rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 15 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

LA PRODUS ÎN ANGLIA

Percheziţii în Constanţa, Bacău şi în Londra: interlopii Băncuţă au forţat zeci de fete să se prostitueze!

Acţiune spectaculoasă a procurorilor DIICOT, pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, concomitent cu acţiuni similare ale Poliţiei Metropolitane din Londra. Desfăşurarea de forţe a vizat un celebru clan din România, care şi-a făcut de cap în ultima perioadă şi la malul mării. Ironia face ca doi dintre membrii grupării, care au deja mandate de arestare în lipsă după un scandal la Constanţa, să fie fugiţi exact în Anglia, acolo unde poliţia a răscolit nu mai puţin de 14 imobile! Speţa în care au primit mandatele de arestare este distinctă faţă de dosarul instrumentat de oamenii legii londonezi, alături de cei din Iaşi.

DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au făcut un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani. Concomitent, la data de 14 noiembrie, Poliţia Metropolitană din Londra a efectuat un număr de 16 percheziţii la imobilele utilizate de către membrii grupului infracţional, imobile situate în capitala Regatului Unit al Marii Britanii.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2013, inculpaţii au constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani, grup organizat intrafamilial, cu ramificaţii internaţionale, reuşind să recruteze şi să exploateze sexual peste 60 tinere în oraşul Londra”, a transmis DIICOT. Procurorii au detaliat şi modul de acţiune: „În activitatea de recrutare a victimelor, racolatorii se orientau spre tinere cărora le lipsea experienţa de viaţă, aveau un nivel scăzut de instruire, o stare materială precară sau se aflau în situaţii familiale conflictuale, promiţându-le că vor obţine sume importante de bani. Tinerele erau recrutate prin inducerea în eroare cu privire la activitatea pe care urmau să o desfăşoare în Marea Britanie sau cu privire la remuneraţia pe care urmau să o primească. Acestea erau cazate iniţial în locuinţele membrilor grupării din Iaşi, Brăila şi Constanţa, ulterior fiind transportate în Londra de către membrii grupării, care le achiziţionau biletele de călătorie”. Odată ajunse în Londra, tinerele erau cazate în locuinţe închiriate de către membrii grupării infracţionale, locuinţe în care se desfăşura şi activitatea de prostituţie. „După determinarea acestora să accepte practicarea prostituţiei prin folosirea violenţelor, ameninţărilor sau a şantajului, tinerele erau fotografiate în ţinute sumare, iar fotografiile acestora erau postate pe mai multe site-uri de profil din Marea Britanie. În schimbul serviciilor sexuale, fiecare tânără putea obţine zilnic sume cuprinse între 500 şi 1500 de lire sterline. Pentru a menţine tinerele într-o stare de dependenţă şi pentru a le determina să continue practicarea prostituţiei în folosul lor, pe perioade mari de timp, membrii grupării le promiteau o parte din câştigurile realizate, însă, în realitate, le dădeau sume infime de bani, impunându-le cheltuieli exagerate cu privire la cazare, transport, întreţinere, hrană, îmbrăcăminte”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

După percheziţii, 20 de persoane au fost reţinute în Londra şi Iaşi, urmând a se obţine mandate europene de arestare.

Conform surselor noastre, infractorii fac parte din celebrul clan Cocoş Băncuţă. Dosarul de faţă, instrumentat alături de oamenii legii din Anglia, are acum toate şansele să îi înfunde pe aceşti interlopi. Ei au bifat, de-a lungul timpului, mai multe dosare penale. Unul dintre ele a fost întocmit la Constanța de dată recentă, pentru tentativă de omor, loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În august 2019, doi dintre membrii clanului au fost arestați în lipsă, la cererea procurorilor . Este vorba despre Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ce ironie! Cei doi Băncuţă care au fugit în Anglia, după o bătaie în clubul Asylum din Mamaia, săltaţi de Poliţia din Londra, într-un alt dosar

Silviu Ştefancu, bărbatul tăiat de doi membrii ai clanului Băncuţă, într-un club din Mamaia

Ambii inculpaţi (Eminescu şi Tancu) sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor). Cât despre dosarul de la Constanța, probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că în data de 2.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată Ştefancu Silviu-Ionel, în timp ce se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, a fost agresat de Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură. Tot în acest conflict, numitul Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, i-a aplicat victimei Ştefancu Silviu-Ionel o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate. Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor. La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală. Culmea, cei doi au fugit în Anglia, acolo unde, în data de 14 noiembrie, au avut loc percheziţii într-un nou dosar în care ei sunt implicaţi alături de alte persoane: trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani.

