rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 22 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

LA PRODUS ÎN ANGLIA

Percheziţii în Constanţa, Bacău şi în Londra: interlopii Băncuţă au forţat zeci de fete să se prostitueze!

Acţiune spectaculoasă a procurorilor DIICOT, pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, concomitent cu acţiuni similare ale Poliţiei Metropolitane din Londra. Desfăşurarea de forţe a vizat un celebru clan din România, care şi-a făcut de cap în ultima perioadă şi la malul mării. Ironia face ca doi dintre membrii grupării, care au deja mandate de arestare în lipsă după un scandal la Constanţa, să fie fugiţi exact în Anglia, acolo unde poliţia a răscolit nu mai puţin de 14 imobile! Speţa în care au primit mandatele de arestare este distinctă faţă de dosarul instrumentat de oamenii legii londonezi, alături de cei din Iaşi.

DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au făcut un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani. Concomitent, la data de 14 noiembrie, Poliţia Metropolitană din Londra a efectuat un număr de 16 percheziţii la imobilele utilizate de către membrii grupului infracţional, imobile situate în capitala Regatului Unit al Marii Britanii.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2013, inculpaţii au constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani, grup organizat intrafamilial, cu ramificaţii internaţionale, reuşind să recruteze şi să exploateze sexual peste 60 tinere în oraşul Londra”, a transmis DIICOT. Procurorii au detaliat şi modul de acţiune: „În activitatea de recrutare a victimelor, racolatorii se orientau spre tinere cărora le lipsea experienţa de viaţă, aveau un nivel scăzut de instruire, o stare materială precară sau se aflau în situaţii familiale conflictuale, promiţându-le că vor obţine sume importante de bani. Tinerele erau recrutate prin inducerea în eroare cu privire la activitatea pe care urmau să o desfăşoare în Marea Britanie sau cu privire la remuneraţia pe care urmau să o primească. Acestea erau cazate iniţial în locuinţele membrilor grupării din Iaşi, Brăila şi Constanţa, ulterior fiind transportate în Londra de către membrii grupării, care le achiziţionau biletele de călătorie”. Odată ajunse în Londra, tinerele erau cazate în locuinţe închiriate de către membrii grupării infracţionale, locuinţe în care se desfăşura şi activitatea de prostituţie. „După determinarea acestora să accepte practicarea prostituţiei prin folosirea violenţelor, ameninţărilor sau a şantajului, tinerele erau fotografiate în ţinute sumare, iar fotografiile acestora erau postate pe mai multe site-uri de profil din Marea Britanie. În schimbul serviciilor sexuale, fiecare tânără putea obţine zilnic sume cuprinse între 500 şi 1500 de lire sterline. Pentru a menţine tinerele într-o stare de dependenţă şi pentru a le determina să continue practicarea prostituţiei în folosul lor, pe perioade mari de timp, membrii grupării le promiteau o parte din câştigurile realizate, însă, în realitate, le dădeau sume infime de bani, impunându-le cheltuieli exagerate cu privire la cazare, transport, întreţinere, hrană, îmbrăcăminte”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

După percheziţii, 20 de persoane au fost reţinute în Londra şi Iaşi, urmând a se obţine mandate europene de arestare.

Conform surselor noastre, infractorii fac parte din celebrul clan Cocoş Băncuţă. Dosarul de faţă, instrumentat alături de oamenii legii din Anglia, are acum toate şansele să îi înfunde pe aceşti interlopi. Ei au bifat, de-a lungul timpului, mai multe dosare penale. Unul dintre ele a fost întocmit la Constanța de dată recentă, pentru tentativă de omor, loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În august 2019, doi dintre membrii clanului au fost arestați în lipsă, la cererea procurorilor . Este vorba despre Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ce ironie! Cei doi Băncuţă care au fugit în Anglia, după o bătaie în clubul Asylum din Mamaia, săltaţi de Poliţia din Londra, într-un alt dosar

Silviu Ştefancu, bărbatul tăiat de doi membrii ai clanului Băncuţă, într-un club din Mamaia

Ambii inculpaţi (Eminescu şi Tancu) sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor). Cât despre dosarul de la Constanța, probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că în data de 2.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată Ştefancu Silviu-Ionel, în timp ce se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, a fost agresat de Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură. Tot în acest conflict, numitul Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, i-a aplicat victimei Ştefancu Silviu-Ionel o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate. Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor. La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală. Culmea, cei doi au fugit în Anglia, acolo unde, în data de 14 noiembrie, au avut loc percheziţii într-un nou dosar în care ei sunt implicaţi alături de alte persoane: trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani.

