REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fostul șef al ISU Dobrogea, avansat în grad, post-mortem

Fostul șef al ISU Dobrogea, avansat în grad, post-mortem

Replica API 12 noiembrie 2020 | 00:37 2676

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 11 noiembrie a.c., mai multe decrete, între care și cel privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, post-mortem, colonelului Popa Daniel-Gheorghe din Ministerul Afacerilor Interne (fost șef al ISU Dobrogea).

Amintim că șeful ISU Dobrogea, Gheorghe-Daniel Popa, a încetat din viață, la 57 de ani. Acesta a fost confirmat cu Coronavirus, fiind transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, în stare gravă. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el, el stingându-se din viață pe 4 noiembrie.

Citește și: A MURIT șeful ISU DOBROGEA, colonelul Daniel POPA!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Magazine praf la reguli ISU, cluburile nu mai zic...si noi il omagiem pe amaratul asta!
1
2
Nu il acuza pe ala de la 00.39, poate stie ala ceva?,so fi luptat raposatul cu sticlele de vin,schoth,vodca sau alti dezinfectanti pe baza de alcool.Militari din Romania traiesc cu impresia ca ei se sacrifica pentru popor,in tarile civilizate militarilor li se pare ciudat ca ei sa fie laudati pentru ca isi indeplinesc juramantul militar adica isi fac treaba pentru care sunt platiti din munca contribuabilor la bugetul de stat.
2
3
De unde reiese ca a cazut la datorie, boule? Ce ziare sau publicatii ai citit? Nu am nimic impotriva omului, Dumnezeu sa il ierte, nici impotriva familiei sale, dar de unde si pana unde pui tu egal intre Covid si cazut la datorie? Boule...
4
2
Doamne, cata lume proasta...
2
1
In sfarsit, a ajuns geral. Nu chiar cum isi dorea, da Geral. Traiti!
1
2
Auzi, sa-i facem statuie, cand el a fost rapus de alcool, sedentarism si covid. Fi-mi-ar scarba de tine si de pseduo izmanarul tau
4
2
Intr o tara civilizata, omului asta, care este un militar cazut la datorie i s ar fi fact statuie. In tara noastra, unde sunt multi ingusti la minte, ii iram urmasii ca vor primi pensie. Sper ca si ai vostri sa aiba parte de astfel de pensie
3
6
ca sa i se dea pensie de urmas mai mare
3
5
noi ne bucuram ca am mai scapat de un prost si voi ii dati alti bani? ba nesi de la smurd,nu mai .uteti alarmele toata ziua si noaptea,pe strazi goale,bouarilor,luav.ar covidul!
7
3
SI NOI II PLATIM PENSIA!
4
4
pomana pentru familie
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272