REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Garsonieră de 23 mp, închiriată cu 250 de euro. Stați să vedeți cum e interiorul! Video

Garsonieră de 23 mp, închiriată cu 250 de euro. Stați să vedeți cum e interiorul! Video

Maria ONICA 26 februarie 2023 | 00:00 6343

Orașul Constanța se află într-o continuă dezvoltare pe mai toate palierele, incluzând și piața imobiliară. Având în vedere numărul mare de cereri, prețurile chiriilor a crescut considerabil. Unii proprietari au ajuns să ceară prețuri exorbitante pentru niște garsoniere dărăpănate. Acesta este și cazul unei garsoniere situată pe Bulevardul 1 Mai Vechi, având o suprafață utilă de doar 23 de metri pătrați, pentru care proprietarul dorește să încaseze nu mai puțin de 250 de euro pentru o lună.

Garsoniera de 23 mp, inchiriata cu 250 de euro. Stati sa vedeti cum e interiorul! Video

Piața imobiliară din municipiul Constanța a ajuns la un prag crescut în ultimul an. Prețurile, atât pentru achiziționarea cât și pentru închirierea unui imobil, au explodat brusc. Profitând de ultimele evenimente petrecute la nivel global, proprietarii au ajuns să perceapă prețuri uriașe pe chirii.

Garsoniera de 23 mp, inchiriata cu 250 de euro. Stati sa vedeti cum e interiorul! Video


Acesta este și cazul unui proprietar ce deține o garsonieră pe Bd, 1 Mai Vechi. Deci, nu o zonă de lux, neapărat. Bărbatul oferă spre închiriere o garsonieră de aproximativ 23 mp. percepând suma de 250 de euro, plus încă 250 de euro pentru o lună garanție. Prețul nu este unul de speriat. De speriat este faptul că imobilul se află într-o stare nu tocmai bună. Imobilul este unul foarte vechi, iar mirosul de mucegai îți întoarce nasul la spate, încă de la intrarea în bloc.

Garsoniera de 23 mp, inchiriata cu 250 de euro. Stati sa vedeti cum e interiorul! Video
Bucătăria garsonierei este compusă dintr-un aragaz si un dulap, nici urmă de existență unei chiuvete, cel mai probabil bărbatul se așteaptă ca viitorii chiriași să spele vasele în baie.

În baia dărăpănată și înghesuită se află și o mașină de spălat. Aparatul electrocasnic era depozitat fix lângă locul pentru duș, căci cabină nu există... necontând faptul că există pericolul de electrocutare. Întrebat despre un posibil pericol de electrocutare, bărbatul a precizat faptul că, dacă nu s-a curentat nimeni până acum, crede că nu există un pericol concret.

Garsoniera de 23 mp, inchiriata cu 250 de euro. Stati sa vedeti cum e interiorul! Video
„Nu, dacă oamenii de atâta timp nu s-au electrocutat, nu cred că te poți electrocuta“, a specificat proprietarul garsonierei.

Video:

Pentru a acoperi unele semne clare de deteriorare, bărbatul a ales metoda „ascunderii gunoiului sub covor“. Dacă în „living“ a ales să pună un tapet prin care se putea observa cu ochiul liber perete umflat din spatele acestuia, în baie a lipit o bucată de material cu bandă de hârtie pentru a acoperi peretele cu bucățile lipsă de faianță.

Garsoniera de 23 mp, inchiriata cu 250 de euro. Stati sa vedeti cum e interiorul! Video

Așadar, atenție atunci când închiriați imobile! Să nu cumva să aruncați banii pe fereastră și să vă mai puneți și sănătatea în pericol!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lui nu-i e rusine cu baia aia, nici la parnaie nu e asa mizerie. Ma kak in cazatura lui de 23 de mp confort 3, bloc de nefamilisti.
5
1
Ei bine multi cred ca o sa dea lovitura cu ukraina dar traiesc intr o iluzie cei din ukr prefera apt spatioase si de regula cu potential sau conditi mai de lucs ori zone bune ,nu se prea inghesuie la cotetze ori cocioabe tot nu platesc nimic din buzunar asa ca cei care spera cu speranta raman
6
1
Un cocalar își închiriază cotețul. Cum e cotețul este și cocalarul și cum este cocalarul este și cotețul. Toți cotețarii și-au găsit afacerea vieții, sa-și închirieze cotețele.
9
1
Când citesc comentariile îmi dau seama cât de murdari suntem și ahtiati după și foloase , ar trebui sa ne intereseze dacă omul acela plătește impozit nu c*rățenie , asta este problema lui și a celor care închiriază , dar am uitat ca la noi gunoaiele nu plătesc impozite și taxe ,, viața la Romani”
2
1
ucrainienii au ridicat pretul la chirii, cand cererea o sa scada o sa scada si pretul
11
0
Apartament de m******n scos la produs....
9
1
caracter tipic de constantean, cu specializarea m**e!sper sa se termine repede razboiul sa nu mai ai cum sa inchiriezi! am auzit de alde voi ca le luati la ucrainieni si banii de haleala! escrocilor!
9
3
Autorul acestui articol se cam contrazice. Daca tot ati specificat ca orasul Constanta este intro mare dezvoltare, e normal ca si pretul chiriilor sa creasca. Si pana la urma, nu jurnalistii stabilesc pretul chiriilor, ci societatea. Ce sa faci, n-ai ce sa faci. Ghinion. Sapte case!
11
7
De cand stabileste fitzuica replica pretul chiriilor?
9
12
Buei sarakiilor, ati avut vreodata numar la poarta? Ati platit vreodata o rata la banca pentru achizitionarea unui imobil, nu pentru telefoane? Pai puneti in plm osul la treaba, nu mai latrati aiurea si comentati de pe telefonul luat in rate. Este proprietatea unei persoane si poate cere cat vrea muschiul lui. Nu va vonvine, in gara in sala de asteptare la clasa a doua. Autoarea acestui asa zis articol, cred ca a ramas locuinta sau i-au marit chiria. Cum sa nu marim chiriile cand statul ne da per cap de ukrainian 2100 de lei? Daca dam la o parte cheltuielile, tot ramanem cu 300 de euro, simplu. Asa, stateam dupa toate sarakiile sa ne plateasca chiria si utilitatile, ca nu au acum, ca nu le-a intrat salariu, dar rata pentru telefon o plateau. Bai, priotizati-va nevoile, un acoperis deasupra capului e mai ieftin ca o rata pentru telefon. Dar cum sa stati voi la cafea fara sa aveti ifone n paispe, este? Sa aveti telefon performant sa puteti face poze instagramabile, sa moara de ciuda tzatza Leana si toti vecinii de la tzara, ce bine o duceti la orash. Si apropo, nu uitati sa va spalati pe maini, sa iasa mirosul de bara de autobuz.
18
25
Stați sa plece Ucrainieni sa vedeți cui dracu le mai anchriaza cu preturile ăștia.Mai mult de 300e nu merita un apartament cu 2camere.Unde mai pui ca arata jalnic.S au anvatat sa ceara sume enorme .
20
7
Nu e nemțeni obligat să stea într-o garsonieră cum e asta Prețul la chirii au crescut cum au crescut toate utilitățile Poliția ar trebui să verifice prin cartiere cine stă cu chirie proprietarul să plătească taxa de chirie la fisc Persoana cu chirie săi fie luate date la poliție Sânt cazuri când se ascund pești prostituate interlopi cu droguri pistoale și nu-i verifică nimeni
42
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108