Clanul Băncuţă, “vedetă” într-un film finanţat de statul francez

Vedete într-un film francez

Ca un detaliu inedit, de precizat că despre acest clan se ştie de mai bine de 12 ani, ba chiar a fost şi „vedetă” într-un film documentar realizat de francezi. În 2007, brăileanul Cocoş Băncuţă a făcut „aroganţa” de a accepta să apară într-un film franţuzesc, recompensat în 2007 cu Premiul Patrimoniului la Festivalul Internaţional de filme documentare „Cinematografia realului”. Pelicula „Stella”, regizată de Vanina Vignal, urmăreşte destinul tragic al unei familii de ţigani din Brăila venită la cerşit în Franţa. Filmul a fost finanţat de statul francez şi a avut parte de critici elogioase; mai mult, regizoarea şi autorităţile române au organizat şi un turneu naţional de promovare a filmului premiat, în cele mai importante oraşe din România. Eroii principali sunt Stella şi Marcel Mărgean, nimeni alţii decât cumnaţii lui Cocoş, Marcel fiind fratele soţiei acestuia, Didina Mărgean Băncuţă. Interlopul arestat în Constanţa apare în film în rol de frizer, în timp ce-şi tunde cumnatul şi poate fi regăsit inclusiv în distribuţia oficială a filmului.

Legăturile clanului cu judeţul Constanţa

Clanul Băncuţă s-a stabilit, din 2009, la Constanţa. Ulterior sosirii lor pe litoral, liderul clanului, Cocoş Băncuţă, alături de fiii săi, s-au implicat în mai multe scandaluri cu violenţă şi escrocherii imobiliare. În octombrie 2012, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Cocoş Băncuţă la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor şi ultraj la bunele moravuri, după ce Tribunalul îi aplicase o pedeapsă iniţială de 10 ani.

Au terorizat Brăila

Clanul Băncuţă a plecat din Brăila (unde mai făceau vizite pentru a verifica afacerile cu păcănele pe care le deţin) după o serie de conflicte sângeroase cu rivalii lor. Au avut loc mai multe bătăi cu săbii, ba chiar şi un deces ca urmare a răfuielilor. Vinovatul pentru lovituri cauzatoare, unul din membrii clanului Băncuţă, a primit însă mila instanţei după ce a prezentat documente din care reieşea că e bolnav psihic. A fost internat la Spitalul de psihiatrie, pentru ca ulterior să se descopere că se plimbă nestingherit pe străzi, în Buzău.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/interlop-din-clanul-bancuta-implicat-intr-un-scandal-pentru-pacanele-la-braila-98675/

https://www.replicaonline.ro/video-foto-socante-scandal-de-proportii-intr-un-club-din-mamaia-afacerist-taiat-cu-cutitul-agresorii-parte-dintr-un-clan-interlop-liberi-399791/

