rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

LA PRODUS ÎN ANGLIA

Percheziţii în Constanţa, Bacău şi în Londra: interlopii Băncuţă au forţat zeci de fete să se prostitueze!

Acţiune spectaculoasă a procurorilor DIICOT, pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, concomitent cu acţiuni similare ale Poliţiei Metropolitane din Londra. Desfăşurarea de forţe a vizat un celebru clan din România, care şi-a făcut de cap în ultima perioadă şi la malul mării. Ironia face ca doi dintre membrii grupării, care au deja mandate de arestare în lipsă după un scandal la Constanţa, să fie fugiţi exact în Anglia, acolo unde poliţia a răscolit nu mai puţin de 14 imobile! Speţa în care au primit mandatele de arestare este distinctă faţă de dosarul instrumentat de oamenii legii londonezi, alături de cei din Iaşi.

DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au făcut un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Constanţa şi Bacău, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani. Concomitent, la data de 14 noiembrie, Poliţia Metropolitană din Londra a efectuat un număr de 16 percheziţii la imobilele utilizate de către membrii grupului infracţional, imobile situate în capitala Regatului Unit al Marii Britanii.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2013, inculpaţii au constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani, grup organizat intrafamilial, cu ramificaţii internaţionale, reuşind să recruteze şi să exploateze sexual peste 60 tinere în oraşul Londra”, a transmis DIICOT. Procurorii au detaliat şi modul de acţiune: „În activitatea de recrutare a victimelor, racolatorii se orientau spre tinere cărora le lipsea experienţa de viaţă, aveau un nivel scăzut de instruire, o stare materială precară sau se aflau în situaţii familiale conflictuale, promiţându-le că vor obţine sume importante de bani. Tinerele erau recrutate prin inducerea în eroare cu privire la activitatea pe care urmau să o desfăşoare în Marea Britanie sau cu privire la remuneraţia pe care urmau să o primească. Acestea erau cazate iniţial în locuinţele membrilor grupării din Iaşi, Brăila şi Constanţa, ulterior fiind transportate în Londra de către membrii grupării, care le achiziţionau biletele de călătorie”. Odată ajunse în Londra, tinerele erau cazate în locuinţe închiriate de către membrii grupării infracţionale, locuinţe în care se desfăşura şi activitatea de prostituţie. „După determinarea acestora să accepte practicarea prostituţiei prin folosirea violenţelor, ameninţărilor sau a şantajului, tinerele erau fotografiate în ţinute sumare, iar fotografiile acestora erau postate pe mai multe site-uri de profil din Marea Britanie. În schimbul serviciilor sexuale, fiecare tânără putea obţine zilnic sume cuprinse între 500 şi 1500 de lire sterline. Pentru a menţine tinerele într-o stare de dependenţă şi pentru a le determina să continue practicarea prostituţiei în folosul lor, pe perioade mari de timp, membrii grupării le promiteau o parte din câştigurile realizate, însă, în realitate, le dădeau sume infime de bani, impunându-le cheltuieli exagerate cu privire la cazare, transport, întreţinere, hrană, îmbrăcăminte”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

După percheziţii, 20 de persoane au fost reţinute în Londra şi Iaşi, urmând a se obţine mandate europene de arestare.

Conform surselor noastre, infractorii fac parte din celebrul clan Cocoş Băncuţă. Dosarul de faţă, instrumentat alături de oamenii legii din Anglia, are acum toate şansele să îi înfunde pe aceşti interlopi. Ei au bifat, de-a lungul timpului, mai multe dosare penale. Unul dintre ele a fost întocmit la Constanța de dată recentă, pentru tentativă de omor, loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În august 2019, doi dintre membrii clanului au fost arestați în lipsă, la cererea procurorilor . Este vorba despre Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ce ironie! Cei doi Băncuţă care au fugit în Anglia, după o bătaie în clubul Asylum din Mamaia, săltaţi de Poliţia din Londra, într-un alt dosar

Silviu Ştefancu, bărbatul tăiat de doi membrii ai clanului Băncuţă, într-un club din Mamaia

Ambii inculpaţi (Eminescu şi Tancu) sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor). Cât despre dosarul de la Constanța, probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că în data de 2.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată Ştefancu Silviu-Ionel, în timp ce se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, a fost agresat de Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură. Tot în acest conflict, numitul Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, i-a aplicat victimei Ştefancu Silviu-Ionel o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate. Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor. La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală. Culmea, cei doi au fugit în Anglia, acolo unde, în data de 14 noiembrie, au avut loc percheziţii într-un nou dosar în care ei sunt implicaţi alături de alte persoane: trafic de persoane, proxenetism în formă continuată şi spălare de bani.

