REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fostul director general al Portului Constanța se mulțumește și cu postul din Consiliul de Administrație

Fostul director general al Portului Constanța se mulțumește și cu postul din Consiliul de Administrație

Replica API 4 februarie 2019 | 00:05 409

Dan Nicolae Tivilichi, prospătul fost șef al Companiei Naționale Adminsitrața Maritime Porturilor Constanța, a plecat în concediu. Tivilichi a rămas fără postul de conducere după ce a pierdut procesul prin intermediul căruia a fost contestat concursul de ocupare a funcțiilor de director general și director economic al Portului Constanța. Tivilichi și-a luat câteva zile de respiro și a plecat la Galați, deși, soarta sa în cadrul companiei este cam incertă.

“Nu știu ce se va întâmpla. Deocamdată sunt administrator în Consiliul de Administrație. Urmează să ia CA o decizie. O soartă mai bună decât să fiu în CA....”, spune Tivilichi.

Reamintim că judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au decis, definitiv, anularea procedurii de selecție prin care Dan Nicolae Tivilichi câștigase postul de director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. Interesant însă cum Consiliul de Administraţie a optat, la conducerea companiei, pentru o persoană care, la rândul ei, a “picat testul instanţei” în privinţa procedurii de selecţie. Este vorba despre Dana Șerban. Decizia a fost luată marți, 29 ianuarie, în Consiliul de Administrație desfășurat la Ministerului Transporturilor. Decizia este valabilă până la următorul C.A., când urmează să fie decisă soarta conducerii Portului Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa mai caute jigodia de tivilichi? La cate ilegalitati a comis nu stiu cum mai umbla liber.
8
3
Se ntoarce Tivilichi ati belit plua !!!
5
1
Sa se duca la conducerea portului Galati si sa zica cum la pus sef pe infractorul Ciubrei cand era el acolo presedinte de consiliu
3
5
Ce sa mai caute ca nu a facut nimik!!
21
5
bai tivilichi ,cine tea pus sa te iiiii-ei in gura cu adrian topor,vezi ca ala este destept nu est prost ca marian stefan sau stoian curvulita cu sapte fete !
7
12
vie eu la conducerea portului. vand sindicate !
6
6
in sfarsit sint razbunat. nu a vrut sa ma bage si pe mine in consiliu'. desi nu am nici o treaba cu portul sint un sinecurist devotat alora care imi dau sa pap pina musc mana care m-a hranit
2
3
iar scrieti aiurea? cititi cu atentie decizia instantei. a fost anulata doar parte din procesul verbal de selectie care se refera la directorul general. ziaristii lui peste
6
9
Ciuma rosie galateana a cuprins toata tara ,e foame mare la Galati unflatul se multumeste si cu CA-ul
9
17
F buna ideee . Si pe pitica porno Sintea s-o lasati tot la secretariat. Mai face niste manevre mai agata niste barbati , ceva.Timpul trece, leafa merge .
109
0
Si pozitia de administrator si-a castigat-o prin frauda.
30
35
Marti e CA. Se aude ca Serban e mare favorita, dar ar mai fi in carti Hanganu si Razvan Filipescu , o masea stricata care vrea oriunde daca nasul Dobre ar putea.
9
16
Cum dracu sa nu se multumeasca sa ia niste bani si sa nu faca nimic.
12
17
de la director la consilier ..oho are foame grasanul asta care pute .
9
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272