sâmbătă, 16 noiembrie 20198678
Comentarii

00romeo(29 dec 19:31)
tigani barati, au noroc ca politia si parchetul in romania nu functioneaza, sau e corupta justitia mai de graba. astia sunt sugaci ieftini, nu au dat peste cine trebuie
01Unul(25 dec 22:49)
De ce l au batut pe Stefanucu?..Cine este STEFANUCU?...Nu cumva e o reglare de conturi,IAR Politia Constanta musamalizeaza si acest Caz ca multe altele?
14Polo Cernavoda(12 dec 19:45)
Eu m-am insurat cu Magda sa o duc la produs ca Fana ma lasat, a plecat cu popa!
09Fox(2 dec 16:16)
Impuscati criminalii la foc automat! Ce cacati de interlopi ba tampitilor! Omoratii pe ruda si samanta!
010........(30 noi 10:00)
Si ce mortii , mortilor ma.sii mai cauta ciorile astea moldovenesti in libertate ? Cine mortii mortilor ma.sii le da srumul , lua.ia.s mortii in pula! De cand mortii ma.sii clanurile de ciori moldovenesti fac legea prin Ct ?? La puscarie si cei care.i tot scapa !!
018cezara(19 noi 13:36)
de ce au fost lasati pana acum?cine ii protejeaza?si mai ales cine trebuie sa raspunda?vor cadea multe capete dupa alegeri si multi se vor duce la penitenciar multi ani
051Pt 10:30(18 noi 16:41)
Trebuie sa il intrebi pe Podo care e tarifu ca e pestele lu Alina CM
05saracul(18 noi 12:29)
pe Cocos l au arestat la Iasi. Baieti in uk arestati....
23Stila sarafu(17 noi 22:02)
Eu petrica tomescu vanghelici suntem smecheri
012Gorun(17 noi 18:26)
Mai sunt multi din Braila veniti aici la malul marii cu treburi
022Pedeapsa cu moartea(17 noi 12:15)
Si o bila de rulment propulsata la un 300 de metri pe secunda ar face curatenie printre animalele astea si printre militienii complici!
017Politia engleza ii aresteaza(17 noi 11:41)
pe proxeneti iar politia romana ii elibereaza...Mafia si mafiotii sau mafia filiera tacerii.Orb la orb nu isi scoate ochii.Politia diicot dias speciale sias transporturi si alti derbedei de unde mai ciuguleste euroi lire sterline dolarei daca ii ascunde pe interlopi si proxeneti.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem cum scria cineva mai jos cineva.
012Pt bancuta(17 noi 07:34)
Bancuta tasu a fost semismecher copii lui sunt niste pizde
152Marian(17 noi 01:40)
Podo e un sclav
011Ciorilor(16 noi 18:55)
Va dati mamelesurorule su nevestele la produs.
520Marin(16 noi 12:50)
Erau mana in mana cu Mihaita Vasea care lua minore de la ei pt orgii! Plateau taxa de protective pentru zona Tomis Nord.
217pt. Cetatean :(16 noi 10:30)
E buna de pwl tiganca asta de Alina CM ! LA CE TARIF PRESTEAZA ?
019Clan(16 noi 10:19)
Banuiesc ca batranul Cocos a ramas acasa. In secolul asta voi inca nu invatati ca atunci cand faci infractiuni trebuie sa ramai low profile? Voi stiti ca faceti nasoale si mergeti in cluburi va perindati cu masini scumpe , va bateti in cluburi? Credeti ca mai sunteti in 95 cand cu una de 100 de dolari se rupeau dosare?
118un om(16 noi 09:52)
dupa ce fac nenorociri mari , ani de zile , dupa ce cotizeaza bine ,sunt dati pe goarna unu cate unu in strainatati,mascand implicarea sistemului local!
258Cetatean(16 noi 09:21)
Podo ai luato pe Alina de la Tancu nu? Alina CM pe Facebook
135Si-au facut de cap...adica(16 noi 07:44)
daca mergeau pe blat si dadeau spaga la timp proxenetii si interlopii erau bine mersi protejati de sistem.Inseamna ca pestii din acvariul de maxima siguranta de la Cernavoda protejat de sistemul m.a.i stau linistiti si produc la greu pentru ei si sistem.Inseamna ca munca este doar pentru prosti?.Atunci dragi romani nu mai muncim ne apucam de proxenetism suntem protejati si banii vin pe banda rulanta iti construiesti palate iti cumperi colane de masini de lux si le razi prostilor in fata.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem !.
060Pentru necunoscatori(16 noi 07:00)
Cand s-au instalat la Ipj Constanta Jipa si Balan, de la Braila, au venit la pachet cu clanul Bancuta..... Oare de ce???
225pai ei este(16 noi 06:30)
cumatrii cu interlopii isi boteaza copii unii la altii...
251Militia(16 noi 04:20)
Noroc ca le a aprins lumina politia engleza ca altfel militia romana nu le facea nimic.
244Pintilii(16 noi 04:10)
Si structurile de forta ale statului pentru ce iau salarii daca infractorii zburda-n voie?Ori iau din doua locuri?
017doru(16 noi 03:43)
Cine pe cine da in gat?
mai mult...Anchete
14 dec 00:51AncheteCAZ din județul Constanța, un fel de CARACAL 2: FEMEI SECHESTRATE în CURTE și BĂTUTE CRUNT!