Clanul Băncuţă, “vedetă” într-un film finanţat de statul francez

Vedete într-un film francez

Ca un detaliu inedit, de precizat că despre acest clan se ştie de mai bine de 12 ani, ba chiar a fost şi „vedetă” într-un film documentar realizat de francezi. În 2007, brăileanul Cocoş Băncuţă a făcut „aroganţa” de a accepta să apară într-un film franţuzesc, recompensat în 2007 cu Premiul Patrimoniului la Festivalul Internaţional de filme documentare „Cinematografia realului”. Pelicula „Stella”, regizată de Vanina Vignal, urmăreşte destinul tragic al unei familii de ţigani din Brăila venită la cerşit în Franţa. Filmul a fost finanţat de statul francez şi a avut parte de critici elogioase; mai mult, regizoarea şi autorităţile române au organizat şi un turneu naţional de promovare a filmului premiat, în cele mai importante oraşe din România. Eroii principali sunt Stella şi Marcel Mărgean, nimeni alţii decât cumnaţii lui Cocoş, Marcel fiind fratele soţiei acestuia, Didina Mărgean Băncuţă. Interlopul arestat în Constanţa apare în film în rol de frizer, în timp ce-şi tunde cumnatul şi poate fi regăsit inclusiv în distribuţia oficială a filmului.

Legăturile clanului cu judeţul Constanţa

Clanul Băncuţă s-a stabilit, din 2009, la Constanţa. Ulterior sosirii lor pe litoral, liderul clanului, Cocoş Băncuţă, alături de fiii săi, s-au implicat în mai multe scandaluri cu violenţă şi escrocherii imobiliare. În octombrie 2012, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Cocoş Băncuţă la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor şi ultraj la bunele moravuri, după ce Tribunalul îi aplicase o pedeapsă iniţială de 10 ani.

Au terorizat Brăila

Clanul Băncuţă a plecat din Brăila (unde mai făceau vizite pentru a verifica afacerile cu păcănele pe care le deţin) după o serie de conflicte sângeroase cu rivalii lor. Au avut loc mai multe bătăi cu săbii, ba chiar şi un deces ca urmare a răfuielilor. Vinovatul pentru lovituri cauzatoare, unul din membrii clanului Băncuţă, a primit însă mila instanţei după ce a prezentat documente din care reieşea că e bolnav psihic. A fost internat la Spitalul de psihiatrie, pentru ca ulterior să se descopere că se plimbă nestingherit pe străzi, în Buzău.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/interlop-din-clanul-bancuta-implicat-intr-un-scandal-pentru-pacanele-la-braila-98675/

https://www.replicaonline.ro/video-foto-socante-scandal-de-proportii-intr-un-club-din-mamaia-afacerist-taiat-cu-cutitul-agresorii-parte-dintr-un-clan-interlop-liberi-399791/

