REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gelozia i-a luat minţile! Un bărbat din Poarta Albă şi-a lovit fosta soţie cu ciocanul în cap în timp ce făceau sex

Gelozia i-a luat minţile! Un bărbat din Poarta Albă şi-a lovit fosta soţie cu ciocanul în cap în timp ce făceau sex

Replica API 2 aprilie 2019 | 13:18 479

A încurcat prenumele

A încurcat prenumele

O femeie din Poarta Albă, la un pas de moarte după ce fostul soț a lovit-o cu ciocanul în cap, pe fondul geloziei! În timp ce întrețineau relații sexuale, sub aburii alcoolului, femeia l-ar fi... confundat pe bărbat cu altul, motiv pentru care partenerul de sex s-a enervat, iar gelozia i-a luat mințile. Întreg scandalul a avut loc sub privirile nepunticioase ale fiicei minore. Individul a fost condamnat la cinci ani cu executare.

Costel L. din Poarta Albă a fost căsătorit cu Daniela L. aproximativ 13 ani, din relația acestora rezultând un copil. În iulie 2018, cei doi au divorțat, dar au hotărât să locuiască în același imobil situat în localitatea Poarta Albă. La sfârșitul lunii iulie 2018, mai exact pe 30, după ce au servit cina împreună cu fiica lor, aceasta din urmă a urcat în camera sa.

Rămași singuri, cei doi foști soți au continuat discuțiile, au consumat băuturi alcoolice până când, în jurul orelor 23,00, după cum rezultă din declarația femeii, inculpatul i-a cerut acesteia să întrețină raporturi sexuale, încercând chiar să o dezbrace. Întrucât a fost refuzat, a devenit violent împingând-o brutal pe canapeaua din living și, în timp ce încerca să se apere de loviturile acestuia, femeia și-a pierdut cunoștința.

Bărbatul a lovit-o cu ciocanul în cap. Fostul soț a recunoscut în fața polițiștilor că a lovit-o pe fosta sa soție cu un ciocan în cap, însă susține că fapta a survenit după ce, în timp ce inițiau întreținerea de raporturi sexuale‚ aceasta i s-ar fi adresat cu alt prenume, moment în care inculpatul i-a făcut reproșuri, iar fosta soție s-a enervat.

A început să-i adreseze injurii, iar în final a încercat să-l lovească cu un ciocan din metal, cu mâner de lemn, reușind să-l atingă la mâna dreaptă, potrivit rollli.ro. Bărbatul s-a aprins mai tare, a luat ciocanul și a lovit-o pe femeie în cap. Fiica minoră a fost martoră la întreg scandalul care, imediat, a sunat-o pe bunica sa, aceasta din urmă alertând poliția și medicii. Bunica a găsit victima în camera bărbatului complet goală și plină de sânge.

A fost operată și a avut nevoie de o lună de zile de îngrijiri medicale. Fostul soț a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu inteleg, faceau sex in atelierul de lacatuserie?
0
0
Zdreanta e mata si matusat
0
2
Procurorii trebuiau sa-i dea cercetare in libertate 30 de zile sa termine omu ce putea cu primul ciocan .. sau cu al doilea. Halal justitie @ hotii si violatorii au mai multe drepturi decat victimele.
1
5
Cum si niciun ordin de restrictie? Dar vai! Nu mai vorbim ca aia l-a lovit prima! Mai judecatori procurori si militieni , voi constientizati ca toate aceste abuzuri se vor intoarce intr-o buna zi atat impotriva voastra cat si a ideii de justitie? O sa ajungem ca in Mad Max!
2
0
e tare diana de la primaria c-voda care l-a cofundat pe barba-su preotul barbulescu cu neacoita primarul !
6
3
Telenovele rurale.
10
0
Zdrentele sa nu mai incurce prenumele.....
9
1
Asta se intampla cand nu-ti functioneaza bine propiul ciocan... Ai nevoie si de un alt ciocan. Deci , se poate spune ca a facut sex cu doua ciocane...
1
7
Foarte tare , femeia a avut parte de o partida naucitoare !
8
3
Specia underground !
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108