REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Hristu Uzun, despre gunoiul aruncat pe plajă, în zona Pescărie: Plaja este a noastră și facem ce vrem! Video

Hristu Uzun, despre gunoiul aruncat pe plajă, în zona Pescărie: Plaja este a noastră și facem ce vrem! Video

Virgil STOIAN 19 aprilie 2024 | 00:00 7881

Replica vă semnala în ediția anterioară că mai mulți angajați ai ABADL descarcă de zor deșeuri chiar pe plajă, în zona Pescărie, fără să le pese că poluează. Reporterii Replica l-au contactat pe Hristu Uzun, directorul ABADL, pentru a afla ce spune acesta despre acțiunile angajaților săi. Ceea ce se voia a fi un simplu dialog s-a transformat într-o diatribă la adresa jurnaliștilor, Uzun considerând poluarea plajei, chiar de către ABADL, a fi un lucru absolut normal pentru că… „plaja este administrată de noi și facem ce vrem“.

Hristu Uzun, despre gunoiul aruncat pe plaja, in zona Pescarie: Plaja este a noastra si facem ce vrem! VideoHristu Uzun

În ultimele zile, mai multe mașini și utilaje ale ABADL au descărcat de zor diverse deșeuri pe plaja din zona Pescărie, motivul fiind că nu au unde în altă parte și pentru că... se poate. Contactat de reporterii Replica, Hristu Uzun, președintele instituției, consideră acest lucru normal, pentru că „nu poate căra în altă parte deșeurile“. Cu toate că ABDAL ar trebui să fie una dintre instituțiile care să protejeze plajele, iată că poluarea vine chiar de la ei, Uzun motivând că „oricum nu a început sezonul și nu sunt turiști în acea zonă“.

,,Vin cu mașină mare, de la Iridex, și o să le ridice. În câteva zile o să dispară totul de acolo, în 2-3 zile. Încă nu a început sezonul estival, nu sunt turiști pe plajă. Acolo e o zonă care nu are turiști, unde să le pun. Nu a început sezonul estival. Am pus acolo că nu am unde să pun. Este un depozit intermediar, nu sunt turiști, nu este nimic. Este administrată de noi, de Apele Române, facem ce vreau. Acolo nu e depozit de gunoi!”, a transmis directorul ABADL, Hristu Uzun.

Hristu Uzun, despre gunoiul aruncat pe plaja, in zona Pescarie: Plaja este a noastra si facem ce vrem! Videoimagini de la descărcare

Cu toate că fusese contactat pentru un punct de vedere, directorul ABADL și-a ieșit din pepeni și a ridicat vocea încercând să convingă că este un lucru normal să descarci gunoaie și deșeuri pe plajă. Este regretabil că un director de instituție, în loc să încerce să repare răul făcut, vine cu scuze puerile pentru fapte reprobabile. Mai mult decât atât, în loc să vorbească civilizat, acesta țipă și încearcă să intimideze. Dacă directorul ABADL încurajează asemenea fapte, la ce să ne așteptăm de la niște simpli angajați?!