Și-a omorât concubina în bătaie și s-a culcat! A doua zi și-a dat seama că nu respiră, iar când a fost sunat de...8417

12 dec 01:41AncheteUn operator din Constanța a câștigat contractul de DISTRUGERE a DROGURILOR din țară! Cea mai mare cantitate: peste 5 tone3579
28 noi 03:12AncheteReprezentanții FIRMEI exportatoare din cazul NAVEI SCUFUNDATE la Midia, relații cu politicieni, vizitați de DIICOT și AFACERI de TOP!15913
31 oct 00:38AncheteFirma din cauza căreia Cazinoul Constanța se va prăbuși în mare primește milioane de la stat

Eldiclau SRL din Craiova, firma care blochează cu rea voință lucrările de reabilitare a Cazinoului Constanța, își...12824

5 oct 00:40AncheteDarie și Pușcași, DOSAR GREU în instanţă: este vorba despre un teren retrocedat de Mazăre și revendicat de moștenitori7217
27 aug 00:53AncheteA ÎNCEPUT NEBUNIA! Cumpărătorii de bună credință ai terenurilor din DOSARUL RETROCEDĂRILOR își apără proprietățile în instanță!8674
30 iul 16:21AncheteCâţi CRIMINALI pe modelul celui din Caracal or mai fi? CAZURI SUSPECTE la CONSTANŢA şi dovezi că oamenii legii sunt rupţi de realitate!

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Dolj, a ajuns după gratii și este anchetat. Dar câți ca el or mai exista,...11707

10 iul 10:09AncheteBUBUIE un SCANDAL în Mamaia! BLOC de 15 ETAJE în mijlocul cluburilor de fiţe!11352
5 iul 00:51AncheteMinisterul Turismului încurajează construcţiile ILEGALE la Vama Veche?! Koliba Beach Bar se construieşte într-o zonă fără PUZ5003
2 iul 01:14AncheteDETALII din DOSARUL GRUPĂRII care ACŢIONA cu CHEI POTRIVITE! CUM COMUNICAU ÎNTRE EI INFRACTORII – VIDEO!

Acțiune de amploare a oamenilor legii de la malul mării, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe...11376

21 iun 23:51AncheteDOSARUL PEȘTELUI TOXIC VÂNDUT LA CONSTANȚA: MAI MULTE PERSOANE REȚINUTE! VIDEO6087
13 iun 02:07AncheteCAZ IREAL LA CONSTANŢA: Femeie păcălită de soţ să adopte copilul amantei!9837
Vremea
0.5°0.5° - 2.2° miercuri, 22 ianuarie 2020
ConstanțaUmiditate: 58%
Vânt: 5.27 m/s
Presiune: 1019 milibari

Loto
6/493911242847
5/40182229343813
joker204142434515
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 ian 00:04SportSimona Halep, în turul 2 la Australian Open

Jucătoarea româncă de teni Simona Halep, a accesat în turul doi al turneului Australian Open. Acesta este primul...423

22 ian 00:00SportRădoi: Ce se întâmplă cu internaționalii români care nu evoluează la echipele de club

Mirel Rădoi a fost numit selecționerul României în locul lui Cosmin Contra, dar se confruntă cu o mare problemă....425

22 ian 00:00SportFC Viitorul a remizat în meciul amical cu Sturm Graz, scor 0-0, în cantonamentul din Antalya

