rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 28 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

LA PRODUS ÎN ANGLIA

Percheziţii în Constanţa, Bacău şi în Londra: interlopii Băncuţă au forţat zeci de fete să se prostitueze!

Acţiune spectaculoasă a procurorilor DIICOT, pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, concomitent cu acţiuni similare ale Poliţiei Metropolitane din Londra. Desfăşurarea de forţe a vizat un celebru clan din România, care şi-a făcut de cap în ultima perioadă şi la malul mării. Ironia face ca doi dintre membrii grupării, care au deja mandate de arestare în lipsă după un scandal la Constanţa, să fie fugiţi exact în Anglia, acolo unde poliţia a răscolit nu mai puţin de 14 imobile! Speţa în care au primit mandatele de arestare este distinctă faţă de dosarul instrumentat de oamenii legii londonezi, alături de cei din Iaşi.

DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au făcut un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani. Concomitent, la data de 14 noiembrie, Poliţia Metropolitană din Londra a efectuat un număr de 16 percheziţii la imobilele utilizate de către membrii grupului infracţional, imobile situate în capitala Regatului Unit al Marii Britanii.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2013, inculpaţii au constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani, grup organizat intrafamilial, cu ramificaţii internaţionale, reuşind să recruteze şi să exploateze sexual peste 60 tinere în oraşul Londra”, a transmis DIICOT. Procurorii au detaliat şi modul de acţiune: „În activitatea de recrutare a victimelor, racolatorii se orientau spre tinere cărora le lipsea experienţa de viaţă, aveau un nivel scăzut de instruire, o stare materială precară sau se aflau în situaţii familiale conflictuale, promiţându-le că vor obţine sume importante de bani. Tinerele erau recrutate prin inducerea în eroare cu privire la activitatea pe care urmau să o desfăşoare în Marea Britanie sau cu privire la remuneraţia pe care urmau să o primească. Acestea erau cazate iniţial în locuinţele membrilor grupării din Iaşi, Brăila şi Constanţa, ulterior fiind transportate în Londra de către membrii grupării, care le achiziţionau biletele de călătorie”. Odată ajunse în Londra, tinerele erau cazate în locuinţe închiriate de către membrii grupării infracţionale, locuinţe în care se desfăşura şi activitatea de prostituţie. „După determinarea acestora să accepte practicarea prostituţiei prin folosirea violenţelor, ameninţărilor sau a şantajului, tinerele erau fotografiate în ţinute sumare, iar fotografiile acestora erau postate pe mai multe site-uri de profil din Marea Britanie. În schimbul serviciilor sexuale, fiecare tânără putea obţine zilnic sume cuprinse între 500 şi 1500 de lire sterline. Pentru a menţine tinerele într-o stare de dependenţă şi pentru a le determina să continue practicarea prostituţiei în folosul lor, pe perioade mari de timp, membrii grupării le promiteau o parte din câştigurile realizate, însă, în realitate, le dădeau sume infime de bani, impunându-le cheltuieli exagerate cu privire la cazare, transport, întreţinere, hrană, îmbrăcăminte”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

După percheziţii, 20 de persoane au fost reţinute în Londra şi Iaşi, urmând a se obţine mandate europene de arestare.

Conform surselor noastre, infractorii fac parte din celebrul clan Cocoş Băncuţă. Dosarul de faţă, instrumentat alături de oamenii legii din Anglia, are acum toate şansele să îi înfunde pe aceşti interlopi. Ei au bifat, de-a lungul timpului, mai multe dosare penale. Unul dintre ele a fost întocmit la Constanța de dată recentă, pentru tentativă de omor, loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În august 2019, doi dintre membrii clanului au fost arestați în lipsă, la cererea procurorilor . Este vorba despre Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ce ironie! Cei doi Băncuţă care au fugit în Anglia, după o bătaie în clubul Asylum din Mamaia, săltaţi de Poliţia din Londra, într-un alt dosar

Silviu Ştefancu, bărbatul tăiat de doi membrii ai clanului Băncuţă, într-un club din Mamaia

Ambii inculpaţi (Eminescu şi Tancu) sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor). Cât despre dosarul de la Constanța, probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că în data de 2.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată Ştefancu Silviu-Ionel, în timp ce se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, a fost agresat de Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură. Tot în acest conflict, numitul Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, i-a aplicat victimei Ştefancu Silviu-Ionel o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate. Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor. La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală. Culmea, cei doi au fugit în Anglia, acolo unde, în data de 14 noiembrie, au avut loc percheziţii într-un nou dosar în care ei sunt implicaţi alături de alte persoane: trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani.

