REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gala Voluntarului Antidrog la Constanța

Gala Voluntarului Antidrog la Constanța

Replica API 22 decembrie 2016 | 00:29 357

Voluntarii Agenției Naționale Antidrog, care s-au implicat în toate proiectele pe care le-a implementat în Constanța au fost premiați în Gala Voluntarului Antidrog, care a avut loc miercuri, 21 decembrie, în sala Remus Opreanu din cadrul Prefecturii Județului Constanța. Au fost premiați pentru implicarea în activități precum „Litoral fără droguri”, „Safe party”, o campanie care s-a desfășurat pe lângă cluburi, „Ziua Națională fără tutun”.

La eveniment au fost prezenți Cristian Oprișan, șeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, dar și directorii liceelor implicate în acțiuni. Au fost premiați 35 de voluntari, dintre care 25 au fost prezenți la gală, dintre care studenții de la Universitatea Ovidius care s-au ocupat de platforma infodrog.ro, sub coordonarea lectorului univ. dr. Dragoș Sburlan, elevii Liceului de Artă „Regina Maria”, dar și voluntari din cadrul centrului. „Este un moment de sărbătoare pentru acei adolescenți și tineri din Constanța care au ales să fie implicați, să fie responsabili și să desfășuare acele activiăți de voluntariat în domeniul prevenirii traficului și consumului de droguri”, a spus comisar-șef Cristian Oprișan. „E un moment deosebit astăzi alături de subprefect și conducerea liceelor. Felicitări pentru munca depusă! Vă văd că sunteți tineri și frumoși. Suntem la zi cu toate informațiile acțiunilor pe care le-ați desfășurat” a punctat prefectul Adrian Nicolaescu. Momentele de acordare a diplomelor voluntarilor au fost întrerupte de momente artistice: colinde și melodii ușoare de sărbători de la Liceul Teoretic George Călinescu, Colegiul Național Mircea cel Bătrân, dansuri grecești al ansamblului Astras Junior, majoretele de la liceul Emil Palade, dar și magicianul Adrian. Un moment care a adus zâmbete pe chipurile celor prezenți a fost când, la final, după numărul magicianului, porumbeii nu au vrut să se întoarcă la asistenta Oana, care alerga după ei prin sală.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SEFULUI DE LA ANTIDROG SI DOAMNEI CARE IL SUSTINE IN VIATA PRIVATA SI NU NUMAI, DE ANI FRUMOSI DE ZILE !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102