Clanul Băncuţă, “vedetă” într-un film finanţat de statul francez

Vedete într-un film francez

Ca un detaliu inedit, de precizat că despre acest clan se ştie de mai bine de 12 ani, ba chiar a fost şi „vedetă” într-un film documentar realizat de francezi. În 2007, brăileanul Cocoş Băncuţă a făcut „aroganţa” de a accepta să apară într-un film franţuzesc, recompensat în 2007 cu Premiul Patrimoniului la Festivalul Internaţional de filme documentare „Cinematografia realului”. Pelicula „Stella”, regizată de Vanina Vignal, urmăreşte destinul tragic al unei familii de ţigani din Brăila venită la cerşit în Franţa. Filmul a fost finanţat de statul francez şi a avut parte de critici elogioase; mai mult, regizoarea şi autorităţile române au organizat şi un turneu naţional de promovare a filmului premiat, în cele mai importante oraşe din România. Eroii principali sunt Stella şi Marcel Mărgean, nimeni alţii decât cumnaţii lui Cocoş, Marcel fiind fratele soţiei acestuia, Didina Mărgean Băncuţă. Interlopul arestat în Constanţa apare în film în rol de frizer, în timp ce-şi tunde cumnatul şi poate fi regăsit inclusiv în distribuţia oficială a filmului.

Legăturile clanului cu judeţul Constanţa

Clanul Băncuţă s-a stabilit, din 2009, la Constanţa. Ulterior sosirii lor pe litoral, liderul clanului, Cocoş Băncuţă, alături de fiii săi, s-au implicat în mai multe scandaluri cu violenţă şi escrocherii imobiliare. În octombrie 2012, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Cocoş Băncuţă la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor şi ultraj la bunele moravuri, după ce Tribunalul îi aplicase o pedeapsă iniţială de 10 ani.

Au terorizat Brăila

Clanul Băncuţă a plecat din Brăila (unde mai făceau vizite pentru a verifica afacerile cu păcănele pe care le deţin) după o serie de conflicte sângeroase cu rivalii lor. Au avut loc mai multe bătăi cu săbii, ba chiar şi un deces ca urmare a răfuielilor. Vinovatul pentru lovituri cauzatoare, unul din membrii clanului Băncuţă, a primit însă mila instanţei după ce a prezentat documente din care reieşea că e bolnav psihic. A fost internat la Spitalul de psihiatrie, pentru ca ulterior să se descopere că se plimbă nestingherit pe străzi, în Buzău.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/interlop-din-clanul-bancuta-implicat-intr-un-scandal-pentru-pacanele-la-braila-98675/

https://www.replicaonline.ro/video-foto-socante-scandal-de-proportii-intr-un-club-din-mamaia-afacerist-taiat-cu-cutitul-agresorii-parte-dintr-un-clan-interlop-liberi-399791/

