REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FOTO. Poliţist implicat într-un GRAV ACCIDENT RUTIER! A ajuns direct pe masa de operaţie

FOTO. Poliţist implicat într-un GRAV ACCIDENT RUTIER! A ajuns direct pe masa de operaţie

Replica API 17 septembrie 2018 | 09:04 853

Un poliţist a fost implicat într-un grav accident rutier, duminică după-amiază! Omul legii, care face parte din cadrul Secţiei 6 Rurală Cernavodă, se deplasa la o intervenţie atunci când a fost implicat într-un grav accident rutier. Cazul şi imagini care arată cât de grav a fost avariată maşina Poliţiei au fost prezentate de liderul de sindicat Vasile Zelcă, nicidecum de alţi reprezentanţi ai MAI! Sindicalistul reiterează, cu această ocazie, semnalele de alarmă pe care le-a tot tras în legătură cu starea precară în care se află autoturismele Poliţiei.

Poliţistul rănit este la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost operat, a mai precizat Zelcă. Conform acestuia, poliţistul are fractură de femur şi mandibulă.

Ce spune IPJ Constanţa

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 223. Conducătorul auto, agent de poliție în cadrul Postului de Poliție Seimeni, în vârstă de 48 de ani, se deplasa cu autospeciala de serviciu la o intervenție 112. Acesta a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Agentul de politie de la Seimeni e kamikaze..nu are treaba cu condusul..am facut si eu accident din cauza lui ca mi-a intrat pe contrasens acum ceva ierni..si nici macar nu a oprit sa vada daca am patit ceva , preferand in schimb sa de-a talpi cu fugitii..din cate am inteles ulterior masina nu avea ITP-ul si asigurarea valabila!
0
0
Sa meraga cu bicicleta
0
0
Sugi pula si tu si tiganu si mazare la patrat. Dupa aceea mai Sugi pula inca odata de la toata constanta sa ai si de motorina!!!
2
2
Eu sunt liviu tiganu din psd si fur bani cu mazare si nu mai avem bani sa cumparam masini
0
6
Este trist pt ca viata lui nu conteaza in sinea conducerii mai. Si mai trist este ca o sa plateasca masina. ...... asta de 15000 euro.
7
0
La 40 de ani am 3 trei casute dintre care una in Mamaia inchiriata non stop.Ce bine este in politia romana cand dormi non stop in post si iti vin banuti.
4
6
Amortizoare bucsi psd fura n7 baga
1
9
Opriti masini in trafic cu RAR-ul si dati amenzi si retineti taloane pentru niste nimicuri, iar masinile voastre sunt praf, rusine sa va fie...
12
6
Ii cauta pe necoita cu coarda lui prin boscheti, da ei erau plecati prin bulgaria pe banii primariei
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367