REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Vin., 24 Mai 2024
Anul XX Nr. 6739
21.9° Constanța Vineri, 24 Mai 2024 Anul XX Nr. 6739
 

Bombă! Apele Române aruncă gunoi pe plajă, în zona Pescărie! Video

Bombă! Apele Române aruncă gunoi pe plajă, în zona Pescărie! Video

Virgil STOIAN 18 aprilie 2024 | 00:00 3317

Ani la rândul, stațiunea Mamaia a fost ocolită de turiști din cauza mizeriei de pe plajă. În ultimii ani, această problemă părea a se estompa, plajele fiind mult mai îngrijite și curate. Însă... surpriză, la mai puțin de două săptămâni până la deschiderea sezonului! În loc să vegheze bunul mers al lucrurilor, angajații Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) fac front comun cu operatorii indisciplinați și aruncă deșeuri la voia întâmplării. Au fost surprinși în timp ce descarcă de zor deșeuri chiar pe plajă, în zona Pescărie, fără să le pese că poluează. Oare directorul ABADL, Hristu Uzun, știe ce fac oamenii lui?

Bomba! Apele Romane arunca gunoi pe plaja, in zona Pescarie! VideoMașina ABADL descarcă deșeuri

Ne-am fi așteptat ca Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral să ne surprindă plăcut cu pregătirea sectoarelor de plajă pentru sezonul estival, dar și cu controale la sânge în ceea ce privește starea plajelor și a deșeurilor aruncate pe plajă de cetățeni și agenții economici. Dar, ce te faci atunci când înșiși angajații ABADL aruncă pe plajă gunoaie?!

Bomba! Apele Romane arunca gunoi pe plaja, in zona Pescarie! Videolocul este plin de gunoaie

În ultimele zile, mai multe mașini și utilaje ale ABADL au descărcat de zor diverse deșeuri pe plaja din zona Pescărie. Cu toate că instituția din subordinea Apelor Române ar trebui să să protejeze plajele pentru că, ce credeți, de-aia există, iată că poluarea vine chiar de la ei, angajații descărcând, zile la rând, moloz, scânduri și alte deșeuri.

Video:

Atunci la ce se ne mai așteptăm de la turiști sau chiar localnici și operatorii economici, dacă mizeria vine de la cei care ar trebuie să țină plaja curată? Reporterii Replica au contactat și Garda de Mediu pentru a le aduce la cunoștință poluarea de pe plajă, iar aceștia au transmis că vor efectua un control în acea zonă și vor lua măsurile necesare.

Video:

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Virjile sa iti iau mamaia in pola pana incep scoiciile sa zboare
0
0
Si Apele Romane sunt in mana makeedonilor.
5
3
Sunt ocupat cu spagi , nu ma mai deranjati cu prostiile astea
5
2
Confiscate masinile
4
1
paratzii awa...
5
0
Mi-a placut articolul! Ce nu am inteles , este ca nu stiu unde este Bomba! Au gasit o Bomba pe plaja!? Vreo mina de la ucraineni!?
5
3
plaja a fost amenajata/marita cu fonduri europene. daca se fac constructii in aceasta zona, nu se pierde garantia lucrarii?
8
1
Sa zicem ca e depozitare temporara cum sustin astia mai jos. Dar cand strang din nou deseurile, cern nisipul sa-l faca iar bun de mers descult pe plaja? Sau raman aschii, cuie, bucati de metal, etc.? Tara lui Dorel.
16
1
Este depozitare temporara. Acolo se aduc toate deseurile rezultate din daramarea unor terase de pe plajele alaturate. Acest articol este o vrajeala de adormit copiii care nu stiu sa gandeasca pentru ei si prostime.
10
18
CT orașul gunoaielor CET poarta6 langa parc maldăre de pământ firme cu lucrări care o lălăie pe bani in oraș Nimeni nu răspunde nu controlează doar banul și mafia contează
18
1
Cereti parerea si partii acuzate (ABADL)! Articolul ori nu este terminat , ori este tendentios! Paote sa fie o depozitare temporara! Daca locul este marcat si deseurile nu sunt menajere sau cu caracter infectios, nu este nici o problema daca s-a depozitat pentru o perioada scurta de timp! Nu suntem in sezon! Nu sunt turisti! Zona nu este destinata plajei organizate, in acel moment!
10
15
STRIGI DEGEABA! SULTANUL VAMES DE LA MEDIU NU ARE OCHI SI URECHI DECAT PENTRU SPAGA. CU CAT MAI MULTA CU ATAT MAI BINE. E DISPERAT OMUL SA ADUNE PENTRU ZILE NEGRE. HALESTE ORICE II PICA DE POMANA SAU STRANGANDU-I DE COAIE PANA PLESNESC. TOTI PLEACA CU OUALE SPARTE DAR NU-L DA IN GAT NICIUNUL DE FRICA. NU SE GASESTE NIMENI SA I-O TRAGA. DACA NU ERAU ATATIA LASI, TARA ASTA AR FI ARATAT ALTFEL. ASA, INCET DAR SIGUR, VOM DEVENI O TARA DE EUNUCI... SPRE BUCURIA SULTANILOR CARE VOR DORMI FARA GRIJA HAREMULUI.
13
1
Așa este în Republica mach1don1a se lucrează la greu în zona pescariei se săpa șanțuri de sute de metri fără nici un panou să anunțe că este vorba despre o lucrare, se face că nui vede nimeni că doar instituțiile publice locale sânt conduse de o minoritate disperată după avere aoa, aoa
25
1
Chiar in fata la Malibu. Cata nesimtire direct pe plaja. Bugetari nesanatosi si puturosi. Toata ziua stati cu degetu-n cuuur la birou
21
4
Asta-i tare! ALOOO cei de la mediu!!! Astupa plaja cu gunoaie, apoi zic ca nu e plaja si trintesc un bloc.
26
0
Felicitari celui ce a filmat si a punlicat!
32
1
arunca gunoaie si nu le face nimeni nimic in republica aaarmaneasca !!! Huuuooo si mmmwie !!!
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920