sâmbătă, 16 noiembrie 20198042
Comentarii

13Polo Cernavoda(12 dec 19:45)
Eu m-am insurat cu Magda sa o duc la produs ca Fana ma lasat, a plecat cu popa!
07Fox(2 dec 16:16)
Impuscati criminalii la foc automat! Ce cacati de interlopi ba tampitilor! Omoratii pe ruda si samanta!
08........(30 noi 10:00)
Si ce mortii , mortilor ma.sii mai cauta ciorile astea moldovenesti in libertate ? Cine mortii mortilor ma.sii le da srumul , lua.ia.s mortii in pula! De cand mortii ma.sii clanurile de ciori moldovenesti fac legea prin Ct ?? La puscarie si cei care.i tot scapa !!
017cezara(19 noi 13:36)
de ce au fost lasati pana acum?cine ii protejeaza?si mai ales cine trebuie sa raspunda?vor cadea multe capete dupa alegeri si multi se vor duce la penitenciar multi ani
035Pt 10:30(18 noi 16:41)
Trebuie sa il intrebi pe Podo care e tarifu ca e pestele lu Alina CM
05saracul(18 noi 12:29)
pe Cocos l au arestat la Iasi. Baieti in uk arestati....
23Stila sarafu(17 noi 22:02)
Eu petrica tomescu vanghelici suntem smecheri
012Gorun(17 noi 18:26)
Mai sunt multi din Braila veniti aici la malul marii cu treburi
021Pedeapsa cu moartea(17 noi 12:15)
Si o bila de rulment propulsata la un 300 de metri pe secunda ar face curatenie printre animalele astea si printre militienii complici!
016Politia engleza ii aresteaza(17 noi 11:41)
pe proxeneti iar politia romana ii elibereaza...Mafia si mafiotii sau mafia filiera tacerii.Orb la orb nu isi scoate ochii.Politia diicot dias speciale sias transporturi si alti derbedei de unde mai ciuguleste euroi lire sterline dolarei daca ii ascunde pe interlopi si proxeneti.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem cum scria cineva mai jos cineva.
012Pt bancuta(17 noi 07:34)
Bancuta tasu a fost semismecher copii lui sunt niste pizde
136Marian(17 noi 01:40)
Podo e un sclav
011Ciorilor(16 noi 18:55)
Va dati mamelesurorule su nevestele la produs.
520Marin(16 noi 12:50)
Erau mana in mana cu Mihaita Vasea care lua minore de la ei pt orgii! Plateau taxa de protective pentru zona Tomis Nord.
217pt. Cetatean :(16 noi 10:30)
E buna de pwl tiganca asta de Alina CM ! LA CE TARIF PRESTEAZA ?
018Clan(16 noi 10:19)
Banuiesc ca batranul Cocos a ramas acasa. In secolul asta voi inca nu invatati ca atunci cand faci infractiuni trebuie sa ramai low profile? Voi stiti ca faceti nasoale si mergeti in cluburi va perindati cu masini scumpe , va bateti in cluburi? Credeti ca mai sunteti in 95 cand cu una de 100 de dolari se rupeau dosare?
118un om(16 noi 09:52)
dupa ce fac nenorociri mari , ani de zile , dupa ce cotizeaza bine ,sunt dati pe goarna unu cate unu in strainatati,mascand implicarea sistemului local!
242Cetatean(16 noi 09:21)
Podo ai luato pe Alina de la Tancu nu? Alina CM pe Facebook
135Si-au facut de cap...adica(16 noi 07:44)
daca mergeau pe blat si dadeau spaga la timp proxenetii si interlopii erau bine mersi protejati de sistem.Inseamna ca pestii din acvariul de maxima siguranta de la Cernavoda protejat de sistemul m.a.i stau linistiti si produc la greu pentru ei si sistem.Inseamna ca munca este doar pentru prosti?.Atunci dragi romani nu mai muncim ne apucam de proxenetism suntem protejati si banii vin pe banda rulanta iti construiesti palate iti cumperi colane de masini de lux si le razi prostilor in fata.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem !.
060Pentru necunoscatori(16 noi 07:00)
Cand s-au instalat la Ipj Constanta Jipa si Balan, de la Braila, au venit la pachet cu clanul Bancuta..... Oare de ce???
225pai ei este(16 noi 06:30)
cumatrii cu interlopii isi boteaza copii unii la altii...
251Militia(16 noi 04:20)
Noroc ca le a aprins lumina politia engleza ca altfel militia romana nu le facea nimic.
244Pintilii(16 noi 04:10)
Si structurile de forta ale statului pentru ce iau salarii daca infractorii zburda-n voie?Ori iau din doua locuri?
017doru(16 noi 03:43)
Cine pe cine da in gat?
mai mult...Anchete
12 dec 01:41AncheteUn operator din Constanța a câștigat contractul de DISTRUGERE a DROGURILOR din țară! Cea mai mare cantitate: peste 5 tone