sâmbătă, 16 noiembrie 20199634
Comentarii

00romeo(29 dec 19:31)
tigani barati, au noroc ca politia si parchetul in romania nu functioneaza, sau e corupta justitia mai de graba. astia sunt sugaci ieftini, nu au dat peste cine trebuie
01Unul(25 dec 22:49)
De ce l au batut pe Stefanucu?..Cine este STEFANUCU?...Nu cumva e o reglare de conturi,IAR Politia Constanta musamalizeaza si acest Caz ca multe altele?
14Polo Cernavoda(12 dec 19:45)
Eu m-am insurat cu Magda sa o duc la produs ca Fana ma lasat, a plecat cu popa!
010Fox(2 dec 16:16)
Impuscati criminalii la foc automat! Ce cacati de interlopi ba tampitilor! Omoratii pe ruda si samanta!
010........(30 noi 10:00)
Si ce mortii , mortilor ma.sii mai cauta ciorile astea moldovenesti in libertate ? Cine mortii mortilor ma.sii le da srumul , lua.ia.s mortii in pula! De cand mortii ma.sii clanurile de ciori moldovenesti fac legea prin Ct ?? La puscarie si cei care.i tot scapa !!
018cezara(19 noi 13:36)
de ce au fost lasati pana acum?cine ii protejeaza?si mai ales cine trebuie sa raspunda?vor cadea multe capete dupa alegeri si multi se vor duce la penitenciar multi ani
051Pt 10:30(18 noi 16:41)
Trebuie sa il intrebi pe Podo care e tarifu ca e pestele lu Alina CM
05saracul(18 noi 12:29)
pe Cocos l au arestat la Iasi. Baieti in uk arestati....
23Stila sarafu(17 noi 22:02)
Eu petrica tomescu vanghelici suntem smecheri
012Gorun(17 noi 18:26)
Mai sunt multi din Braila veniti aici la malul marii cu treburi
023Pedeapsa cu moartea(17 noi 12:15)
Si o bila de rulment propulsata la un 300 de metri pe secunda ar face curatenie printre animalele astea si printre militienii complici!
017Politia engleza ii aresteaza(17 noi 11:41)
pe proxeneti iar politia romana ii elibereaza...Mafia si mafiotii sau mafia filiera tacerii.Orb la orb nu isi scoate ochii.Politia diicot dias speciale sias transporturi si alti derbedei de unde mai ciuguleste euroi lire sterline dolarei daca ii ascunde pe interlopi si proxeneti.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem cum scria cineva mai jos cineva.
013Pt bancuta(17 noi 07:34)
Bancuta tasu a fost semismecher copii lui sunt niste pizde
152Marian(17 noi 01:40)
Podo e un sclav
011Ciorilor(16 noi 18:55)
Va dati mamelesurorule su nevestele la produs.
521Marin(16 noi 12:50)
Erau mana in mana cu Mihaita Vasea care lua minore de la ei pt orgii! Plateau taxa de protective pentru zona Tomis Nord.
217pt. Cetatean :(16 noi 10:30)
E buna de pwl tiganca asta de Alina CM ! LA CE TARIF PRESTEAZA ?
019Clan(16 noi 10:19)
Banuiesc ca batranul Cocos a ramas acasa. In secolul asta voi inca nu invatati ca atunci cand faci infractiuni trebuie sa ramai low profile? Voi stiti ca faceti nasoale si mergeti in cluburi va perindati cu masini scumpe , va bateti in cluburi? Credeti ca mai sunteti in 95 cand cu una de 100 de dolari se rupeau dosare?
118un om(16 noi 09:52)
dupa ce fac nenorociri mari , ani de zile , dupa ce cotizeaza bine ,sunt dati pe goarna unu cate unu in strainatati,mascand implicarea sistemului local!
258Cetatean(16 noi 09:21)
Podo ai luato pe Alina de la Tancu nu? Alina CM pe Facebook
135Si-au facut de cap...adica(16 noi 07:44)
daca mergeau pe blat si dadeau spaga la timp proxenetii si interlopii erau bine mersi protejati de sistem.Inseamna ca pestii din acvariul de maxima siguranta de la Cernavoda protejat de sistemul m.a.i stau linistiti si produc la greu pentru ei si sistem.Inseamna ca munca este doar pentru prosti?.Atunci dragi romani nu mai muncim ne apucam de proxenetism suntem protejati si banii vin pe banda rulanta iti construiesti palate iti cumperi colane de masini de lux si le razi prostilor in fata.Traiasca proxenetismul in Romania protejat de sistem !.
060Pentru necunoscatori(16 noi 07:00)
Cand s-au instalat la Ipj Constanta Jipa si Balan, de la Braila, au venit la pachet cu clanul Bancuta..... Oare de ce???
225pai ei este(16 noi 06:30)
cumatrii cu interlopii isi boteaza copii unii la altii...
251Militia(16 noi 04:20)
Noroc ca le a aprins lumina politia engleza ca altfel militia romana nu le facea nimic.
244Pintilii(16 noi 04:10)
Si structurile de forta ale statului pentru ce iau salarii daca infractorii zburda-n voie?Ori iau din doua locuri?
017doru(16 noi 03:43)
Cine pe cine da in gat?
mai mult...Anchete
20 mai 00:26AncheteÎn zona metropolitană Constanţa NU aveți nevoie de DECLARAȚIE!

Constănțenii sunt nedumeriți și nu știu dacă au nevoie de declarație pe propria răspundere atunci ies sau intră...3861

16 mai 23:05AncheteATAC în stil MAFIOT! O familie din Constanța, TERORIZATĂ de doi cămătari30770
16 mai 16:24AnchetePatronul de la plaja Dacica a intrat în BELELE mari cât casa25436
14 mai 00:18AncheteCrinu de la Marco Polo, supărat că se impozitează și șomajul tehnic

Industria ospitalității din România, formată din baruri, restaurante, cafenele așteaptă un semn din partea...11851

13 mai 00:09AncheteVIDEO: A murit băiatul băgat în comă de interlopul din Hârșova!8221
13 mai 00:01AnchetePolițistă din Constanța, cercetată după ce s-a relaxat pe plajă în Mamaia!195928
12 mai 00:02AnchetePrimii clienți ai beach barurilor din Faleză Nord au fost procurorii!

