REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Gașca Zurli deschide Tărâmul Magic al Crăciunului pe 8 decembrie!

Gașca Zurli deschide Tărâmul Magic al Crăciunului pe 8 decembrie!

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:15 309

Îndrăgita Gașcă Zurli vă invită sâmbătă, 08 decembrie, la ora 17:00 la deschiderea Tărâmului Magic al Craciunului, Festivalul Iernii 2018 în locația deja consacrată, Țara Piticilor, Parcul Tăbăcăriei. Intrarea este liberă!

Povestea Tărâmului Magic al Crăciunului (Parcul Tăbăcărie – Ţara Piticilor), care va deveni centrul spiritual şi de entertainment al oraşului de-a lungul a 30 de zile (8 decembrie 2018 – 8 ianuarie 2019) începe acum. Adică în chiar acest moment. Firul poveştii începe să se ţeasă cu fiecare cititor, cu fiecare cuvânt citit şi cu fiecare emoţie, căci numai împreună putem crea magia de care fiecare dintre noi are nevoie în această perioadă a anului. Şi, chiar dacă nu mai credeţi în zâne, vrăjitoare, prinţese şi alte personaje de poveste, cu siguranţă zâmbetele de feţele copiilor – beneficiarii direcţi ai evenimentului – au o calitate magică, care se transmite direct în inimile părinţilor şi bunicilor.

Îi aşteptăm, aşadar, pe toţi constănţenii, timp de o lună, în Tărâmul Magic al Crăciunului, un eveniment şi un spaţiu cu tradiţie la malul mării.

În fiecare zi, în fosta Ţară a Piticilor, copiii din toate categoriile de vârstă vor putea lua parte la ateliere de lucru şi creaţie, vor putea viziona spectacole şi scenete, se vor putea distra şi amuza cu animatorii şi îl vor întâlni pe Moş Crăciun, care va veni la Constanţa special pentru acest eveniment.

Conceput pe o structură dinamică, proiectul „Festivalul Iernii 2018 – Tărâmul Magic al Crăciunului”, include componente spectaculare şi educative într-o derulare perpetuă, având mai multe atribute: accesabilitate general valabilă, implicaţii sociale, morale, artistice şi culturale, impact vizual şi emoţional.

Aşadar, începând din 8 decembrie 2018 şi până pe 8 ianuarie 2019, în Ţărâmul Magic al Crăciunului se vor recrea mai multe tipuri de spaţii, cu ajutorul personajelor din basmele copilăriei noastre, dar şi ale poveştilor moderne. În fiecare spaţiu va avea loc câte o activitate, fie că vorbim despre teatru, dans, activităţi instructive şi distractive din sfera jocurilor minţii, creativităţii şi perspicacităţii.

Astfel, din simplu public, copiii, dar şi însoţitorii lor de toate vârstele, vor deveni parte din poveştile care se rescriu în chiar momentul desfăşurării acţiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanţi şi transformându-se în amintiri de neuitat.

Scena evenimentului, un frumos castel de poveste, va găzdui spectacole şi evenimente pentru copii şi multe surprize.

Componenta educativă a acestui eveniment-concept a fost gândită potrivit celor mai inovative metode de învăţare prin joc. Activităţile vor avea loc în Atelierul de jucării, Atelierul de magie, Casa Hobbiților, Atelierul Pinguinilor muzicali şi în Ambasada lui Moş Crăciun, se vor desfăşura pe parcursul întregii zile, iar orarul este organizat în aşa fel încât toţi copiii să poată participa la toate cursurile pe parcursul întregii perioade. Programul poate fi consultat pe site-ul evenimentului, www.festivalul iernii2018.ro, precum şi pe pagina de facebook, Festivalul Iernii 2018.

Târgul de Crăciun, care se va deschide în apropierea Ţării Piticilor, pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de Sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Festivalul Iernii 2018 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, în valoare de 1.351.250 lei şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Intrarea este liberă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Targ de craciun traditional cu porumb fiert congelat si colac secuiesc facut de tiganii din Henri Coanda si vin fiert cu 10 lei paharul.Niste oportunistii care tot timpul anului stau si pacalesc fraierii la salonul expozitional aceleasi ciorii le gasesti la targul de craciun.
5
0
Promovati-i
4
2
De ce dati banii pe Gasca Zurli? Avem si noi in Constanta copii talentati. Promovatii.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369