O acțiune importantă a Poliției Române a avut loc miercuri, 11 noiembrie, în județul Constanța. În cadrul...2204

28 noi 03:12AncheteReprezentanții FIRMEI exportatoare din cazul NAVEI SCUFUNDATE la Midia, relații cu politicieni, vizitați de DIICOT și AFACERI de TOP!14174
31 oct 00:38AncheteFirma din cauza căreia Cazinoul Constanța se va prăbuși în mare primește milioane de la stat12142
5 oct 00:40AncheteDarie și Pușcași, DOSAR GREU în instanţă: este vorba despre un teren retrocedat de Mazăre și revendicat de moștenitori

Un teren din Piața Ovidiu face obiectul unei dispute între familia fostului vicepreședinte al Consiliului Județean...6820

27 aug 00:53AncheteA ÎNCEPUT NEBUNIA! Cumpărătorii de bună credință ai terenurilor din DOSARUL RETROCEDĂRILOR își apără proprietățile în instanță!8285
30 iul 16:21AncheteCâţi CRIMINALI pe modelul celui din Caracal or mai fi? CAZURI SUSPECTE la CONSTANŢA şi dovezi că oamenii legii sunt rupţi de realitate!11285
10 iul 10:09AncheteBUBUIE un SCANDAL în Mamaia! BLOC de 15 ETAJE în mijlocul cluburilor de fiţe!

Haosul din staţiunea Mamaia nu se opreşte, ba chiar tinde să ia amploare. Construcţiile care zgârie retina şi au...10940

5 iul 00:51AncheteMinisterul Turismului încurajează construcţiile ILEGALE la Vama Veche?! Koliba Beach Bar se construieşte într-o zonă fără PUZ4673
2 iul 01:14AncheteDETALII din DOSARUL GRUPĂRII care ACŢIONA cu CHEI POTRIVITE! CUM COMUNICAU ÎNTRE EI INFRACTORII – VIDEO!10811
21 iun 23:51AncheteDOSARUL PEȘTELUI TOXIC VÂNDUT LA CONSTANȚA: MAI MULTE PERSOANE REȚINUTE! VIDEO

În urma investigațiilor desfășurate de Poliția Română, prin Direcția de Ordine Publică, în cooperare cu...5651

13 iun 02:07AncheteCAZ IREAL LA CONSTANŢA: Femeie păcălită de soţ să adopte copilul amantei!9458
1 iun 00:29AncheteDECIZIA magistraţilor: ‘EXCES DE PUTERE’ cu privire la SPAŢIUL VERDE din TOMIS NORD, cedat de Mazăre unui veteran de război MORT!7846
Vremea
11.4°11.4° - 11.6° duminică, 15 decembrie 2019
ConstantaUmiditate: 55%
Vânt: 4.92 m/s
Presiune: 1018 milibari

Loto
6/4921719224047
5/4051016192923
joker9274142435
Horoscop
mai mult...SPSportRT
14 dec 00:00SportBundesliga. Hoffenheim - Augsburg: 2-4

Augsburg e pe val în Bundesliga. S-a impus cu 4 la 2 la Hoffenheim și a bifat a treia victorie în ultimele patru...308

14 dec 00:00SportDinamo - Sepsi: 1-2. Dănciulescu a luat foc!