În urma unui control efectuat săptămâna trecută pe plaja Dacica din Faleză Nord, din municipiul Constanța,...24649

13 mai 00:20AnchetePovestea unui „smardoi“ tomitan: prostituție și AMENINȚĂRI cu LOVITURI de CUȚIT!27557
28 apr 00:22AnchetePrimarii de comune preferă să arunce banii pe chilabale decât să cumpere calculatoare pentru școala online2523
27 apr 00:27AncheteInterlopul Drugă, din KM 4-5, îşi trage bloc lângă Doraly

În apropiere de Doraly Mall, mai exact la intersecţia străzilor Sergent Nicolae Grindeanu și șoseaua Mangaliei,...18453

27 apr 11:26AncheteDupă ce au “MĂTRĂŞIT” Parcul Tăbăcărie, apare altul pe Aurel Vlaicu6996
26 apr 00:31AncheteMărturii cutremurătoare! Cum a murit românul plecat în Germania3314
Vremea
11.2°11.2° - 11.4° miercuri, 27 mai 2020
ConstanțaUmiditate: 84%
Vânt: 4.81 m/s
Presiune: 1020 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
27 mai 00:00SportBayern Munchen a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), Borussia Dortmund, în etapa a XXVIII-a a Bundesliga

Bayern Munchen a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Borussia Dortmund, în etapa a XXVIII-a...137

27 mai 00:00SportBayer Leverkusen, învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), de VfL Wolfsburg, în etapa a XXVIII-a a Bundesliga

Bayer Leverkusen a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), de VfL Wolfsburg, în etapa a...119

27 mai 00:00SportGuardiola le cere suporterilor să fie prudenţi

Antrenorul echipe engleze de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, le-a cerut suporterilor să respecte instrucţiunile...133

27 mai 00:00SportPloaia l-a împiedicat pe Dominic Thiem, pentru a doua zi consecutiv, să revină în competiţie

Ploaia ce a căzut în apropierea Vienei a împiedicat pentru a doua zi consecutiv revenirea în competiţie a...139

Local
27 mai 21:55LocalIncendiu la Pui pe Jar!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 26 mai, să intervină pentru lichidarea unui incendiu în...1404

27 mai 21:54LocalInstituțiile de învățământ din Mangalia, pregătite pentru reluarea cursurilor și organizarea examenelor

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a organizat, recent, o întâlnire cu directorii instituțiilor de învățământ...510

27 mai 21:53LocalConsiliul Local Medgidia, convocat în şedinţă ordinară

381

27 mai 21:58LocalAccident rutier în Constanța: două MAȘINI au PĂRĂSIT CAROSABILUL!

Un bărbat de 54 de ani, marți, 26 mai, în jurul orei 08.40, a condus un autorurism pe DJ 226 - în localitatea Corbu,...768

27 mai 21:57LocalCOVID-19: Noi cazuri de infectări la Constanța. Iată situația actualizată

Până astăzi, 26 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.429 de cazuri de persoane infectate cu virusul...1446

27 mai 21:56LocalRestricții de parcare în zona Bisericii Sfântul Cuvios Antonie cel Mare

Măsura a fost luată pentru buna desfăsurare a lucrărilor de asfaltare care vor avea loc miercuri, 27 mai și joi, 28...514

27 mai 21:53LocalMorți de beți la volan, prinși de polițiști

Băutura, bat-o vina! Polițiștii au depistat în trafic șoferi care s-au urcat băuți la volan. Pentru gestul lor,...522

27 mai 21:52LocalCondamnați la închisoare cu executare, SĂLTAȚI de polițiști și introduși în penitenciar

Au sfidat legea, acum plătesc. Doi indivizi, care au fost condamnați cu executare, au fost săltați de polițiști...575

27 mai 21:51LocalAccident rutier la Valu lui Traian

1520

Politică
27 mai 00:00PoliticăMarcel Ciolacu despre guvernarea PNL: Nu are notă de trecere până acum şi mai ales e meschină

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că guvernarea PNL nu primeşte "notă de trecere" şi a...134

27 mai 00:00PoliticăMoţiune Interne - Vela: Măsurile, deşi restrictive, au fost corecte

Toate măsurile din perioada pandemiei cu noul coronavirus, deşi restrictive, au fost corecte şi au fost luate pentru...125

27 mai 00:00PoliticăMApN solicită aprobarea Parlamentului pentru iniţierea procedurilor de atribuire a contractelor de lucrări la Baza Kogălniceanu

139

27 mai 00:00PoliticăMoţiune Interne - Vela: Virusul nu alege între PNL şi PSD. Trebuie să ne preocupe sănătatea românilor

