REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul vice al CJC, Cristian Darie, executat silit, din nou, pentru o datorie de aproape un milion de euro - DOCUMENT

Fostul vice al CJC, Cristian Darie, executat silit, din nou, pentru o datorie de aproape un milion de euro - DOCUMENT

Replica API 24 februarie 2018 | 01:47 590

Fostul vicepreşedinte al CJC, Cristian Darie, este dator vândut, atât el, cât şi soţia sa, Ruxandra Luminiţa Darie. Chiar dacă se vehiculează ideea că notarii, aşa cum este soţia lui Darie, sunt adevărate „fabrici de bani”, iată că datoriile la bănci le-au pus capac acestora şi au ajuns să fie executaţi silit din toate părţile. Vorbim de datorii de aproape un milion de euro!

La avizierul Judecătoriei Constanţa a fost afişată o publicaţie de vânzare, care anuţa scoaterea la licitaţie publică a patru loturi de teren, aflate în intravilanul comunei Agigea, trei dintre ele aflate pe strada Pescăruşului, iar al patrulea aflat pe strada Egretei, proprietatea celor doi soţi. Preţul de evaluare pentru fiecare lot în parte este de 28.900 lei, iar preţul de pornire a licitaţiei, pentru fiecare dintre ele, este de 21.675 lei, adică 75 la sută din preţul de evaluare.

Potrivit documentului, Luminiţa-Ruxandra şi Cristian Gheorghe Darie datorează Băncii Transilvania, prin mandatar, suma de 962.310,69 EURO, reprezentând debitul curent plus cheltuieli de executare silită.

Prin urmare, persoanele interesate în vederea echiziţionării unei parcele de teren, în Agigea, se pot prezenta pe data de 5 martie, ora 12:00, la licitaţia organizată de Birou Executor Judecătoresc Sarkis Ionica. De precizat că imobilul este grevat de următoarele sarcini: ipotecă în favoarea Volksbank România SA, pentru garantarea creditului de 840.000 euro, plus dobânzi şi comisioaneaferente, împreună cu interdicţia de înstrăinare, grevare, închiriere, construire etc.

Din nefericire, pentru fostul vice de la CJC nu este pentru prima dată când este executat silit pentru această datorie, de aproape un milion de euro. Acelaşi executor judecătoresc anunța, în urmă cu 3 ani, vânzarea, prin licitaţie publică, a unui alt imobil aparținând familiei Darie, situată pe strada Atelierelor, în suprafaţă utilă de 73,92 mp, proprietatea lui Cristian Darie și a soției sale, Luminița, precum și dreptul de folosință asupra terenului în suprafață de 29 mp, imobil dobândi în baza Contractului de vânzare-cumpărare din 1997, încheiat cu RAEDPP Constanța, și în baza a două certificate de moștenitor din 2012, emise de BNP Ruxandra Luminița Darie. Darie a mai fost executat silit și-n ceea ce privește alte două proprietăţi, respectiv Casa Teleorman, din stațiunea Mamaia, dar și un imobil de pe strada Pescarilor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de banii furati se alege praful, de ce nu ii luati viile de la Topalu ? Cirjaliu a furat cu Darie jegosu draq.. ii vine si lui randu
5
0
Darie a trecut toate ciordelile prin notariatul lui nevastasa care a facut bani cat a fost el pe val, in rest e o alcolica plina de basini care isi bate joc de clienti, mai e si condamnata la 3 ani de puscarie
5
0
Este un looooooossser
3
0
Dar de ce in Agigea??de ce nu l luam la scuturat si pe primarul Agigei MARICEL CRISTIAN CIRJALIU cel care a luat toata comuna pe numele rudelor prietenilor si finilor lui?
5
2
Aloo justitia corupta !!! De ce nu-l executati silit pe porc el fiind la Poarta Alba ? Da hotul de mazare v-a dat destul ?
3
0
Lasa ca mai are..... Ajung si la viile si crama darie...cu d mic
4
1
sunteti destui care l-ati si inca il pula in p...! intrebati si voi pe acasa! nu dormiti pe voi!
2
4
Si noua sa ne-o suga ma-sa lui dorel.
9
2
Sa i-o suga mata si cu tot neamu tot de poponari
10
2
a imbatranit el,da inca i-ati suge p...! nu v-ati saturat?!
3
17
Nu aduna banca un milion de euro daca vinde tot la licitatie. Aici a fost intelegere mafiota intre Darie si functionari corupti din banca pentru supraevaluarea proprietatilor. Acum se afla valoarea reala. Problema ramane diferenta, banca nu ii va lasa niciodata nici pe ei, nici pe urmasii lor.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108