REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fostul hotel BICAZ din MAMAIA intră în REABILITARE

Fostul hotel BICAZ din MAMAIA intră în REABILITARE

Replica API 12 ianuarie 2021 | 15:18 3095

Hotel Pirates Resort, fostul hotel Bicaz, din staţiunea Mamaia, va intra în renovări. SC Noy Bussines Tranzactions SRL a primit undă verde din partea Primăriei Municipiului Constanța pentru modificarea și construirea de noi spații de cazare. În prezent, Complexul Pirates Resort dispune de două corpuri de clădire, acesta fiind situat pe bulevardul Mamaia.

Primăria şi-a dat acordul pentru construcția de noi spații de cazare

Complexul deținut de Dan Alexandrescu și Cătălin Alexandrescu a obținut acordul pentru recompartimentarea hotelului, în vederea măririi capacității de cazare. Astfel, Primăria orașului Constanța a emis joi, 7 ianuarie 2021, autorizația de construcție cu numărul 19 pentru modificări interioare și construire de comere cu băi în fiecare hot.

Autorizația de construire a fost emisă cu o valabilitate de 12 luni.

Despre Noy Business Tranzactions SRL

Complexul Bicaz din stațiunea Mamaia se află în proprietatea SC Noy Business Tranzactions SRL și este compus din hotel și restaurant, împreună cu funcțiunile anexe. Firma este deținută de Dan Alexandrescu și Cătălin Alexandrescu, a fost înmatriculată în anul 1994 și are sediul social în satul Vânători, județul Galați.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pirates Resort,,,! ce denumire?!, zi ba; La nea Gheorghe sau la nea Nelu Hotel, , ca asa va cheama pe toti , rassa voastra de hotti !
0
0
hotelul a fost al M.A.I., apoi a trecut la B.C.R. si cand a dat faliment a fost vandut catre nu stiu cine. Si se spune ''renovare'' ca reabilitare inseamna altceva potrivit Codului penal!
2
0
Oao asata da stire
0
0
A fost cumparat de firma galateana de la BCR, in urma cu cativa ani.
3
0
Hotelul Bicaz nu este situat in apropierea Cazinoului. Este langa Hotelul Vega. La distanta enorma fata de Cazino. Inca ceva: stiam ca este al BCR-ului. Salariatii bancii isi faceau concediile aici. A fost vandut de banca? Sau am retinut eu gresit? Era doar o colaborare cu banca sau era in proprietatea bancii? Multumesc.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212