Virusul nu alege între stânga şi dreapta, între PNL şi PSD, a declarat marţi ministrul Afacerilor Interne, Marcel...125

27 mai 00:00PoliticăDeputatul Eugen Bejinariu - propus de PSD în funcţia de preşedinte al Comisiei SRI

PSD îl propune pe deputatul Eugen Bejinariu pentru funcţia de preşedinte al Comisiei parlamentare pentru controlul...128

27 mai 00:00PoliticăParlament - Şedinţă în 17 iunie pentru numiri în ASF, CNCD, ANRE, Consiliul Legislativ şi Curtea de Conturi

122

Interviuri
16 mai 00:01InterviuriVictor Ponta: 90% dintre parlamentari habar nu au ce prevede legea

România a ieșit oficial din starea de urgență, intrând, de azi, în starea de alertă. Astfel, despre începutul...2850

13 mai 00:12InterviuriVIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

Maria Obreja, comisar în cadrul Protecției Consumatorului (CJPC), care-l acuză pe viceprimarul Dumitru Babu că a...4985

8 mai 23:16InterviuriCabinetele stomatologice sunt obligate să mărească prețurile după 15 mai VIDEO

7058

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

Prefectul George Niculescu, numit în funcție la finele lui 2019, a apucat vremuri greu încercate. Și ne referim la...3113

29 apr 00:26InterviuriProcurorul Teliceanu: dacă minți în adeverință, riști să te alegi cu ani grei de pușcărie! Video

Viorel Teliceanu este unul dintre cei mai tineri prim procurori din țară, el conducând, o bună perioadă de timp,...3768

13 apr 15:21InterviuriINTERVIU. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța: Ne aşteptăm la un aflux mare de pacienţi

6615

Monden
27 mai 00:00MondenAndrea Bocelli a dezvăluit că a avut COVID-19 şi a donat plasmă pentru cercetări

Tenorul italian Andrea Bocelli a dezvăluit că a suferit de COVID-19, dar că a avut simptome uşoare, la fel ca soţia...140

27 mai 00:00MondenMatthew McConaughey a livrat personal 110.000 de măşti de protecţie unor spitale din Texas

Actorul Matthew McConaughey a livrat personal un camion plin cu măşti de protecţie unor spitale din Texas care...131

27 mai 00:00MondenCasa Gucci îşi reduce programul prezentărilor de modă

128

27 mai 00:00MondenDocumentarul regizorului Michael Moore, „Planet of the Humans“, eliminat de pe YouTube

Platforma YouTube a eliminat controversatul documentar ''Planet of the Humans'', produs de regizorul, producătorul şi...143

27 mai 00:00MondenUn film biografic dedicat cântăreţei Amy Winehouse ar putea fi lansat în 2021

Un lungmetraj biografic dedicat vieţii şi carierei cântăreţei Amy Winehouse ar putea fi lansat pe marile ecrane...133

27 mai 00:00MondenJ.K. Rowling va publica gratuit online o poveste pentru copiii care se află în izolare la domiciliu

120

Mapamond
27 mai 00:00MapamondSUA: Departamentul Justiţiei anchetează împuşcarea unui tânăr de culoare în Georgia, ca pe o crimă motivată de ură

Ministerul american al Justiţiei anchetează uciderea prin împuşcare, în februarie a.c., a unui tânăr de culoare...128

27 mai 00:00MapamondOMS a suspendat testele cu hidroxiclorochină la pacienţii cu COVID-19

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a suspendat testele cu hidroxiclorochină, medicament folosit pentru...132

27 mai 23:42MapamondCoronavirus: Peste 347.000 de morţi în lume

132

Sănătate
27 mai 00:00SănătateFactori care cresc riscul de cancer de piele

Cancerul de piele este o afecțiune care poate pune viață pacientului în pericol așa că ideal ar fi să prevenim...131

27 mai 00:00SănătateSfaturi la îndemână împotriva durerilor de cap

Potrivit statisticilor, ne confruntăm cu o durere de cap intensă cel puțin o dată în viață. Deși aceasta trece...127

27 mai 00:00SănătateUleiuri esențiale care aduc somnul

128

27 mai 00:00SănătateRemedii pentru înțepăturile de insecte

Vara este anotimpul în care petrecem cel mai mult timp afară, în aer liber, iar asta înseamnă că suntem mai...119

27 mai 18:09SănătateAlimentația de post combinată cu vitamina C, eficiente în tratarea cancerului?

O dietă care imită postul poate fi mai eficientă în tratarea unor tipuri de cancer atunci când este combinată cu...131

27 mai 00:00SănătateCum îți antrenezi creierul să gândească pozitiv

122

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT