REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
20.8° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Taverna Racilor din Mamaia și-a deschis terasă în parcarea blocului. Video

Taverna Racilor din Mamaia și-a deschis terasă în parcarea blocului. Video

Mariana MURAT 1 mai 2024 | 00:00 12460

Micile patronate au dat startul deschiderii noului sezon estival care se anunță unul spumos cu terase noi sau cu unele mai puțin noi, dar și desfășurate legal sau mai puțin legal. Pentru întâmpinarea turiștilor, anul acesta s-a alăturat și Paul Nicolau, patronul Tavernei Racilor care și-a găsit refugiul în cea mai luxoasă stațiune de la malul mării, în zona Summerland. Cu toate că Pescobar este un patron cunoscut cu ștate vechi pentru controversele cu Horia Constantinescu, fostul șef ANPC, acum se pare că își pune și primăria orașului Constanța în cap, după ce a reușit, prin puterea minții, să transforme o întreagă porțiune, ce odinioară se prezenta a fi o parcare, în terasă exterioară a restaurantului. 

Taverna Racilor din Mamaia si-a deschis terasa in parcarea blocului. Video Paul Nicolau, patronul Tavernei Racilor

O istorie scurtă ne arată că în 2023 fostul restaurant Le Charme, deținut de SC Le Charme Summer SRL, a fost scos la vânzare cu peste 1.550.000 euro. Conform anunțului de vânzare, imobilul se întindea pe o suprafața de 599.15 de metri pătrați ce cuprinde și o terasă exterioară acoperită de 83.30 de metri pătrați. Interesant este faptul că acest patron, supranumit și Pescobar, după ce a intrat în posesia acestui imobil, a reușit, rămâne de văzut cum, să pună mâna pe o suprafață considerabilă din spațiul verde, dar și pe locurile de parcare destinate locuitorilor și turiștilor, pentru a-și face o terasă.  

Taverna Racilor din Mamaia si-a deschis terasa in parcarea blocului. Video Fostul Le Charme

Într-un interviu acordat ziarului Replica, primarul Vergil Chițac a declarat faptul că nu știa speța, însă va trimite poliția locală pentru a face verificări dacă societatea deține documente și anume autorizații în acest sens. „Dacă există și mă autosesizez și o să trimit acolo poliția locală care trebuie să vadă exact cum a primit autorizație, dacă se respectă autorizația de funcționare. Iar spațiul verde este domeniu public este al nostru, nu poate să-l ia“, a declarat acesta.

Video 1:

Se știe că în Constanța lipsa locurilor de parcare este o problemă veche, iar în timp ce locatarii se zbat pentru a găsi un loc de parcare, alții aleg să le folosească pentru propriile interese. 

Taverna Racilor din Mamaia si-a deschis terasa in parcarea blocului. Video Terasa lui Pescobar amplasată pe locurile de parcare

Cert este că și în prezența documentelor ce ar atesta faptul că acest individ ar putea îngrădi locurile de parcare dar și distrugerea de spațiilor verzi, ne demonstrează încă o dată că respectarea legii nu este pentru toată lumea, iar mai nou este la modă să le fentăm și să fim părtași.

Taverna Racilor din Mamaia si-a deschis terasa in parcarea blocului. Video

Așadar, așteptăm cu nerăbdare să aflăm dacă încălcarea legii a ajuns o banalitate pentru cei cu notorietate sau dacă totuși există un gram de conștiință, rațiune și bun simț.