FC Viitorul a remizat, marți, în meciul amical disputat în cantonamentul din Antalya, contra austriecilor de la Sturm...300

22 ian 00:00SportSorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Horia Tecău evoluează, miercuri, la Australian Open

Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, va evolua miercuri, nu înainte de de ora 03.50, cu americanca de 15 ani Cori Gauff,...306

Local
22 ian 00:00LocalPolițiștii constănțeni, activități preventive în instituțiile de învățământ

Polițiștii din Constanța, acțiuni de prevenție în școli! La data de 20 ianuarie a.c, poliţiştii Biroului de...279

22 ian 00:00LocalAccident rutier în lanț din cauza unei șoferițe!

O femeie, de 53 de ani, a condus un autoturism pe strada Constantin Brâncuși, dinspre strada Steagului către Baba...472

22 ian 00:00LocalAmbulanță implicată într-un accident rutier

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc în Tulcea! Totul a avut loc în dimineața de marți, 21...307

22 ian 00:00LocalO garsonieră a luat foc: întregul imobil a fost evacuat

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 21 ianuarie a.c. să intervină la stingerea unui incendiu...404

22 ian 00:00LocalCetăţean turc ascuns în cabina unui camion, depistat la graniță!

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - județul Dolj au depistat un...280

22 ian 00:00LocalIntervenții ale polițiștilor la aproape 2.000 de sesizări prin 112

Polițiștii au intervenit, luni, 21 ianuarie, la 2.300 de evenimente la care au fost solicitați, pentru a menține...269

22 ian 00:00LocalȘoferul BEAT care a provocat accidentul de pe Baba Novac, sub control judiciar

Individul care a provocat accidentul rutier de pe strada Baba Novac, sub control judiciar! El a fost propus spre...340

22 ian 00:00LocalStradă din Palazu Mare, REABILITATĂ de la zero!

Dinamica și expansiunea urbană au determinat și necesitatea îmbunătățirii condițiilor de circulație în...356

22 ian 00:00LocalWeekend plin la Teatrul de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanța prezintă, în acest weekend, trei reprezentații care includ și cea mai recentă premieră,...341

21 ian 00:00LocalNumele magistraților constănțeni care NU au colaborat cu SECURITATEA

Colegiul Național pentru Studierea Arhivelor Securității a făcut publice numele magistraților pentru care s-au...1061

Politică
22 ian 00:00PoliticăVictor Ponta vine la Constanța!

Victor Ponta vine la Constanța! Întâlnirea organizațiilor PRO România din Regiunea Sud-Est va avea loc miercuri, 22...341

22 ian 21:06PoliticăPMP și-a desemnat candidatul pentru primăria Costinești

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest...484

22 ian 00:00PoliticăCritici din Parlamentul European pentru guvernul Orban: Nu o luaţi pe acelaşi drum ca Polonia şi Ungaria

Șefa grupului socialiștilor și democraților din Parlamentul European a criticat Guvernul Orban pentru schimbările...323

22 ian 20:51PoliticăNicușor Dan: Uniunea Forțelor Locale e un partid făcut de niște prieteni. Am discutat cu Cioloș o fuziune

Candidatul independent, susținut de USR București pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a explicat marți...266

22 ian 00:00PoliticăIohannis l-a invitat pe omologul israelian în România. Reuven Rivlin a acceptat

Preşedintele Klaus Iohannis i-a adresat omologului său israelian, Reuven Rivlin, o invitaţie de a efectua o vizită...243

22 ian 00:00PoliticăIICMER s-a sesizat cu privire la împrejurările în care Meleşcanu a acţionat la Viena în decembrie 1989

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc s-a sesizat din oficiu cu privire la...342

22 ian 00:00PoliticăPreşedintele Iohannis, primit de omologul său israelian

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, marţi, de omologul său israelian, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei pe care...238

22 ian 00:00PoliticăBarna: Nominalizarea magistraţilor pentru parchete - un pas important pentru anularea efectelor asaltului asupra Justiţiei

