REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

GANGUL unul bloc, transformat în WC public! Vinovaţii: clienţii caselor de pariuri

GANGUL unul bloc, transformat în WC public! Vinovaţii: clienţii caselor de pariuri

Replica API 28 aprilie 2017 | 00:00 775

Nesimțirea e în floare la Constanța! Orașul de la malul mării este unul extrem de colorat. Pe de o parte se află locuitorii civilazați, plătitori de taxe, care nu aruncă gunoiul pe jos, etc, iar de cealaltă parte se află constănțenii care se cred în junglă. Așa se face că pe un mare bulevard din oraș se află la scara unui bloc mai multe agenții de pariuri. Bun... nimic greșit până acum. Se știe că mulți locuitori al orașului sunt pariori înăscuți. Numai că tocmai acești pariori sunt problema.

O constănțeancă a sesizat Poliția Locală cu privire la faptul că mai mulți bărbați care frecventează case de pariuri de pe bulevardul Lăpușneanu își fac nevoile în gangul blocului. „Pe bulevardul Al. Lăpușneanu nr.82, Bl. LE32, Sc.A, avem foarte mari probleme din cauza agențiilor de pariuri care funcționează la parterul blocului. Toți clienții folosesc gangul care face legătura dintre fața și spatele blocului pe post de w.c. public.

Deși le-am sesizat aceste aspecte agenților economici, raspunsul a fost că ei nu sunt obligați să pună la dispoziția clienților toalete”, susține constănțeanca. Cel mai probabil pariorii care își fac nevoile fiziologice în spațiul public, merg pe premisa că nu îi vede nimeni. Potrivit reprezentaților Poliției Locale Constanța astfel de fapte se sancționează cu amendă cuprinsă între 400 și 800 de lei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ramane cum am stabilit,te ...La toti boschetii care isi fac nevoile prin scari de blocuri aruncati-le pe organe niste praf de ardei iute sau niste detartrant sau alte produse care necesita manusi de protectie pt.utilizare!
2
0
Dar WCuri publice sunt, ecologice sunt? Primaria nu are atributii?
0
1
Vor pune camere si vor putea admira...organe sexuale.
1
3
instalati 2,3camere in zona,ce prindeti mai suculent pac pe net,simplu si eficient
2
0
Rasfat de prospetime.pisati-va pe ziduri sa testati calitateA betonului
2
0
Desigur, Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
5
3
Dobrogeni spurcati.
0
5
Idiotule in magazine si farmacii nu gasesti mese si scaune! Din moment ce va uita Dumnezeu in casele de pariuri si nu produceti nimic pentru societatea asta ar trebui sa va asigure si toalete Vitelor!
9
1
Puneti mana pe carte, studiati, si veti vedea ca nu exista obligativitatea asigurarii wc in casle de pariuri, asa cum nu exista nici in magazine sau farmacii sau buticuri. Doar unitatile de alimentatie publica, gen baruri si restaurante au aceasta obligatie. Cand mergeti in magazine sa va faceti piata, aveti WC la dispozitie??
1
8
De ce sa puna camere ? Ca sa le filmeze sulile ?
2
7
Veniti si pe 1907 in centru. La fel.
7
1
Mergeti si in gangurile de Victoria pe primaverii la aceste BET-uri pe tomis sa vedeti cum isi fac nevoile in vazul tuturor fara sa le pese de trecatorii, copii sau femeii, sa nu mai vorbim si de taximetristi de la statia de pe str. primaverii cum isi fac nevolie pe la toate blocurile din imediata invecinatate...
7
0
Mergeti si in gangul de la Trocadero dintre BET-uri si banca Reifeisen sa vedeti acolo dezastru. Toti cei de la BET-uri isi fac nevoile si se drogheaza in gang de iti este frica si sila sa mai treci pe acolo. Aceste BET-uri ar trebui desfiintate sau cel putin obligate sa aiba toaleta proprie. Dar nici o autoritate responsabila nu vede, sau se face ca nu vede. Poate ca acum va autosesizati. D.N.A. ar trebui sa verifice cum au fost date aceste autorizatii de functionare ........
8
0
aceeasi situatie si mai jos la dacia unde un intreg trib de arborigeni latra si sparg seminte cit e ziua de lunga in usa ag.de pariuri
7
0
daca tot stam poate intervenim si noi incet
8
0
Puneti camere de filmat
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367