REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A MURIT șeful ISU DOBROGEA, colonelul Daniel POPA!

A MURIT șeful ISU DOBROGEA, colonelul Daniel POPA!

Replica API 4 noiembrie 2020 | 14:17 12514

Tragedie fără margini! Șeful ISU Dobrogea, Gheorghe-Daniel Popa, a încetat din viață, la 57 de ani. Acesta a fost confirmat cu Coronavirus, fiind transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, în stare gravă. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța este una dintre instituțiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul Covid-19. În acest context, și domnul inspector șef a venit în contact cu acest virus și s-au dispus măsuri medicale pentru acesta. Capacitatea operațională nu a fost afectată de infectarea acestuia, activitatea inspectoratului se desfășoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență. Domnul inspector șef este internat într-un spital din București, starea dumnealui fiind una stabila și atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, si îi dorim mult sănătate. În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de dl. colonel Ionel Roșca, iar capacitatea operativă a instituției nu este afectată!” au precizat reprezentanții ISU Dobrogea, pe 1 noiembrie.

Gheorghe Daniel Popa

Din păcate, iată că starea sa s-a agravat, Gheorghe-Daniel Popa încetând din viață.

Menționăm că Popa era șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa din data de 15.07.2016, el venind de pe funcția de șef II al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Era născut pe 25.06.1963

Cotidianul Replica de Constanța transmite condoleanțe familiei și apropiațiilor.

MESAJUL ISU DOBROGEA

”38 de ani, 2 luni și 11 zile în slujba Patriei!

Miercuri, 4 noiembrie 2020, comandantul nostru, inspectorul șef colonel Popa Daniel Gheorghe, a plecat să fie comandantul batalionului de pompieri din cer!

Colonelul Popa Daniel Gheorghe a avut o sete de cunoaștere cum rar întâlnești, fiind preocupat în mod continuu de autoperfecționare. A condus această instituție după principiile sale de viață, dorind în mod constant îmbunătățirea serviciilor pe care ISU Dobrogea le oferă cetățenilor județului, neabdicând nici un moment de la principiul corectitudinii. Ca și pompier și-a făcut cu cinste, pricepere şi devotament datoria şi a manifestat grijă faţă de colegii săi. Nu se pot uita calităţile sale de militar şi nici calităţile umane, apropierea de oameni, calmul cu care rezolva problemele apărute şi spiritul de solidaritate faţă de cei cu care a lucrat. Dedicat trup și suflet meseriei, a reușit să imprime această atitudine și organizației, solicitându-ne să punem în permanență pe primul plan CETĂȚEANUL și obligația noastră de a-i asigura securitatea în domeniul situațiilor de urgență.

Colonelul Popa Daniel Gheorghe a fost un patriot și, DA, a iubit țara aceasta și meseria de salvator. Acesta a fost colonelul Popa Daniel Gheorghe!

Domnul colonel s-a născut la data de 25 iunie 1963 în sat Armășești, comuna Cernișoara, județul Vâlcea și a urmat cursurile Liceului Industrial Mecanic din Râmnicu Vâlcea pe care le-a absolvit în 1981, cu diplomă de bacalaureat. Ulterior, a urmat cursurile Școlii Militare de Ofițeri Pompieri București, pe care a absolvit-o cu rezultate foarte bune în 1985, fiind repartizat la Grupul de Pompieri al județului Călărași, unde a ocupat funcția de Inspector principal II. Începând din august 1998, până în septembrie 2001 a ocupat functia de Şef de stat major Grupul de Pompieri „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi. Începând din 15 septembrie 2001, până in 14 iulie 2016 a ocupat funcția de Inspector şef II la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi. Din 15 iulie 2016 până in prezent a fost Inspector şef I al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

GRADE:

1985-locotenent

1989-locotenent major

1994-căpitan

1999-maior

2002- locotenent colonel

2005-colonel

DECORAȚII

2000-Semn Onorific În serviciul patriei pentru 15 ani

2006-Bărbăție și credință

2010-Semn onorific în Serviciul patriei pentru 25 ani

2012-Bărbăție și credință în grad de Comandor

2014-Plachetă onorifică

2019-Emblemă de merit Acțiuni umanitare

2020-Distincție de serviciu

Drum lin, domnule comandant!”