Clanul Băncuţă, “vedetă” într-un film finanţat de statul francez

Vedete într-un film francez

Ca un detaliu inedit, de precizat că despre acest clan se ştie de mai bine de 12 ani, ba chiar a fost şi „vedetă” într-un film documentar realizat de francezi. În 2007, brăileanul Cocoş Băncuţă a făcut „aroganţa” de a accepta să apară într-un film franţuzesc, recompensat în 2007 cu Premiul Patrimoniului la Festivalul Internaţional de filme documentare „Cinematografia realului”. Pelicula „Stella”, regizată de Vanina Vignal, urmăreşte destinul tragic al unei familii de ţigani din Brăila venită la cerşit în Franţa. Filmul a fost finanţat de statul francez şi a avut parte de critici elogioase; mai mult, regizoarea şi autorităţile române au organizat şi un turneu naţional de promovare a filmului premiat, în cele mai importante oraşe din România. Eroii principali sunt Stella şi Marcel Mărgean, nimeni alţii decât cumnaţii lui Cocoş, Marcel fiind fratele soţiei acestuia, Didina Mărgean Băncuţă. Interlopul arestat în Constanţa apare în film în rol de frizer, în timp ce-şi tunde cumnatul şi poate fi regăsit inclusiv în distribuţia oficială a filmului.

Legăturile clanului cu judeţul Constanţa

Clanul Băncuţă s-a stabilit, din 2009, la Constanţa. Ulterior sosirii lor pe litoral, liderul clanului, Cocoş Băncuţă, alături de fiii săi, s-au implicat în mai multe scandaluri cu violenţă şi escrocherii imobiliare. În octombrie 2012, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Cocoş Băncuţă la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor şi ultraj la bunele moravuri, după ce Tribunalul îi aplicase o pedeapsă iniţială de 10 ani.

Au terorizat Brăila

Clanul Băncuţă a plecat din Brăila (unde mai făceau vizite pentru a verifica afacerile cu păcănele pe care le deţin) după o serie de conflicte sângeroase cu rivalii lor. Au avut loc mai multe bătăi cu săbii, ba chiar şi un deces ca urmare a răfuielilor. Vinovatul pentru lovituri cauzatoare, unul din membrii clanului Băncuţă, a primit însă mila instanţei după ce a prezentat documente din care reieşea că e bolnav psihic. A fost internat la Spitalul de psihiatrie, pentru ca ulterior să se descopere că se plimbă nestingherit pe străzi, în Buzău.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/interlop-din-clanul-bancuta-implicat-intr-un-scandal-pentru-pacanele-la-braila-98675/

https://www.replicaonline.ro/video-foto-socante-scandal-de-proportii-intr-un-club-din-mamaia-afacerist-taiat-cu-cutitul-agresorii-parte-dintr-un-clan-interlop-liberi-399791/

