REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

GAȘCA BĂNCUȚĂ vrea să RESTAUREZE TEMELIA CLANULUI!

GAȘCA BĂNCUȚĂ vrea să RESTAUREZE TEMELIA CLANULUI!

Replica API 26 ianuarie 2021 | 23:12 18324

Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, nu scapă de arestul preventiv, magistrații Tribunalului Constanța respingându-i cererea. Însă, Tani Fidis Băncuţă, zis Tancu’, a fost eliberat și pus sub control judiciar, la finele anului trecut, iar acum judecătorii i-au menținut măsura preventivă. Din câte se pare, nu se lasă nici Eminescu, el tot depunând contestații. Clanul se vrea reîntregit.

Cei doi fac parte din celebrul clan Cocoş Băncuţă, din Brăila, dar care stau mai mult prin Constanța. Ambii inculpaţi (Eminescu şi Tancu) sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor). Cât despre dosarul de față, amintim că, în data de 2.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată Ştefancu Silviu-Ionel, în timp ce se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, a fost agresat de Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură. Tot în acest conflict, numitul Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, i-a aplicat victimei Ştefancu Silviu-Ionel o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate. Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor.

La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală. Culmea, cei doi au fugit în Anglia, acolo unde, în data de 14 noiembrie 2019, au avut loc percheziţii într-un nou dosar în care ei sunt implicaţi alături de alte persoane: trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani.

Citește detalii despre faptele clanului Băncuță aici: Percheziţii în Constanţa, Bacău şi în Londra: interlopii Băncuţă au forţat zeci de fete să se prostitueze!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cocos.. De la braila cel mai mare sifon al tuturor timpurilor.. Si la puscarie.. Si in libertate.. Care lau lachit.. Turci pe a5a. La poarta alba
3
0
Feri nu a avut nenoie de ajutorul lui grigorenco el e smecher s-a legat singur
1
0
Astia pupati in fund, de-astia sa tot aveti parte. De ce nu ne unim sa iesim cu topoarele pe ei? Raspuns: de fraieri. Asa vom ramane, o natie la fel ca albanezii. Asa am fost mereu, niste amestecaturi carpite si care s-au furat si batut unii pe altii. MARELE neam romanesc..
2
1
Cine e feri ? O nulitate cu o gramada de datorii care isi da cu stangu in dreptu !
2
0
naveti ce sa ne faceti slugilor
2
4
NEAMUL OAIE SUGE COAIE
5
2
Baga mi as pwla in ele de ciori borate, ca nu a reusit nimeni sa ii starpeasca de pe fata pamantului! Imi pusese m toate bazele in covid, da scapa carcalacii, baga le as pwla gat!!!
10
3
Chinezilor pe cand si o tulpina pentru gingii vinete?
12
1
Serviciile au scapat haturile din mana. Tara s-a dus.
10
1
Trebuie vorbit cu americanii de-l rezolva pe conlocuitorul nostru. Ii platim deplasarea.
8
0
Astia in loc sa stea la Poarta Alba, stau la baut si la mancat fripturi la krashma fmm!
12
1
Hai sa incepem cu nas care i-a legat pe ei, grigorenco cara le legat pe feri , si pe multi altii, arsen pe calaigi , astia sunt baieti care umbla prin oras si ii saluta lumea ....bravo mai constanteni ....
6
3
Cat e Mirciulica pe pozitie nu-i bai
6
0
bancuta si fiii
3
1
o sa avem si conferinta la filicori ..pac pac...stii ce zic?
4
1
acesti mici jmecherasi obositi de cartier marginas ar trebui sa stea mult timp in penitenciare
16
3
Bancuta...nume de machidon...sau nu....sau tot pe acolo...sa nu fie cu suparare sunt la egalitate..
4
10
Cu un streang e si mai ieftin, il poti refolosi. Benzina e cam scumpa.
11
3
Pentru TIGANI exista doar benzina si chibrit. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
22
5
Ciorile astea din Braila beau cafeaua dimineata la Cora ca e 4 lei . Niste tarani obositi ! La Braila e foame mare mai ceva ca la Spania !
24
2
Ionut vanghelici este cel mai smecher din constanta are 3 case femei masina SCUMPA muschi etc tot ce vrei
9
17
Este timpul ca aceste zburatoare sa se mai imbolnaveasca de deces... Hmmm.... Arme de calibru mic.. Sa nu stie ce ia lovit...
13
3
spaga sa traiasca
14
5
Daca s ar fi dus bancuta la politie domne SIFON cand e reclamat da domne merita. Nu degeaba machidonii va ia terenurile mmoca si rromii femeile la produs
16
8
N-au ce cauta in libertate astfel de jeguri. Sa ma pis pe toata adunatura de infecti denumiti bancuta.
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367