REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

GARAJELE de pe strada DRAGOSLAVELE vor fi DEMOLATE!

GARAJELE de pe strada DRAGOSLAVELE vor fi DEMOLATE!

Replica API 5 aprilie 2021 | 23:47 4921

Lupta de demolare garajelor continuă la Constanța. În mai multe zone ale orașului cetățenii încă dețin garaje care, de multe ori, adăpostesc tot felul de bălării, dar mai puțin mașini. O asemenea situație este prezentă și pe strada Dragoslavele din Constanța. Și acestea au intrat în ținta autorităților locale. Problema garajelor de tablă din cartierele constănţene nu este de ieri, de azi. De-a lungul timpului, o parte dintre acestea au fost demolate, însă nu toate. Şi în ziua de astăzi mai regăsim aceste construcţii prin Tomis Nord, Tomis II şi Centrul Vechi.

În cazul în care mai sunt constănțeni care credeau că au scăpat, ei bine, iată că acțiunea de eliberare a domeniului public de astfel de construcții continuă în municipiul Constanța. Astfel se va întâmpla și în cazul garajelor de pe strada Dragoslavele, din apropierea școlii gimnaziale Ciprian Porumbescu. Unii oameni sunt deranjați de aspectul urât al acestora, de lipsa locurilor de parcare, însă, sunt și persoane care nici nu vor să audă de demolare. Întrebat fiind dacă știe că garajele vor fi demolate, un constănțean ne-a spus: „Cu ce îi deranjează pe ei că am eu garaj aici? Să facă străzile și trotuarele, să se ocupe de lucrurile mai importante. Să ne lase garajele în pace!”

Primul venit, primul servit

În Constanţa, criza locurilor de parcare se accentuează pe zi ce trece, cetăţenii ajungând să-şi parcheze maşinile pe spaţiile verzi sau pe trotuar blocând astfel accesul pietonilor. Cine este mai norocos şi a închiriat de la primărie un loc de parcare sau are un garaj încă rămas în picioare, poate dormi liniştit cu gândul că maşina sa este ferită și în siguranță, iar cei care nu a apucat să închirieze sau nu dispun de un garaj, în care să-şi lase maşinile parcate, continuă să se lupte în fiecare zi pentru locul de parcare înconjurând zona de câteva ori.

În scurt timp nu vor mai exista garaje pe raza municipiului Constanța

Conform informațiilor oferite de Primăria Constanța, aceste garaje, fiind construcții cu caracter temporar, vor fi demolate. „Poliția Locală va interveni în acea zonă, în funcție de planul de acțiune, dar sigur vor fi demolate”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Vă reamintim că, în cursul săptămânii trecute, și garajele din Poarta 6 au fost desființate de către proprietarii acestora, la solicitarea primăriei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie daramate ce plm ori avem toti ori nici unu pun pariu ca toti proprietarii sunt de pe vremea lu ceasca... Sa mai respire orasu.. Aa nu sa nu le darame sa isi tina x si y damingeana cu vin muraturile etc... Hai.. Ura
2
0
PE PASCARILOR LA FZ -URI GARAJE CA SPATII DE DEPOZITARE PT MELTENI MASINILE ORICUM SI LE PARCHEZA AFARA
15
0
Pe dafinului cand demolati garajele? Sunt depozite de tuica .asta in timp ce locatarii din zona nu au parcari pentru masini ."in atentia d lui primar"
10
0
Un proprietar de garaj din Faleza Nord, avea usa deschisa asta vara si ce credeti ca avea, omul isi amenajase bucatarie de vara in garaj cu mobilier, aragaz si frigider. Autoturismul ca si altii il tine parcat afara !!!
19
2
Garajele din zona Delfinariu nu sunt din tabla, sunt construite..si nu au un aspect urat..dar daca trebuie sa mai construim un bloc...
7
15
Balena cu BMW de pe Pescarilor.
10
1
Sa le demoleze, inclusiv pe cele din zona liceului Ovidius, este un aspect urat!
20
2
Cei din Tomis II au relatii si nu se darama nimic! O sa vedeti.
16
1
In Tomis II foarte putine persoane au masina in garaj....sunt pe post de magazii. La fel in Tomis I.
22
3
mai sunt si pe Aleea Nalbei
18
1
Domolasion musu
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108