REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Frații Tate, duși cu duba la DIICOT: 'Nu prezintă dovezi pentru că nu există'

Frații Tate, duși cu duba la DIICOT: 'Nu prezintă dovezi pentru că nu există'

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 09:01 1069

Frații Tate au fost scoși joi dimineața din Arestul Poliției Capitalei și duși cu duba la sediul DIICOT, acolo unde au loc noi percheziții înformatice în dosarul în sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei.

Fratii Tate, dusi cu duba la DIICOT: 'Nu prezinta dovezi pentru ca nu exista'

La sosirea la DIICOT, cei doi au susținut din nouă că viața lor este în pericol în arest, iar anchetatorii nu ar avea dovezi în sprijinul acuzațiilor împotriva lor. „Nu prezintă dovezi pentru că nu există”, a afirmat Andrew Tate.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, ca fraţii Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv. Decizia Curții de Apel București este definitivă.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de către inculpaţii Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 20.01.2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, în dosarul nr. 1837/3/2023”, potrivit minutei instanței.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Mandatele au fost prelungite în ianuarie pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Aceștia au admis cererea procurorilor DIICOT şi au decis, în consecinţă, prelungirea arestării preventive pentru fraţii Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A GASIT IN ROMANIA LIBERTATEA DE A FACE MILIARDE DE PE PASARICA FEMEILOR.LA PUSCARIE CATE 25 DE ANI SI LUATE TOATE MASINILE SI AVEREA PENTRU CA NU SUNT MUNCITE DE ACESTI DOI BORFASI
2
1
se pierde prea mult tmp cu ei. trebuia sa fie aranjati si expulzati imediat. sta toata tara la mana doi proxeneti sa ne faca morala? sa fie trimisi in Afganistan sa faca acolo chat cu araboaicele. sa vedem daca cu coranul in mana e permis sa faca chat cu araboaicele sau numai cu europencele merge
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212