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la kaelia vine gunoiu?ca tot a lor este plaja!
1
0
Tot asta a permis săparea unei gropi de mărimea unui stadion pe plajă , că este el director și face ce vrea.Legea este doar pentru căței!!!
0
1
Cimpanzei la conducerea abdal
1
1
Sa ma bei la pwlă jurnalist care presezi c****t! olo
2
1
Mecla de nea guit rasa bazna!
5
2
Kipanii sunt primii cimpanzei fara coada. Cand ajung in administratie sunt cei mai corupti. Hristu este profund nesimtitor. A pus pe el 50kg in ultimii 20 de ani.
10
3
Omocea m*ai trădat... Ai trecut la AUR.. jigodie
6
1
Plaja lu masa de la muntii Pindu .
25
3
gunoaiele alea nu sunt aduse din alta parte, sunt tot de pe plaja, deci nu este nici o poluare a plajei, voi cand va strangeti gunoiul in curte nu il depozitati undeva pana sa il duceti la groapa de gunoi?
6
16
Si va mai mirati de ce iau spaga , uite de aia , ca am un director p***t si fac ce vreau pe tarlaua mea
18
2
Demis in secunda doi! Ai primit plaja de la tac-tu?
32
1
Cympanzeu Makydonesk SA LE FWT RASAN KUR!!
29
2
sa-ti iau fata-n plua de m******n cordit, jegosule, rahatule, panacot batran
24
2
Conducta care iese in mare pe plaja din zona Camping DM Navodari / blocurile Noe deverseaza ceva? Apa este mizerabila in zona
19
0
Oamenii din republica Mazare.Bipezii de pe litoral
22
0
Hal de gândire de director. Prostul asta trebuia zburat de mult. Un infect,care în loc sa protejeze plajele,pt ca asta este rolul lui,le infectează.Un j***s!!
32
1
cum a voastra ? e a noastra, a tuturor. ia sa fi fost voi in alta tara, ce v-o kuati. suntem cetateni europeni, cu legi de care ? rusine! sa fie trasi la raspundere. noi ne plimbam pe acolo,. nu vrem gunoaie. ne-am saturat de cum ati distrus plajele.
28
2
Mai ușor bre tataie, că măcăne.
24
2
Bai PSD-ist imputit, care candesti a oaie, ti-a dat tie mata plaja? Joss cu PSD -ul !! si cu Mafia PSD-ista. Aveti grija ce votati.
26
3
si cu pesedeul lui au distrus Constanta! Nu pescarii, nu.plaje, nu ape curate! O sa bage constantenii in strunga si sa ii mulga de doua ori pe zi. De impozite si taxe! Are dreptate Emil, adevarul va supara!
21
2
Daca este o chestiune temporara nu trebuie sa dramatizam. Tara are multe alte lucruri grave de reparat . Si in alte tari se fac lucrari pe plaja si vezi temporar lucruri dezgustatoare... cred ca in acest caz se exagereaza putin...
3
28
Da, plaja e a lui ca a avut-o de la ma-sa!!!! Ar fi timpul ca DNA si alte institutii abilitate sa intre peste Mafia de la apele romane!!!
33
1
urdarule, plaja asta a fost data de Regina Maria pescarilor din Constanta! De aia ai gonit pescarii, ca sa spui tu ca esti stapan si sa o praduiesti cu mafia imobiliara!???
30
4
Plajele ar fi trebuit sa ramana ale celor care locuiesc pe litoral,cu alte cuvinte sa fie administrate strict de primariile locale,sub supravegherea celor de la apele vietii . Cine vrea sezlong pentru curul pretios,sa-si inchirieze de la chooscuri speciale pentru asa ceva si fara baruri ,crasme pe zona cu nisip,ca e suficienta carciumaraie dincolo de plaje. Ce dracu,toate hahalerele pun stapanire pe plaje ca pe curtea de la ei de acasa .Nu e bine,dar populatiile sunt ca mucii uscati si tac,nu se revolta,asa ca le poti lua si femeile sa le dai la f...t ,ca nu zic nimic de lene si frica.
31
4
Ba armane plaja e a noastra a contribuabililor nu a ta gunoiule.
46
2
Multu zburăsc mucanii că bana mea iasti bună. Mi hârsescu tutâ dziua că am paratzii la gepe.
11
22
Un control psihiatric nu i-ar strica domnului director. Pai si un teren fara constructii si imprejmuit este al meu dar sunt obligat sa-l intretin curat. Nu mai avem institutii care sa aplice legea in asemenea derapaje? Pai daca e terenul lor de ce nu sunt obligati sa-l imprejmuiasca si sa-l igienizeze si sa plateasca si impozit la Primarie?
43
0
Sa duca gunoiul la el acasă. Asta trebuie demis imediat și iremediabil. De ce nu trimite reporterul la presa centrală filmarea și interviul cu individul
49
1
stim cu totii a "armiei romane de ape"...
29
0
Acest personaj ,Hristu Uzun nu este nici aromân,si nici r*mân sau altă e***e,ci un SINECURIST.Sinecuristii de partid sunt specimenele care n-au mamă,tată,e***e sau religie ci doar stăpâni politici,ex. Stroie ,Huțucă sau seful partidului venit la putere.Aceste specimene după ce au lins clantele partidelor si au umplut portbagajele sefilor cu șpăgi,promit ca in locul functiei oferite ei sa sifoneze banul public ptr partid. PS.Mâine daca vine la putere USR -ul o sa-l vedeti pe acest Hristu Uzun la usa lui Stelian Tanase si cu vraful de denunturi impotriva fostilor stapani la DNA.Va face tot cei posibil sa fie mentinut pe acel lui căldut ,aducator de venituti ilegale din banul public
36
2
de unde e plaja ta mai nu am cum sa te numesc....de la casa de chirpici din cogelac sau de la idemnizatia neamului tau de deportat ????Plaja e a poporului roman ,tu esti doar un chirias .....
46
1
Deșeurile se depozitează pe platforme betonate nu pe pământ sau nisip ca să poți curata locul după ridicarea lui așa zice legea, dar cum administrare orașului e în mână unei minorități aoa, aoa, o tratează ca pe stâna lor, garda de mediu nu vede?
