REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gardienii de la Penitenciarul Poarta Albă se pregătesc de PROTEST

Gardienii de la Penitenciarul Poarta Albă se pregătesc de PROTEST

Replica API 7 septembrie 2018 | 00:00 271

Zeci de gardieni de la Penitenciarul Poarta Albă, asemenea colegilor lor din țară, se pregătesc de protest. Potrivit reprezentanților Federației Sindicatelor din Penitenciare, în perioada 7 – 27 septembrie a.c. sunt organizate proteste în fața unităților de detenție, urmând ca pe 3 octombrie a.c. să aibă loc un miting la sediul Ministerului Justiției.

Gardienii de la Penitenciarul Poarta Albă, membri ai Sindicatului Sin Pen 2016 Constanța vor protesta, în fața unității de detenție, duminică, 16 septembrie a.c., de la ora 10,00. Lista revendicărilor cuprinde: condiții de muncă mai bune, oamenii reclamând condițiile în care trebuie să lucreze pe perimetru, fără a avea acces la toaletă sau la o sursă de apă etc.; plata orelor suplimentare restante; eliminarea discriminărilor salariale; stoparea împuternicirilor ilegale și reluarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de management superior

„Dacă în urma acestor acțiuni de protest în stradă autoritățile nu vor reacționa luăm în calcul blocarea activității penitenciarelor ca urmare a refuzului angajaților de a lucra în condițiile oferite de angajator în materie de siguranță personală și respectare a standardelor de personal în raport cu misiunile de îndeplinit”, au precizat reprezentanții federației sindicale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine are nevoie de ei???ce bine-l pazeau pe BORCEA..trai...bun..permisii..ce oare BORCEA pleca acasa pentru merite deosebite???sa fim seriosi...tare mias dori sa fie anchetati toti acei gardieni care i-au lins ranile domnului fotbalist BORCEA...
8
0
bai garceanilor nu va tine nimeni cu forta , duceti-va in alte locuri cu conditii mai bune , d-aia e capitalism , stiti voi cerere si oferta!
6
3
Va scriu cateva cuvinte din Papillon de Henry Charrier... Cand sa infiintat puscaria din Guyana cineva la intrebat pe Napoleon ?...Cine o sa i pazaeasca pe acei banditi?...Alti banditi mai mari decat ei.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108