REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

FOTO. „DESCINDERE” ÎN GHETOUL de pe strada Munții Tatra! S-a lăsat cu AMENZI!

FOTO. „DESCINDERE” ÎN GHETOUL de pe strada Munții Tatra! S-a lăsat cu AMENZI!

Replica API 25 octombrie 2018 | 00:25 543

De ani buni, zona de barăci de pe strada Munții Tatra, din cartierul Palas este în atenția autorităților municipiului Constanța. Locuitorii din zonă reclamă mizeria și gălăgia făcută de cei care se aciuează în aceste barăci, autoritățile „descind” în ceea ce pare a fi un ghetou, aplică amenzi, fac curățenie, pe unii îi mai direcționează către localitățile de domiciliu și...după câteva luni o iau de la capăt!

Miercuri, 24 octombrie, a avut loc o nouă acțiune în ghetoul de pe strada Munții Tatra care s-a încheiat cu amenzi. Polițiștii locali în colaborare cu inspectori ai Serviciului de Igienă Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanta și lucrători ai firmei SC. Polaris M Holding au acționat pe strada Munții Tatra din cartierul constanțean Palas, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei.

În cadrul acțiunii au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale ( pentru depozitarea de obiecte pe domeniul public; întinsul frânghiilor de rufe pentru uscarea articolelor de îmbrăcăminte, aruncarea unor deșeuri în alte locuri decât cele special amenajate, nemenținerea unei permanente stări de curățenie de jur împrejurul imobilelor pe exteriorul imobilelor pe care le dețin) în valoare totală de 2.800 lei. De asemenea, au fost luate măsuri de igienizare a zonei de către lucrătorii firmei de salubritate cât și de persoanele sancționate contravențional

„Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Citește și: Poliţia Locală a igienizat tabăra de ţigani din zona Munţii Tatra

FOTO. Curăţenie la tabăra de nomazi de pe strada Munţii Tatra din Constanţa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Punetii la munca de dimineata pina seara si atunci nu mai au timp de prostii.
6
0
Fara lansatoare de flacari nu faceti niica!
6
0
Bine ca au strada si se numeste si Muntii Tatra, ca in rest zici ca esti in Furimurilanka.Curent electric, apa, canalizare, asfalt ...nu au ajuns inca acolo?
1
0
In India sa-i arunce, nu Africa, ca de acolo izvoraste natia asta infecta.
7
0
Aia stau abuziv acolo scoateti de acolo cu forta si aruncatii la buc pe sina tren
4
0
Li se rupe la tigani de amenzile lor ...de ce nui muta in africa
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272