Dinamo a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Sepsi, scor 2-1, iar șansele ”câinilor” pentru un loc de...598

14 dec 00:00SportImagini inedite din cantonamentul lui FCSB. Gnohere mănâncă mai mult decât ceilalți, Oaidă e intelectualul echipei, iar Moruțan și Popa se ocupă de buna dispoziție

Sponsorul celor de la FCSB a făcut un reportaj în care le-a prezentat suporterilor roș-albaștrilor cum arată o zi...511

14 dec 21:08SportConstantin Budescu, subiect de presă în Marca: „Halucinant golul superolimpic al românului”

Constantin Budescu (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a uimit lumea fotbalului cu ultima ispravă reușită la...852

Local
14 dec 01:44LocalAccident rutier la ieșire din Constanța: implicat și un microbuz

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 13 decembrie, la ieșire din Constanța,...1410

14 dec 01:50LocalAPMC: Traficul total de mărfuri în porturile maritime românești a crescut cu 9,25% în 2019

Traficul total de mărfuri înregistrat în primele unsprezece luni ale anului 2019 în portul Constanța și portul...448

14 dec 01:41LocalAFACERIST trimis în judecată de DNA: a ajutat un demnitar să primească bani de la o companie străină!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate...729

14 dec 01:51LocalPersoană LOVITĂ de TREN, în Constanța!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 13 decembrie, pe strada Pelicanului din...1240

14 dec 01:37LocalRecomandări de la pompierii constănțeni pentru amenajarea pomului de iarnă

Pentru a se putea bucura de frumuseţea sărbătorilor de iarnă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru...436

14 dec 01:34LocalPolițiștii locali din Constanța au sancționat persoanele care nu respectă legea

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat în...1010

14 dec 01:36Local‘Concert de Crăciun’ la Teatrul Național de Operă și Balet 'Oleg Danovski'

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă ultimul eveniment artistic al acestui an duminică,...486

14 dec 01:38Local'Poveste de Crăciun' la Galeriile de Artă din Constanța

Dacă ați intrat deja în febra cumpărăturilor de Crăciun, propunem o incursiune prin lumea magică a „Poveștii...499

14 dec 01:35LocalNumiri în funcții de conducere. Mai mulți judecători constănțeni, în atenția CSM

Secția pentru judecători din cadrul CSM va analiza, în ședința din 16 decembrie, propunerile de numire în funcția...856

14 dec 01:36LocalCasă mistuită de flăcări la Năvodari!

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de 13 decembrie a.c., în Peninsula Năvodari, pe strada P17, din județul...614

Politică
14 dec 01:45PoliticăMinistrul Muncii vrea să-l dea afară pe şeful Inspecţiei Muncii, după problemele cu plata salariilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunţat în deschiderea şedinţei de guvern de vineri seara că îi va propune...647

14 dec 01:47PoliticăPrima majorare a salariilor profesorilor în baza legii salarizării. Anunțul a fost făcut de premier

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că prima majorare a salariilor cadrelor didactice, potrivit legii...742

14 dec 01:43PoliticăIohannis: Rezultatul alegerilor din Marea Britanie, foarte bun pentru românii de acolo

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că rezultatul alegerilor parlamentare din Marea Britanie este "foarte...516

14 dec 01:42PoliticăMinistrul Finanţelor: Cu un sistem dominant de pensii pe Pilonul I, cu siguranţă nu vom putea să plătim pensii în 20 de ani

În România cu siguranţă nu se vor putea plăti pensii peste 20 de ani în cazul în care pensiile administrate de...540

14 dec 01:39PoliticăHoria Țuțuianu: 'La anul îmi doresc să înființez o clinică pentru copii în curtea Spitalului Județean'

Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC, la finalul ședinței de vineri, a declarat că anul viitor își dorește...554

14 dec 01:40PoliticăPreședintele CJC: 'Nu știu dacă voi candida pentru un nou mandat'

Președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, a precizat, la finele ședinței de vineri, 13 decembrie,...573

14 dec 01:40PoliticăOrban critică modul de acordare a sporului de condiţii deosebite, ca procent din salariul brut

Premierul Ludovic Orban a criticat faptul că sporul de condiţii deosebite se acordă ca procent din salariul brut,...1218

14 dec 01:39PoliticăHuţucă: Guvernul Orban a reparat într-o singură lună prostiile PSD din ultimii trei ani

"Guvernul PNL a reușit într-o singură lună să repare multe din prostiile guvernărilor pesediste din ultimii 3 ani....486

14 dec 01:49PoliticăProiectul legat de asigurarea serviciilor de pază la obiectivele CJC NU a trecut!

