avea citeva oferte pentru export, sa-i mai fericeasca si pe altii cu libertinismul lor.
17
2
Nespalatul asta sa o suga in Finlanda ... la laponi !
19
2
un gaozar mai putin in Romania.La mai mare si cat mai des sa decoleze gaozarii din Romania numai spre exit-Romania.Cum lor le place doar inside-ass sa se intoarca in Romania la Pastele Caiilor.
17
2
Foarte bine. E suparat ca nu e luat in seama si pleaca. Acolo toti finlandezii vor fi incantati de el,mai cu seama poponarii.
21
2
cu ceva timp in urma lupta pentru drepturile delfinilor, vroia sa desfiinteze Delfinariul, ca cica delfinii nu sunt liberi. S-au terminat de rezolvat toate problemele si durerile acestei tari si a mai ramas de rezolvat doar drepturile delfinilor.
20
2
pleaca sa o ia la buci.
18
2
Noi,bulanii constanteni,suntem foarte ingrijorati ca nu mai are cine sa ne ceara si da ne apere drepturile!Vrem sa ne putem casatori si intemeia camine si familii in tara noastra!
17
6
cand am vazut poza alb-negru am crezut c-a dat coltu'
24
2
Un 0 barat , un nimeni, ajuns deputat sustinut tot de un nimeni! Disperat sa faca ceva e in stare sa zica ca e si femeie. Ganditi-va ce o sa zica aia in Finlanda cand o sa vada cine a fost deputat, un prostanac cu coada de cal
29
3
Ramai acolo , homo!
31
6
Daca as putea as pleca si eu. Un om cu gandire liberala nu are ce cauta in Romania evului mediu cu popi si oameni intoleranti si inapoiati mintal
16
35
Ma bucur cand mai vad cate unul ca se desteapta. Mai bine mai tarziu decat niciodata
10
25
se duce sa-i tina locul curului bivolaru,care este cautat de finlanda dar disparut miraculos cu ajutorul injustitiei din romanica dupa executarea a mai putin de un an din sase
24
3
Ce sa faca in cocina asta de romanie
8
25
Un la a iu mai putin.
5
8
Sa se intoarca cind l-oi chema eu.
34
9
Ma intrebam daca intr-adevar nu mai exiata speranta in Romania. Am citit comentariile si m-am convins. Adunatura de animale proaste fara perspectiva si fara dorinta de evolutie. Multumesc lui Dumnezeu ca atata timp cat esti tanar si competent poti pleca oricand in civiliatie
19
26
Un nespalat mai putin in RO. Indaratnicul asta a facut de ras judetul...
43
8
Ponta si Mazare l-au adus in Constanta ca sa isi bata joc de noi!
37
8
In plm, desigur
32
9
Drum bun si cale batuta, cine te prinde in Finlanda sa te futa ca tie tot iti place bulangiule.
47
6
Drum bun ! Poti sa ramai definitiv acolo. Aici n-ai facut nimic, doar scandal pe tema homosexualitatii si a cainilor vagabonzi.
51
6
promovarea bulangiilor nu este dezvoltare moral ci din contra e foarte imorala. nu puteai sa iei biletul asta doar dus fara sa te mai bage pretenashul tau pontache in parlament sa faci acolo mizeria si circul care l-ai facut? sau mai bine ia-ti gatul sa scape omenirea de un tiocalos fara pereche ! asta daca nu carecumva vrei sa te intorci la dreapta credinta crestin ortodoxa si sa incerci macar sa indrepti tot raul care l-ai facut!
46
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218