sâmbătă, 16 noiembrie 20197
Comentarii

00romeo(29 dec 19:31)
tigani barati, au noroc ca politia si parchetul in romania nu functioneaza, sau e corupta justitia mai de graba. astia sunt sugaci ieftini, nu au dat peste cine trebuie
01Unul(25 dec 22:49)
De ce l au batut pe Stefanucu?..Cine este STEFANUCU?...Nu cumva e o reglare de conturi,IAR Politia Constanta musamalizeaza si acest Caz ca multe altele?
14Polo Cernavoda(12 dec 19:45)
Eu m-am insurat cu Magda sa o duc la produs ca Fana ma lasat, a plecat cu popa!
010Fox(2 dec 16:16)
Impuscati criminalii la foc automat! Ce cacati de interlopi ba tampitilor! Omoratii pe ruda si samanta!
010........(30 noi 10:00)
Si ce mortii , mortilor ma.sii mai cauta ciorile astea moldovenesti in libertate ? Cine mortii mortilor ma.sii le da srumul , lua.ia.s mortii in pula! De cand mortii ma.sii clanurile de ciori moldovenesti fac legea prin Ct ?? La puscarie si cei care.i tot scapa !!
018cezara(19 noi 13:36)
de ce au fost lasati pana acum?cine ii protejeaza?si mai ales cine trebuie sa raspunda?vor cadea multe capete dupa alegeri si multi se vor duce la penitenciar multi ani
051Pt 10:30(18 noi 16:41)
Trebuie sa il intrebi pe Podo care e tarifu ca e pestele lu Alina CM
05saracul(18 noi 12:29)
pe Cocos l au arestat la Iasi. Baieti in uk arestati....
23Stila sarafu(17 noi 22:02)
Eu petrica tomescu vanghelici suntem smecheri
012Gorun(17 noi 18:26)
Mai sunt multi din Braila veniti aici la malul marii cu treburi
023Pedeapsa cu moartea(17 noi 12:15)
Si o bila de rulment propulsata la un 300 de metri pe secunda ar face curatenie printre animalele astea si printre militienii complici!
017Politia engleza ii aresteaza(17 noi 11:41)
pe proxeneti iar politia romana ii elibereaza...Mafia si mafiotii sau mafia filiera tacerii.Orb la orb nu isi scoate ochii.Politia diicot dias speciale sias transporturi si alti derbedei de unde mai ciuguleste euroi lire sterline dolarei daca ii ascunde pe interlopi si proxeneti.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem cum scria cineva mai jos cineva.
013Pt bancuta(17 noi 07:34)
Bancuta tasu a fost semismecher copii lui sunt niste pizde
152Marian(17 noi 01:40)
Podo e un sclav
011Ciorilor(16 noi 18:55)
Va dati mamelesurorule su nevestele la produs.
521Marin(16 noi 12:50)
Erau mana in mana cu Mihaita Vasea care lua minore de la ei pt orgii! Plateau taxa de protective pentru zona Tomis Nord.
217pt. Cetatean :(16 noi 10:30)
E buna de pwl tiganca asta de Alina CM ! LA CE TARIF PRESTEAZA ?
019Clan(16 noi 10:19)
Banuiesc ca batranul Cocos a ramas acasa. In secolul asta voi inca nu invatati ca atunci cand faci infractiuni trebuie sa ramai low profile? Voi stiti ca faceti nasoale si mergeti in cluburi va perindati cu masini scumpe , va bateti in cluburi? Credeti ca mai sunteti in 95 cand cu una de 100 de dolari se rupeau dosare?
118un om(16 noi 09:52)
dupa ce fac nenorociri mari , ani de zile , dupa ce cotizeaza bine ,sunt dati pe goarna unu cate unu in strainatati,mascand implicarea sistemului local!
258Cetatean(16 noi 09:21)
Podo ai luato pe Alina de la Tancu nu? Alina CM pe Facebook
135Si-au facut de cap...adica(16 noi 07:44)
daca mergeau pe blat si dadeau spaga la timp proxenetii si interlopii erau bine mersi protejati de sistem.Inseamna ca pestii din acvariul de maxima siguranta de la Cernavoda protejat de sistemul m.a.i stau linistiti si produc la greu pentru ei si sistem.Inseamna ca munca este doar pentru prosti?.Atunci dragi romani nu mai muncim ne apucam de proxenetism suntem protejati si banii vin pe banda rulanta iti construiesti palate iti cumperi colane de masini de lux si le razi prostilor in fata.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem !.
060Pentru necunoscatori(16 noi 07:00)
Cand s-au instalat la Ipj Constanta Jipa si Balan, de la Braila, au venit la pachet cu clanul Bancuta..... Oare de ce???
225pai ei este(16 noi 06:30)
cumatrii cu interlopii isi boteaza copii unii la altii...
251Militia(16 noi 04:20)
Noroc ca le a aprins lumina politia engleza ca altfel militia romana nu le facea nimic.
244Pintilii(16 noi 04:10)
Si structurile de forta ale statului pentru ce iau salarii daca infractorii zburda-n voie?Ori iau din doua locuri?
017doru(16 noi 03:43)
Cine pe cine da in gat?
mai mult...Anchete
21 aug 00:11AncheteCIN CIN-ul lui MOCIANU SERVEȘTE MÂNCARE cu… VIERMI! Video

O constănţeancă a avut parte, recent, de o surpriză neplăcută, după ce a comandat o porţie de mâncare de la un...13077

4 sep 00:41AncheteSPĂLĂTORIA B’Wash din zona CET îşi SPALĂ la CREIER VECINII15434
10 sep 00:41AncheteEXCLUSIV! OMOR la VAMA VECHE: s-a LĂSAT cu ARESTĂRI!5685
26 aug 00:05AncheteANCHETĂ! CARACATIȚA ȚEPARILOR de pe LITORAL

Reprezentanții unei firme, care sunt obiectul unui dosar de cercetare penală, sfidează orice lege și încearcă,...6279

25 aug 00:06AncheteGĂINARUL AMET SAMIR, căutat de POLIȚIE, a ajuns 'INTERLOP' în SPANIA25375
2 sep 00:44AncheteArestat la Constanța, după ce a VIOLAT o femeie pe un vas de CROAZIERĂ35583
12 aug 00:03AncheteCADRELE MEDICALE infectate la MEDSTAR lucrau și la SPITALUL JUDEȚEAN