Video 2:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
preskobar sa ma rontzai de karbahar
0
0
PESCOBAR VOTATI FINUL PRIMAR
0
0
sa mă pishhh pe tine și congelatele.tale și pe Dragomir care e in spatele tau
11
1
Prețuri exagerate si mâncare de cea mai p*****a calitate! "Minunatul platou Paul's " servit rece, midii vechi, homar cu gust de hoit, etc. Nu au putut servi produse pane, din lipsa de "utilaje" (asa cum s-a exprimat ospatarul). Galagie maxima, ospatarii scapau mereu vesela si tavile pe jos.... NICIODATĂ nu voi mai vizitaizeroa asta de restaurant!
10
0
PESKOKAR APUKAMAY DA HARMASAR
9
1
Bodega aia e un paravan....in spate Se fac banii din prostitutie pe mii de euro de la domni generosi veniti pe litoral (arabi,seici)....voi de ce credeti ca le tot prezinta pe " ospatarite"...dupa program ...in apartamente pe camera cu arabii pe mii si mii de euro in cateva ore
12
1
Restaurant in parcare? Asta chiar ca le depaseste pe toate. Gaze , praf nu vine in haleala. A stai ca era congelata de 6 luni , n-are nimika tot acolo intra.
12
0
Finul lu' Bombonel acum cred ca are peste 100 de mill EUROS "pe dreapta" de la spagi si telefoane primite "de potolire" din Spania daca devine si primar specia lui "Pestebar" (pt cine mai cumpara de la el sau de la aia din poze)o sa fie model Horeca,fara video de impacare.
10
0
este mekkedon nu intelegeti ca el a fost mafia makkedoneasca din fotbal de la Liga? Nu intelegeti ca mekkedoni cu Hagi, Becali,Mitica, Gino Iorgulescu instalat de Ponta makkidonul toti sunt mafia makkidonilor din fotbal cu arbitrii cumparati
11
4
Cat ai dat pentru autorizatie,bai barabula ?
7
1
Numai cuvinte de lauda are pescobar asta
6
1
După ce-i vezi fața de țărănoi coclit, trebuie să fii tâmpit să mergi să mănânci la el.
18
0
PESKOKANCY PESKOFLOCY de inde aai aparut si taratura asta??? Cu KONGELATELE LUI
17
0
BELISHI PUWLA PESCBARE......SE APUCÀ ASTIA DE TINE ...TE TRIMIT LA TREN LA TECUCI....CU SACOSA IN MANA
15
1
Bine punctat....Locatarii sa formuleze o plangere si sa sesizeze DNA / Parcherul cu acest m*******n imputit si firma sa .....pentru a làmuri cine a transformat parcarea in terasa
17
0
Nespalatule... i al si olteanul ala p***t de Mitica Dragomir la la Puscarie cu voi
12
2
Locatarii din bloc sa faca plangere pemala la parchet / DNA.....sa lamureasca procurorii....cu ce drept Gunoiul àsta imputit de m*******n infect ocupa parcarea si cata spaga a dat primarului si ocolitilor sai
16
1
Mocofanul
12
0
acest infect care otraveste lumea cu pescaria lui putreda. Prietenul lui Hororica Constantinescu cadidat la primarie, interlop de profesie, fiu de comunist si nepot de KGBist.
26
0
Intrarea in bloc se face acum prin mijlocul terasei. Cat de do bi toc sa fii sa te asezi la o astfel de terasa ? Arata ca la ghetou la baba novac.
28
0
sa calci in Mamaia. Aceasta statiune trebuie boicotata. La fel de boicotate trebuie toate restaurantele hotelurile patiseriile si restul afacerilor in care sunt implicati ma.che si interlopi. Nu produc nimic cinstit. Cumpara cu 1 leu prezinta marfa fals vinde cu 2 lei. Numai escroci. Si in piata ii boicotez pe ti.gani si ma.che. Nu cumpar de la tarabele lor. Sunt usor de identificat. Ti.ganii au gingiile vinete si ma.che zice ca e din Sibiu.
35
2
Asta mangleste romani p****i ,filmeaza homari ii pune pe tiktok si vinde creveti congelati reciclati , la fel ca politicienii
27
0
Asta, sigur i-a foc cârciuma lui Peste ăsta, nu îl mai numiți patron, cei care dețin cârciumi se numesc carciumari
22
1
Ce face foamea din om.. Marșa cu taverna ta japcagiule.. Speram de iti zboare f c*rând terasa de pe locurile de parcare. Ai venit tu la cta mort de foame.. Sa nu iti pui foc și la terasa asta ca ești în stare vb lumea
25
0
Ce tot îl arătați pe melteanul ăsta obosit? Departamentul Marketing nu v-a informat că țărănoiul ăsta cu față de m*******n dăunează afacerilor?
29
1
pescuitul in marea neagra e aproape de zero...adica mancam peste congelat, de import
30
0
Felicitari pentru tot efortul depus ! Sa fie intr un ceas bun si sa o vedem arhi plinà locatia de pompieri ca cea de la Snagov....cà de ...Atat se putu !
21
6
Pescobare am 500euro ma incadrez o seara sa mi o dai pe Lavinia ? Din ce am auzi ca pe minim 5000euro o dai o noapte..
22
3
Doar a asfaltat și atât a pus mese...tupeu maxim Măcar dacă punea mocheta pe jos..țăranul asta Șpagă minim 500 mii
33
0
Mergeti sa mancati peste de la Selgros si Metro
45
3
Interesant, cine i-o fi semnat autorizatia de functionare...
46
0
Să vină pinguini să mănânce fructe de mare proaspete decongelate, (acum le-au adus băieții de pe mediterana)
50
0
Se pare ca doar despre bani este vorba in viata asta. Cand suntem mânați doar de acest gand asta culegem. Pacat
37
0
Ne ai spart Daniel. Nu cumva esti pescobar sub acoperire?
38
0
95% din astia care il injurati nu aveti bani sa mancati la el in restaurant :))) bagati niste mici si lasati fructele de mare si comentatul taranusilor
13
74
Pe ospatarite le tine si dupa program le da la domni generosi cu bani...arabi ...pe mii de euro pe cateva ore...le exploateaza sexual
36
3
Asta i sclavetele lu Imputitul ala de Oltean p***t Mitica Dragomir... Lumea e retarda de i calca pragul si intra la infectul asta ....
40
1
Carcalete la 2 lei si ospatarite traseiste sau mai nou Managere cu 2 clase
40
1
Pe opulenta vb sefule ai mancat branza de mic
16
2
Nespalatule du te in Moldova nu la Nuba....ai vreo traista de prafoase s o livrezi in cluburi
28
1
Binee pescobaree lasa ne fara parcare ca o sa parcam pe terasa ta
40
1
Ce s a pripasit Moldoveanul asta ne spàlat ...in Mamaia...nu s a desteptat imeni sa .i umple terasa cu pompieri
37
3
Vin toate corvele dupa produs din zona
37
1
Halal afacerist
32
3
Pescobarule lasa ne frate du te la tine la Moldova
36
3
Moldoveanu asta din Chisinau jupoaie fraierii cu congelate... Voi n-aveti gust cand mancati?
44
3
Doar makidoance pitice, pesti, c***i.. etc.. la taverna.
51
5

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515