REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FOTO. CARAMBOL între Constanța și Valu lui Traian: un şofer implicat ERA BĂUT la primele ore ale dimineţii!

FOTO. CARAMBOL între Constanța și Valu lui Traian: un şofer implicat ERA BĂUT la primele ore ale dimineţii!

Replica API 21 august 2018 | 00:19 838

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de luni, 20 august a.c., în jurul orei 9,00, pe DN3, între localitățile Constanța și Valu lui Traian. Din primele informații, în incidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, iar la fața locului au fost solicitate și echipaje de ambulanță. Au fost rănite două persoane.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 09:00, un bărbat, de 62 de ani, a condus un autoturism, pe DN 3, în afara municipiului Constanţa, în banda nr. 2, dinspre Constanţa către Valu lui Traian şi, ajungând în dreptul unei societăți de dezmembrări auto, a redus viteza cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a fost lovit din spate de un autoturism, condus de o femeie, de 57 ani, în aceeași direcţie de mers, pe aceeași bandă. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat către înainte, pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de 50 ani, din sens opus, pe banda nr. 2.

O autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe DN 3, banda nr. 2, dinspre Valu lui Traian catre Constanţa în încercarea de a evita coliziunea cu autoturismele implicate în accident, a virat dreapta, ieşind în afara părţii carosabile.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a șoferiței.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luni dimineata la ora 9 ala avea deja 0.41 alcoolemie. Stiu ca nu a influentat cu nimi dar e reprezentativ
0
0
MITROI O JIGODIE DE PRIMAR CU FIUL SAU HOMOSEXUAL CARE CHIPURILE S A CASATORIT CU O FEMEIE BARBAT NU SE MAI SATURA DE BANI ,iar cei de la drumuri LINGE TIGAILE la ei la POPAS.Pana intr o zi cand o sa le vina si lor randu.RUSINE sai fie lui MITROI su lui FISU pe nume EMILIAN
2
5
sa se faca sesizari la primar
3
0
mie imi pare sincer rau ptr soferul baut ! Chiar daca nu a provocat accident sau alt comportament neadecvat in trafic , va suferi cel mai mult ! De aceea dragi colegi conducatori , nu va riscati ! Luati un spritz si intra un dobitoc in tine ! dar papara tu ti-o iei !
6
2
a mai fost sens giratoriu acolo si nu-l folosea nimeni, tot peste linia continua e mai scurt
2
1
E marcaj la steaguri, inainte de padure pt un sens giratoriu. Trebuie doar sa il construiasca din blocuri de plastic. Atat. Si salvam vieti.
4
2
Iesirea din CT spre autostrada pt Buc sau Bg e ceva intre loterie si caricatura. Nu degeaba ne fac javrele de europeni doar hoti si tigani.
5
0
Trebuie scris pe sosea, mare de tot de 3 ori la rand, semnalizat viraj la dreapta spre Bucuresti asta imediat cum ai iesit din Constanta ,exact la fel cum e scris pe autostrada cand iesi de pe ea spre Mamaia - Constanta Vest
10
0
aia din beton de se lauda cnair-ul cu ei unde sunt ? Doi la mana, ar trebui un giratoriu. Iesirea spre autostrada e prost semnalizata, iar cineva care vine pentru prima oara are mari sanse sa o rateze. De intors, nu se pune problema sa intorci pana la Valu, altfel iese ce vedeti in poze.
9
1
In prima poze e carambul ,nu carambol...romanilor!!!!
6
4
sunteti nedrepti, cine va pune sa nu respectati regulile de circulatie. de ce vorbiti la telefon cand sunteti la volan. de ce nu deschideti ochii si sa lasati alte preocupari cand sunteti la volan. disciplinati va. asta e nu aveti disciplina .
12
5
De un sens giratoriu vad ca nici nu se pune problema!!Daca ratezi autostrada intorci la jumatatea lui Valu si asta doar daca ai autoturism. Daca ai masina peste 3,5 tone intorci din 3 manevre si .Sa nu mai zic Tir ca efectiv nu ai nici o solutie.
15
0
CNAIR nu poate sa puna parapeti pentru ca primarul Mitroi nu vrea.. Are carciuma de la padure , asta e motivul.. Ce daca mai mor uni pe acolo??? Afacerea sa mearga..
19
2
Cnair niste idioti incompetenti au pus parapetii exact unde nu trebuiau pusi In primavara au anuntat cu surle si trambite ca vor monta parapetiiepana la intrarea in Valu Ce au fost in state sa faca... numic,lasa lumea sa se nenoroceasca,niste cretini idioti.
17
2
CNAIR sunteti atenti in zona respectiva au avut loc zeci de accidente.Masura de a pune parapeti insa si aceia doar pe o bucata de drum se pare ca nu e eficienta. Ce ar fi sa prelungiti Zona cu parapeti si sa semnalizati mai bine intrarea pe autostrada.Cei care vin prima oara nu disting bine intrarea si o rateaza.Daca nu luati aceste masuri numarul accidentelor vor creste dar nu cred ca asta e vreo problema pentru Dumneavoastra.La mai multe inainte.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108