Liderul USR Dan Barna a afirmat, marţi, că nominalizarea magistraţilor pentru conducerea Parchetelor reprezintă "un...233

22 ian 00:00PoliticăRomaşcanu (PSD) cere demisia ministrului de Finanţe: A declarat că există posibilitatea unei crize în România

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a cerut, marţi, demisia ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, pe motiv că acesta a...248

22 ian 00:00PoliticăTurcan: Moţiunea pe care PSD o anunţă nu ar trebui să treacă, matematica este în defavoarea lor

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, că, din punct de vedere matematic, moţiunea de cenzură anunţată...257

Monden
22 ian 00:00MondenAl doilea sezon al serialului „Prietena mea genială”, lansat în februarie

Cel de-al doilea sezon al serialul italian „Prietena mea genială/ L'amica geniale”, intitulat „Storia del nuovo...246

22 ian 00:00MondenRaluca Moianu, siluetă de invidiat la 50 de ani. Cum reușește să arate atât de bine

Raluca Moianu arată perfect la 50 de ani, fără prea mult efort. Prezentatoarea tv a avut dintotdeauna o siluetă...429

22 ian 18:34MondenSurvivor România. Ruby, scoasă din joc: „Nici la spital nu are ce să îmi facă“

Ruby s-a confruntat cu probleme foarte grave la Survivor România și a fost dusă de urgență la spital, din cauza...445

22 ian 00:00MondenVedetele se laudă cu bustul de la „Mama Natură“. Amalia Năstase: „Nu am sânii lăsați, așa arată sânii naturali“

Operaţiile estetice sunt la mare modă, însă iată că sunt şi vedete care se pot lăuda şi pot fi admirate pentru...468

22 ian 00:00MondenColin Firth şi Renée Zellweger formează un cuplu?

El divorţează după 22 de ani de soţia lui, Livia Giuggioli, ea s-a despărţit de iubit. Împart Colin Firth şi...329

22 ian 00:00MondenThalia a felicitat-o printr-un apel video pe bunica sa cu prilejul împlinirii a 102 ani

Celebra artistă mexicană Thalia a felicitat-o printr-un apel video pe bunica sa Eva Mange, care a împlinit 102 ani...269

22 ian 00:00MondenPrinţul Harry a sosit în Canada pentru o nouă viaţă, ''mai independentă'', alături de soţia sa, Meghan

Prinţul Harry a ajuns marţi în Canada pentru a i se alătura soţiei sale, Meghan, şi fiului lor, Archie, alături...349

22 ian 00:00MondenDesenele animate create de Hayao Miyazaki, difuzate pe platforma Netflix

Compania Netflix, un gigant american al industriei de streaming, va putea să difuzeze pe platforma sa online,...231

22 ian 00:00MondenServiciul video Disney+ va fi lansat în Europa pe 24 martie

Disney+, platforma video a grupului Disney, îşi devansează cu o săptămână data de lansare în Franţa şi în mai...228

21 ian 00:00MondenCe plete avea Pavel Bartoș în studenție! Îţi vine să crezi că e el?

Paul Bartoş, îndrăgitul actor al Teatrului Odeon şi prezentator al concursurilor de succes ”Vocea României” şi...756

Mapamond
22 ian 00:00MapamondIran: Un deputat anunţă o recompensă de 3 milioane de dolari pentru uciderea lui Trump

Un deputat iranian a anunţat o recompensă de 3 milioane de dolari pentru ''oricine îl omoară pe (preşedintele...243

22 ian 00:00MapamondKremlinul promite o dezbatere publică asupra amendamentelor la Constituţie propuse de Vladimir Putin

Kremlinul a promis marţi o amplă dezbatere publică asupra amendamentelor la Constituţie propuse de preşedintele rus...215

22 ian 00:00MapamondIranul confirmă că au fost trase două rachete asupra avionului ucrainean doborât

Două rachete au fost trase în direcţia avionului Boeing 737 al Ukraine International Airlines, doborât la 8 ianuarie...234