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ala care zicea ca-s prost. Atatia oameni sunt prosti de asemenea? A murit un corupt si o lepra a sistemului local. Un spagar si un comunist de duzina. Foarte bine!
0
1
Urma o pensie nesimtita de 3000 de euro lunar. Traiaca covidu
3
3
Drum lin colonele! Dumnezeu sa te tina aproape! O pierdere pt cei cunoscuti lui! RIp
2
3
Eu sunt Relu,un gunoi de om ! Dau commenturi cam la toate articolele,imi place sexul anal si ma prostituez pentru un pachet de tigari. Ptr mai multe detalii si sa ma vedeti si cu un morcov in ghiot ..ma gasiti pe livejasmine la "sexiunea" GAY . Va pup jos
5
3
Cum s-a infectat, ce comorbiditati mai avea, contactele... e important pentru ca era chiar in linia 1. Poate mai invatam ceva. Comentariile aiurea nu isi au locul. Nu era persoana care sa merite asa ceva.
3
1
Replica,in curtea voastra s-a rasturnat caruta cu prosti...asta ca sa fiu amabil
1
6
Un parazit mai putin.
7
8
Cat de nenorociti puteti fi. Comentatori frustrati de 2 lei.
5
8
A murit unul si atat, un neica nimeni care a atarnat in postul ala si n-a facut nimic... Ce putea face un asemenea dobitoc ca sef ISU?? PE astia oricum ii selecteaza dintre cei mai dobitoci sa fie la numar si sa zica mai departe: Da sa traiti sefu'.
8
15
Sa mi suga pula mortul.
7
16
Mai putin de platit, dupa ce a fost atarnache la bugetul de stat o viata intreaga, s-ar fi pensionat pe-o suta de milioane pe luna, uite ca nu l-a mai rabdat Dumnezeu
11
11
numarul 1 a judetului Constanta???...sifonul parchetului un tigan de la Fetesti calcand pe cadavre a ajuns mare mahar la transporturi Acum are un loc de sifon sef.Cand iti trimitem coroana tigan marius gabriel ?
8
5
Tragedie fara margini? Ce titlu e asta? Inca un decedat infectat cu covid. Dumnezeu sa il ierte! Daca mureau din copiii aia de pe smurd sau de pe autospecialele de stingere ..care cu adevarat sunt in prima linie...nu mai puneati asa titlu pompos
14
11
sa fie pe lista de covid...ce mult ma-s bucura..unul dintre jigodii a crapat..l-a luat dracul..ce nu stiti...jigodia de MAREAN IORDACHE..a sapat la iuteala groapa altuia si ca dobitocul a cazut in ea..ei...MARENE??AI MUNCIT CA PROSTUL..daca erai om cu oamenii,astazi erai printre noi..jegule..
7
8
La ISU numai in sprituri stau sefii. Servesc mese si stau in sprituri. Avea ficatul gras si era in categorie de risc dar nu purta masca ca erau la sprit si s-au infectat unii pe altii. Astiu nu umbla cu ambulantele SMURD cum se lauda.Stau in birou.
12
9
In ultimile 24 de ore au murit 146 de romani de coronavirus iar unul dintre acesti oameni a fost seful ISU.Dobrogea,Dumnezeu sa ii ierte pe toti
23
0
virusul nu iarta, peste cine da si il ...simpatizeaza e prins , e facut cu multa inteligenta diabolica , distruge si se formeaza divizandu se continu!
12
1
deci toti sefii sunt bolnavi pe loc . ce teste medicale se fac , mai ales ca era militar ? ce sa mai credem ? cand spitalul militar era adevarat si nu capusat , nici armata nu aveai voie sa faci daca aveai suflu sistolic . ce doctori verifica acum trupele si cadrele medicale ? bagabonteala pe bani . cati doctori de familie au datele antropologice anuale ale pacientilor ? nobody , scamatori toti .
21
2
Inca un om sacrificat pe esafodul luptei cu coronavirus covid 19. Dumnezeu sa-l odihneasca in pce, liniste la loc luminat, la loc cu verdeata. A plecat mult prea devreme din viata asta zbuciuata. Condoleante familiei indoliate si ISU Dobrogea. RIP.
22
4
eu voi muri primul
2
5
Ling coaiele celor de mai jos.
5
10
Dumnezeu sa l odihneasca! Pacat....
29
0
Esti mai prost ca ma-ta. Probabil ma-ta, stie sa citeasca si sa inteleaga un text.
29
2
Condoleante familiei !
33
0
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei indurerate.
33
1
Dumnezeu Sa-l Ierte! Condoleante familiei!
34
1
Nimeni nu poarta masca la ISU.
17
14
Sincere condoleante
37
0
cine mai era si asta?
8
62
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
40
1
Odihneasca-n pace
41
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218