42
0
Il salut pe fratele meu cimpanzeu!
29
0
Mumiile astea rămîne veșnic în funcții,90 suta Makidoni angajați.Sunt prin satele dobrogene angajați care merg 2 zile pe lună la munca,nu se sesizează Dna?
45
1
Noroc cu makedoni că a făcut multe investiți
5
36
Mucanilor, ziceți mersi ca vă conducem noi și nu moldovenii aduși la cărat saci în port! Noroc cu noi ca se mai misca ceva în orașul ăsta… dar pana nu punem și primarul tot o sa fie orașul vai de el
5
48
Si branza cu aracet tot acolo, pe plaja, o faci, cipanzeule ?
50
2
tupeu de cipan imputit, clanuri de pripas care au infectat Constanta, e plaja ta adusa pe magar din Albania?
54
2
mediul in care traim este al tuturor si trebuie sa-l pastram curat
41
1
Asta e de 30 de ani în funcție, singurul rămas de la guvernarea Năstase. Vai de mama lui, primitiv, abrupt și lipsit de orice perspectiva. Cum e posibil asa ceva? Cine ii numește și pe ce criterii, ca nici sa vorbească nu poate.
56
2
Acest kipan.salbatic este omul de spaga.peste.icre dintre Constanta si Bucuresti. Acum 15ani era slabut, acum este o**z si pricopsit si tot un tupeist primitiv.
51
2
Omocea președinte...omocea președinte
7
20
Eu sunt Steluta, de la Garda de Mediu, care plec cu sacosa plina in urma controalelor. Cu Mugurel de la 23 ma inteleg cel mai bine. Nu dau amenzi la ABADL, vrei sa se supere tata Stroe?
50
0
Numai m*******i peste tot in C-ta. Toata primaria si toate locurile importante sunt ocupate de m*******i ,pe pile si cunostinte. Sunt unii care-si fac treba bine ,dar altii (gen Uzun) care sunt spagari ordinari.
56
1
si cand te gandesti ca toti loserii r a s i s t i de pe forum, cu pretentii de stapani ai acestui taram, au sosit in Dobrogea dupa venirea aromanilor la 1925. Un taram de poveste pana la invadarea lui de catre salahorii moldoveni adusi de Ceausescu la caratul sacilor in Port. bre, ce naste din salahor, salahor ramane, in plus, pe parcurs, devine si r a s i s t a b j e c t.
16
42
Uzine footooti rasa mă tii de strămutată,este plaja voastră?mai urecheatule plaja voastră a fost în Pindu.cum grecii v-au fugărit nu mai aveți nimic.nici steag.o să vină vremea să vă uschiti din Dobrogea,nespălați lor.
60
4
Cum sa arunci bai nenorocitule pe plaja la Malibu mizerii
50
1
Domnu de la ADBL a fost k*t de mama lui acolo, si ptr ca nu l-a dus bila mai departe a pus gunoaiele pe plaja, ca-i a lui...Asa face si acasa, cand e ocupata baia se kk in sufragerie!
55
1
Un fomist nesătul , nesimțit că toți makedonii! Un lake care crede că avuția națională e ograda lu'mă-sa! O javră de tot rahatul , ca majoritatea makidonilor! Sictir !
57
2
Fie ma luau ma ke do nii fie imi stergeau comentariile. Au impanzit onstitutiile publice ci pa nii.in oroce institutie pute a branza si a guri nespalate de ci pa ni.spur ca ta natie. Dar au bani.si daca au bani fac ce vor. Hristu Uzun sa mi bag pl nepoata ta si in tot neamul tau.de unde mm e plaja ta ma tu ti dumnezeii ma ti de oier besit?baga mi as pl n rasa voastra si neamu vostru de spurcati
44
2
Un cipan împuțit!
57
0
Aveti idee, mai este vreo functie importanta din acest judet neocupata de un m******n? Se pare c-au pus stapanire pe tot ce inseamna horeca/comert/directori in primarii. Multumim celor ce-i numesc in functii (se cunoaste public toata filiera), dar se pare ca nimanui nu-i pasa. Constanta a devenit raiul panselutelor si al mobilierului stradal inteligent. Sa speram ca urmatorii 4 ani vor fi incununati de tot mai multi oameni ca acest individ in functii importante.
55
0
domnul ziarist ... sunati si intrebati de unde este molozul? de ce a fost urgent sa darame ? daca are vreo legatura sau vreun interes patrimonial? dupa intrebati daca conform legi este permis sa se excaveze o bucata de plaja in garantie facuta pe fonduri europene? întrebările astea o sa ii placa mult
46
1
va ajut eu.. domnul uzul a carat molozul de la caelia din fosta terasa care il incurca pe noul proprietar care a sapat pe plaja facuta pe fonduri europene aflata in garantie. domnul Uzun trebuia sa faca asta nu ? a fost gratis serviciul ? urmeaza sa demoleze tot ce este ilegal ? nu clar nu. aici a fost o favoare gratuita nu ?
60
1
r*****a baga batul prin gard, Uzun se enerveaza si gata un articol pe placul constantenilor. De ce e nervos Uzun? Raspunsul este simplu, vine vacanta de pasti si apoi sezonul estival si toti sefi din Bucuresti de la ministere si alte institutii vin pe capul lui si se fac ca muncesc. Asa patesc toti sefii de la institutiile de stat din Constanta.
42
1
Este a lu’ ma-ta de acasă, moștenită din moși-strămoși, de la facerea planetei. PĂMÂNTUL, IMBECILULE, PLAJELE, nu sunt ale voastre, aparțin planetei și ne folosim toți de ele! Ați pus stăpânire, ‘tu-va-n gâți, pe tot ce se poate. Boalelor, mai ales ăștia cu planjele, patronache ăștia pe care nu i-a rugat nimeni să ne creeze “ confortul” cu umbrelele lor îmbâcsite și cu sejlongurile lor slinoase, pline de seu uman și slipuri zemuinde. Să vă duceți dracului cu mobilierul vostru pe plajă cu tot!
69
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272