La proiectul 19 de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean, de vineri, 13 decembrie, privind aprobarea...508

14 dec 01:33PoliticăBanias nu va fi repus pe funcţia de consilier judeţean. Prefectura a depus recurs în instanţă

Emil Banias mai are de aşteptat până va fi repus pe funcţia de consilier judeţean! Prefectura Constanţa, prin...640

Monden
14 dec 00:00MondenFilmul „colectiv“ - regia Alexander Nanau, în cinematografele din România din 28 februarie 2020

Filmul "colectiv", regizat de Alexander Nanau, va intra în peste 30 de cinematografe din România începând din 28...303

14 dec 00:00MondenMara Bănică, cerută la „Mireasă pentru fiul meu“. Lista vedetelor care au intrat la castingul lansat de producători

Emisiunea matrimonială "Mireasă pentru fiul meu" revine la Antena 1 după trei ani de pauză. Producătorii au...375

14 dec 00:00MondenCine sunt cei 12 finalişti „iUmor“. Câştigătorul va pleca acasă cu 20.000 euro

După 11 ediții de audiții și o semifinală, iUmor a ajuns la ultimul act. În finală vor intra 12 concurenți ,...302

14 dec 00:00MondenOpt ani de când s-a sinucis Mălina Olinescu. Nu s-a aflat de ce a făcut gestul teribil

Au trecut deja opt ani de când frumoasa și talentata Mălina Olinescu, fiica solistei Doina Spătaru, s-a sinucis pe...366

14 dec 00:00MondenKeanu Reeves se întoarce pe ecranele din SUA în aceeaşi zi, în continuările de la ''Matrix'' şi ''John Wick''

Keanu Reeves va reveni în mult aşteptate continuări ale "Matrix" şi "John Wick", care vor fi lansate în aceeaşi zi...315

14 dec 00:00MondenUn volum rar din seria Harry Potter, cu autograful autoarei, vândut la licitaţie cu 2.300 de lire sterline

Un volum din saga Harry Potter, semnat de J.K. Rowling şi achiziţionat cu un penny, a fost vândut la licitaţie în...285

14 dec 00:00MondenUn tribunal de Pennsylvania a respins recursul lui Bill Cosby împotriva condamnării sale pentru abuz sexual

Un tribunal de Pennsylvania a respins marţi recursul demarat în instanţă de avocaţii actorului Bill Cosby...296

14 dec 00:00MondenFanii americani stau deja la cozi, cu o săptămână înainte de lansarea unui nou film ''Star Wars''

Fanii francizei "Star Wars", echipaţi cu saci de dormit şi un proiector portabil, au început de joi să îşi...304

14 dec 00:00MondenPierce Brosnan se alătură cântăreţei Camila Cabello într-o nouă versiune a basmului ''Cenuşăreasa''

Pierce Brosnan ('Mamma Mia', 'James Bond') se va alătura distribuţiei noii versiuni a basmului "Cenuşăreasa" a...309

14 dec 00:00MondenFilmul ''The Matrix 4'' va fi lansat pe 21 mai 2021

Warner Bros. a anunţat miercuri că cel de-al patrulea film din seria cinematografică "The Matrix" şi lungmetrajul...298

Mapamond
14 dec 00:00MapamondAlegeri Regatul Unit, rezultate finale: Conservatorii au obţinut 365 din cele 650 de mandate ale Camerei Comunelor

Partidul Conservator al premierului britanic Boris Johnson a obţinut, în urma alegerilor legislative desfăşurate...281

14 dec 00:00MapamondDestituirea lui Trump, votată de Comisia Juridică din Camera Reprezentanţilor; urmează votul în plen

Comisia Juridică din Camera Reprezentanţilor a SUA a votat vineri favorabil cele două capete de acuzare împotriva...341

14 dec 00:00MapamondRusia se declară îngrijorată de noul test american cu o rachetă balistică

Rusia s-a declarat vineri alarmată după ce SUA au testat o rachetă ce ar fi fost interzisă de Tratatul privind...346

