REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

FUNERALIILE COPILULUI SFÂȘIAT de CÂINI vor fi PLĂTITE de Primăria Albești

FUNERALIILE COPILULUI SFÂȘIAT de CÂINI vor fi PLĂTITE de Primăria Albești

Replica API 15 decembrie 2021 | 14:06 30481

Detalii înfiorătoare în cazul copilului sfâșiat de câini! Un copil în vârstă de 6 ani a murit, după ce a fost mușcat, de gât, de câini în timp ce le dădea de mâncare cornul și laptele pe care nu le-a mâncat la școală ci a preferat să hrănească patrupezii. Totul s-a petrecut în localitatea Cotu Văii, comuna Albești. Câinii l-au atacat iar micuțul Marius a fost neputincios în fața violenței acestora. Din păcate, leziunile suferite de minor au fost incompatibile cu viața. Acestuia i-a fost declarat decesul de către medicii sosiți la fața locului. Iată că au ieșit detalii incredibile la iveală!

Cum s-a petrecut totul!

Din informațiile pe care le deținem, copiii au venit de la școală, au intrat în curte, moment în care copilul cel mare a intrat în casă iar cel mic a spus că se duce la toaletă și apoi să dea cornul și laptele, pe care le-a luat de la școală, la câini. Mama lui, fiind acasă, l-a întrebat pe cel mare unde este fratele său și l-a trimis să îl cheme pentru a intra în casă. Când a ieșit afară, fratele lui l-a găsit în stradă… plin de sânge. Din cei șase copii ai familiei, Marius, era cel mai mic.

Sursa foto: Captură ProTV

Ar fi fost identificate 2-3 mușcături pe corpul băiatului, însă, fatală i-a fost cea din zona gâtului.

Atacat când a mers să le dea de mâncare

„Curtea lor nu este împrejmuită. Copilul a fost atacat când el s-a dus să le dea de mâncare. Cert este că a fost găsit în stradă de fratele cel mare, atât. Nu se știe ce s-a întâmplat exact și cum l-au atacat câinii. Ei aveau doi câini mai mici, încă unul care era hrănit de vecinii din zonă și un maidanez, deci doi ai lor, doi de pe stradă. Familia s-a mutat în localitate de mai bine de 6 luni de zile. Trăiau dintr-un singur salariu 7 persoane într-o casă destul de mică”, ne-a declarat un apropiat al familiei.

Sursa foto: Captură ProTV

Câinii criminali ar fi fost capturați.

Sursa foto: Captură ProTV

Primăria se va ocupa de înmormântare

„Noi, primăria, ne vom ocupa de toate cheltuielile de înmormântare. Am vorbit cu familia și ne-am mobilizat încă de aseară (n.r. ziua tragediei). Este o tragedie, nici nu am cuvinte”, ne-a declarat Gheorghe Moldovan.

Gheorghe Moldovan

Citește și:

TRAGEDIE în județul Constanța! Un COPIL de 6 ani a fost SFÂȘIAT de CÂINI

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Handicapatilor care scrieti articolele ,poza pe care ati preluat.o e dintr-un clip video de pe yt cu un cainecare se joaca cu un copil.Luati.va alte poze ,idiotilor!
0
0
da, pe tine!
3
3
cainele simpte un om rau
6
15
De vina sunt cei care au lasat cainii pe strada. Legea spune ca toti cainii trebuie sterilizati si microcipati iar daca un caine ataca pe cineva, proprietarul cainelui e de vina. Bietul copil si bietii caini lasati nemancati pe strazi de niste nenorociti
6
6
Saracul copil,atat de bun era cornul si laptele primit de la scoala ca el s-a dus sa il dea cainilor dar pentru lighioane era prea putin si au sarit pe copil sa il manance. Pacat,Dumnezeu sa-l ierte.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272