REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Garda de Mediu s-a autosesizat, după ce angajații ABADL au fost surprinși aruncând deșeuri... pe plajă!

Garda de Mediu s-a autosesizat, după ce angajații ABADL au fost surprinși aruncând deșeuri... pe plajă!

Virgil STOIAN 26 aprilie 2024 | 00:00 3707

După ce Replica a semnalat că mai mulți angajați ai ABADL descarcă de zor deșeuri chiar pe plajă, la Pescărie, Garda de Mediu a intrat pe fir și a efectuat un control. Chiar dacă între timp reprezentanții ABADL au curățat plaja, Garda de Mediu a sancționat instituția cu avertisment pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor provenite din ecologizarea plajei și demolarea unui beach bar.

Garda de Mediu s-a autosesizat, dupa ce angajatii ABADL au fost surprinsi aruncand deseuri... pe plaja!
În ultimele zile, mai multe mașini și utilaje ale ABADL au descărcat de zor diverse deșeuri pe plaja din zona Pescărie, motivul fiind că nu au unde în altă parte și pentru că... se poate. După ce directorul ABADL s-a dat în stambă, considerând că nu a făcut nimic rău și că poate face ce vrea, iată că Garda de Mediu a considerat că merită un avertisment pentru poluarea pe care a făcut-o pe un sector de plajă.

Garda de Mediu s-a autosesizat, dupa ce angajatii ABADL au fost surprinsi aruncand deseuri... pe plaja!
A primit un avertisment pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor provenite din ecologizarea plajei și demolarea unui beach bar. La data controlului, pe 22 aprilie 2024, zona, unde a fost semnalată depozitarea de deșeuri, era curățată. Toate deșeurile au fost luate din zonă, era mult lemn de la un beach bar, stuf dar și nisip amestecat cu fel de fel de deșeuri. Pentru că nu au gestionat cum trebuie depozitarea, chiar dacă era curățat, noi le-am aplicat un avertisment, în baza OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor. Apoi le-am pus și măsuri să respecte curățenia pe plajă“, a declarat Steluța Popescu, comisarul șef al Gărzii de Mediu, pentru Replica de Constanța.

Garda de Mediu s-a autosesizat, dupa ce angajatii ABADL au fost surprinsi aruncand deseuri... pe plaja!.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai este și anaf apia raedpp, toată primaria plus confort urban plus consiliu judetean
3
0
de mult invirte abadl! sare banul?
2
0
Plaja este a r*mânilor?Sau aromânilor?Nu!Este aRomaniei!Pe 27 aprilie se face inventarul cu cei care au fost.Si au fost destui de multi ! Un sfat:să nu ai încredere niciodată în aromâni ! Chiar daca se jura pe ce au mai de preț.Din 1990 și până acum știți câți directori au fost la această instituție ?
10
1
Vin eu director hai votați plm
4
0
Decipanizati apele, raja,afir, primaria !
21
0
Dar pe aia cu betoniere care le curge betonul din cifa pe la intersecții sau pe sosea când ii ardeți, sau pe cei de la raja care deversează apa cu noroi pe strada când au câte o avarie de țeavă sparta când o sa ii vedeți și pe aceștia dna steluța? Da știm nu aveți oameni și salariile sunt mici .
20
0
ca e plaja lor mmmakidoneasca ???
13
1
Urmeaza SCS la cap midia!!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212