14 dec 00:00MapamondUE a prelungit cu şase luni sancţiunile economice impuse Rusiei

Liderii Uniunii Europene au prelungit joi cu şase luni sancţiunile economice impuse Rusiei în 2014, după anexarea...280

14 dec 00:00MapamondGermania: O persoană a decedat şi câteva zeci sunt rănite după o explozie în oraşul Blankenburg

O persoană a decedat şi aproximativ 25 au fost rănite vineri din cauza unei explozii într-un bloc de locuinţe din...287

14 dec 00:00MapamondServiciile de securitate ruse susţin că au dejucat un atentat al Statului Islamic

Serviciile de securitate ruse (FSB) au afirmat vineri că au destructurat o celulă a organizaţiei jihadiste Stat...310

14 dec 00:00MapamondFranţa: Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă, ''neutralizat'' în apropiere de Paris

Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă a fost "neutralizat" vineri dimineaţa în cartierul de...294

14 dec 00:00MapamondIncendiul de la bordul portavionului rus Amiral Kuzneţov a fost stins

Incendiul izbucnit joi şi care a afectat toată noaptea unicul portavion al marinei ruse, aflat într-un port arctic, a...349

14 dec 00:00MapamondFranţa - Fumătorii care vor să treacă la ţigaretele electronice ''nu trebuie să ezite''

Fumătorii care doresc să treacă la utilizarea ţigaretelor electronice "în locul tutunului, nu trebuie să ezite", a...331

14 dec 00:00MapamondUcraina: Bilanţul incendiului de la o instituţie de învăţământ superior din Odesa ajunge la 16 morţi; directoarea, arestată

Autorităţile ucrainene au anunţat că au găsit corpurile tuturor celor 16 victime ale incendiului ce a afectat...315

Sănătate
11 dec 03:55SănătateEliberarea de antibiotice fără reţetă să fie interzisă total! De ce vor societățile medicale această soluție extremă

Alarmate de amploarea medicaţiei după ureche de la care avem printre cele mai rezistente bacterii din Europa,...1011

9 dec 00:00SănătateGhimbirul: proprietăți, beneficii și recomandări pentru o viață sănătoasă

Ghimbirul este un aliment cu proprietăți și beneficii deosebite asupra sănătății organismului, atestat de studii...900

9 dec 01:18SănătateAcțiune de donare de sânge în Năvodari

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria Orașului Năvodari organizează joi, 12 decembrie,...540

7 dec 00:00SănătateȚigări normale sau electroice? Iată care sunt riscurile la care vă expuneți!

Orice cantitate de fum este nocivă pentru sănătate, aceasta este premisa de la care se poate porni acest subiect...1110

4 dec 00:34SănătateDSP Constanța, informare cu privire la Hepatita A

Hepatită virală A este o boală infecțioasă, cu transmitere pe cale digestivă (fecal-orală), încadrată în...3085

4 dec 00:56SănătateA dat Ministerul Sănătății în judecată: este captiv în propria casă, din cauza unei boli cumplite

Un constănțean își cere dreptul la viață! Rozaceea a pus stăpânire pe viața lui și cere ajutor! Este o boală...1680

3 dec 02:06SănătateSe caută mame voluntare pentru copiii singuri din spitale

În România, 2 copii sunt părăsiți în spitale în fiecare zi, potrivit statisticilor oficiale. Nu numai ei sunt...1109

2 dec 22:04SănătateAcțiune de donare de sânge în Negru Vodă!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria Orasului Negru Vodă organizează sâmbătă 07...621

2 dec 21:44SănătateRelatarea unei mămici care a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa: 'Vă recomand să mergeţi cu încredere...'

De-a lungul timpului, la adresa Spitalului Judeţean Constanţa au existat numeroase critici din partea pacienţilor:...4445

30 noi 03:17SănătateSecție de Radioterapie, la Constanța. Când devine funcțională!

La începutul anului, autoritățile locale promiteau că Secția de Radioterapie a Spitalului Județean Constanța va...1988