Ce nu știi, nu te poate răni! Este principiul după care se ghidează mari angajatori din Constanța, clinici private...18099

16 sep 23:55AncheteLICITAŢIA pentru PUG-ul CONSTANŢEI a fost CÂŞTIGATĂ, cu date FALSE… cu DEDICAŢIE!7443
8 sep 12:44AncheteDNA, SESIZATĂ în legătură cu INVESTIŢIA familiei STERE din Faleză Nord12129
7 sep 18:02AncheteUn bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 5 septembrie a.c., au fost sesizați, prin apel...142355

7 sep 12:46AncheteCARAIVAN, partenerul lui Cristi BORCEA, RIDICĂ un ansamblu rezidenţial, într-o zonă cu INTERDICŢIE de CONSTRUIRE6654
31 aug 00:46AncheteConstănţeancă TRIMISĂ în JUDECATĂ după ce a POSTAT ANUNŢURI pe OLX!33674
Vremea
22°21.5° - 22° luni, 28 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 71%
Vânt: 7.73 m/s
Presiune: 1016 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
28 sep 00:00SportLeicester City a învins Manchester City, scor 5-2, în Premier League

Formaţia Manchester City a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, de echipa Leicester City, în...407

28 sep 00:00SportSurpriză în Liga I - Poli Iași demolează FCSB

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a...760

28 sep 00:00SportAC Milan a învins Genoa, scor 2-0. Napoli, victorie cu Genoa, scor 6-0, în Serie A

Formaţia Napoli a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa Genoa, în etapa a doua a...402

28 sep 00:00SportCFR Cluj - Chindia Târgovişte, scor 0-0, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania...375

Local
28 sep 00:58LocalMai multe persoane amendate la coada de la o secție de votare din Constanța

Polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați că duminică, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că, în...1087

28 sep 00:55LocalSpitalul Năvodari: 165 de pacienți tratați în prima săptămână

165 pacienți au beneficiat până acum de serviciile medicale ale Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari....646

28 sep 00:55LocalConsilier municipal PSD, surprins în fața secției de vot din Henri Coandă. VIDEO

1559

28 sep 00:55LocalCoronavirus la Constanța: 2.725 de persoane infectate cu SARS-CoV-2

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 2.725 de persoane...952

28 sep 00:55LocalPOLIȚIA LOCALĂ a primit dispoziție să nu părăsească sediul PSD

Imediat după aflarea rezultatelor parțiale de la alegerile locale, poliția locală a primit dispoziții să nu...2949

28 sep 00:58LocalVIDEO! SCANDAL la COSTINEȘTI: Oamenii sunt revoltați că nu au apucat să voteze

Aproximativ 200 de persoane așteaptă să voteze la Schitu, în comuna Costinești. În contextul în care duminică...1057

28 sep 00:56LocalFraudă electorală şi la BABADAG

Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au fost sesizati cu privire la faptul că la secția de votare nr. 56...1276

28 sep 01:06LocalEXPLOZIE de CAZURI COVID la CONSTANȚA! 1438 de cazuri la nivelul țării, 535 de persoane la ATI

Până astăzi, 27 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 122.673 de cazuri de persoane infectate cu...2448

28 sep 00:56LocalAlegător din județul Constanța, AMENDAT după ce a FOTOGRAFIAT buletinul de VOT

841

Politică
28 sep 22:14PoliticăANTONIADIS şi ŢUŢUIANU au votat la aceeaşi secţie VIDEO

Horia Țuțuianu, președintele CJC, a venit să-şi exercite dreptul electoral, alături de soția sa, la Școală...918

28 sep 22:14PoliticăMircea Dobre a votat pentru schimbare. VIDEO

Mircea Dobre, candidat la Primăria Constanţa din partea Pro România, a votat duminică la secţia 139 din Palazu...744

28 sep 22:14PoliticăRaluca Turcan: 'Sunt comunități care au fost ținute în sărăcie ca să poată fi manipulate mai ușor'

531

28 sep 22:15PoliticăPMP nu s-a ABȚINUT. AMENZI pentru reclame cu MESAJ ELECTORAL, la Constanţa. VIDEO

Polițiști din cadrul Secției 5 au identificat, în cursul zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în jurul orei 13.30,...948

28 sep 23:46PoliticăStelian Ion a votat alături de soţie. VIDEO

Stelian Ion, candidat la Primăria Constanţa din partea USR Plus, şi-a exprimat şi el votul, duminică, 27...1915

28 sep 22:15PoliticăKlaus Iohannis a votat: E foarte important să ne uităm bine la candidați