22 ian 00:00MapamondProcesul de destituire a lui Donald Trump, un caz care s-ar putea încheia în două săptămâni

Dacă republicanii îşi ating scopul, procesul de destituire a lui Donald Trump, care se deschide marţi în Senatul...246

22 ian 17:59MapamondItalia, criticată într-un raport al Consiliului Europei pentru condiţiile din închisori

Consiliul Europei a criticat, într-un raport dat publicităţii marţi, condiţiile de detenţie din mai multe...214

22 ian 00:00MapamondSuedia: Poliţia investighează două explozii produse în cartiere învecinate din capitala Stockholm

Poliţia din Suedia investighează două explozii produse în nord-vestul capitalei Stockholm, care s-au soldat cu...220

22 ian 00:00MapamondFranţa - Droguri în valoare de două milioane de euro, descoperite într-o încărcătură de banane

Douăzeci şi şase de kilograme de cocaină, ascunse sub o încărcătură de banane, au fost confiscate de vameşii...224

22 ian 00:00MapamondElveţia: Descoperirea unei aparente operaţiuni de spionaj a unor 'instalatori' ruşi la forumul de la Davos

Oficiali elveţieni au descoperit o aparentă operaţiune de spionaj a unor ruşi care se dădeau drept instalatori la...241

22 ian 00:00MapamondPolonia: Un bebeluş născut prematur şi cu o alcoolemie de 3,2 a murit

Un bebeluş care s-a născut prematur într-un spital de la periferia Varşoviei în urmă cu trei săptămâni, având...298

22 ian 00:00MapamondColumbia: Peste 3.000 de oameni au fost nevoiţi să se mute din cauza confruntărilor dintre narcotraficanţi

Peste 3.000 de oameni, dintre care o mie de copii, şi-au părăsit forţat locuinţele în Columbia din cauza...236

Sănătate
22 ian 00:00SănătateAmeliorarea prognosticului în melanomul malign

Melanomul malign reprezintă o formă de cancer dezvoltat în țesuturile pigmentate, precum piele, ochi, intestine,...258

22 ian 00:00SănătateCum să renunți la fumat fără să iei în greutate

Pentru mulți dintre fumători, faptul că există riscul să se îngrașe, îî împiedică să renunțe la acest...277

22 ian 00:00SănătateRanitidina, interzisă în farmacii: pacienții trebuie să caute tratamente alternative

Agenția Națională a Medicamentului anunță blocarea la vânzare în farmacii a medicamentelor pe bază de...277

21 ian 00:00SănătateEvali, noua afecţiune indusă de ţigara electronică. Care sunt simptomele

O nouă afecţiune indusă de ţigara electronică şi o nouă consecinţă a fumatului este Evali, o boală care în...504

21 ian 00:00SănătateȘapte obiceiuri matinale care te îngrașă

Ești atentă la alegerile alimentare pe care le faci, obișnuiești să faci sport, însă kilogramele în plus nu vor...608

21 ian 00:00SănătateCăderea părului: alimentele care previn, dar și care tratează această problemă

Calviția afectează femeile și bărbații de orice vârstă, din diverse motive. Alimentația are un rol important în...490

21 ian 00:00SănătateCe ar trebui să știi înainte de a purta lentile progresive

O dată cu vârsta de 40 ani, vederea ni se poate schimba, motiv pentru care multe persoane devin presbiopice....524

20 ian 00:00SănătateImpactul sportului asupra prevenirii cancerului

Exercițiile fizice nu sunt numai benefice pe termen scurt, ci pot chiar să ne ferească de afecțiuni serioase precum...408

20 ian 17:22SănătateAlimente care cresc imunitatea la copii: ce e bine să mănânce în sezonul rece

Pe timpul iernii, cu toții devenim mai sensibili, inclusiv copiii, motiv pentru care e bine să ne pregătim din vreme...544

20 ian 17:16SănătateCinci motive să-ți duci copilul la oftalmolog

Controlul oftalmologic la copii, mai ales la cei până în 5 ani, este adesea amânat de părinți, deoarece copilul...379