Președintele Klaus Iohannis a declarat duminică, după ce a votat la alegeri locale, că îi îndeamnă pe alegători...540

28 sep 22:13PoliticăVIDEO! Corina Martin, la vot: 'Am votat pentru generația tânără'

Corina Martin, candidat PER la Primăria Constanța, a votat în urmă cu câteva momente la Secția Votare 167, la...1057

28 sep 22:13PoliticăCălin Popescu Tăriceanu: Am votat pentru ca două mari partide să nu mai împartă puterea între ele

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost la vot. Din postura de candidat la Primăria Capitalei, acesta a declarat...633

28 sep 22:12PoliticăLudovic Orban, la ieșire de la vot: Am votat pentru creșterea nivelului de trai

536

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1909

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...2909

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1767

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...4517

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2772

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3719

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5591

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...3833

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

2982

Monden
28 sep 16:39MondenIubirile lui Charlize Theron. De ce actriţa preferă acum singurătatea

Actriţa de 44 de ani pare că s-a resemnat în privinţa bărbaţilor, găsindu-şi împlinirea afectivă alături de...711

28 sep 00:00MondenPrinţul Harry a arătat tensionat şi inconfortabil alături de Meghan

Şi, mai mult decât atât, de felul în care relaţionează şi se înţeleg Prinţul Harry şi Meghan Markle. Zilele...638

28 sep 00:00MondenAlanis Morissette, mămica rock’n’roll „Am depresie post-partum de vreo zece ani“

337

Mapamond
28 sep 00:00MapamondCoronavirus: Barurile şi cafenelele din Bruxelles se închid la ora 23:00 începând de luni

Barurile şi cafenelele din Bruxelles se vor închide la ora 23:00 începând de luni ca parte a noilor măsuri...313

28 sep 00:00MapamondCoronavirus: Germania înregistrează 1.411 contagieri în 24 de ore, fără să fie raportate toate cazurile

Germania a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.411 noi contagieri cu coronavirus - departe de cele 2.507 de cazuri...318

28 sep 00:00MapamondCoronavirus: India a ajuns la 5,9 milioane de cazuri şi la aproape 100.000 de morţi de COVID-19

295

28 sep 00:00MapamondChina: 16 persoane au murit într-un accident minier în sud-vestul ţării

Şaisprezece mineri au murit, duminică, într-o mină de cărbune din sud-vestul Chinei din cauza unei scurgeri de gaz,...317

28 sep 00:00MapamondFranţa - coronavirus: Numărul de cazuri noi de infectare, în scădere uşoară. Rata de pozitivare, în creştere

Franţa a raportat sâmbătă 14.412 cazuri noi de infectare cu coronavirus, în scădere uşoară faţă de zilele de...323

28 sep 00:00MapamondPoliţia canadiană l-a arestat pe un individ care a minţit în legătură cu implicarea sa în activităţi jihadiste

309

Sănătate
28 sep 00:00SănătateVitamine pentru Copii: Când administrăm suplimente de vitamine?

Vitaminele sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea fizică și cognitivă armonioasă a copiilor. Acestea provin...323

28 sep 00:00SănătateFactorii care cresc riscul de diabet

Diabetul de tip 1 nu poate fi prevenit. Diabetul de tip 2 apare atât din motive ce țin de moștenirea genetică, cât...394

28 sep 00:00SănătateBacteriile intestinale conlucrează pentru a depăși carențele dietetice

326

28 sep 00:00SănătateStudiu: Antihipertensivele ajută la prelungirea vieții bolnavilor

Administrarea medicamentelor antihipertensive i-a ajutat chiar și pe cei mai fragili pacienți vârstnici să...328

28 sep 00:00SănătateCe sporturi reduc riscul de obezitate la adolescenți?

Un nou studiu arată că anumite sporturi reduc riscul de supraponderalitate și obezitate în rândul adolescentilor...337

28 sep 00:00SănătateSemnal de alarmă: copiii încep de timpuriu să consume în mod regulat băuturi cu zahăr

Noile statistici ale specialiștilor arată că în ciuda mesajelor de limitare a consumului de băuturi carbogazoase...301

28 sep 00:00SănătateStudiu: Yoga, o posibilă soluție pentru anxietate?

Yoga are multiple beneficii pentru sănătate, inclusiv ameliorarea simptomelor tulburării anxioase, o afecțiune care...299

28 sep 00:00SănătateCum menții sănătatea ficatului

Un ficat sănătos înseamnă o viață normală. Ficatul poate fi afectat chiar și dacă nu ai vicii, precum consumul...376

28 sep 00:00SănătateBenzile de testare a glicemiei: ce sunt și cum se folosesc

355

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT