REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

George Niculescu a luat concursul de funcționar public la Primăria Mangalia şi la Primăria Eforie. DOCUMENT

George Niculescu a luat concursul de funcționar public la Primăria Mangalia şi la Primăria Eforie. DOCUMENT

Replica API 18 decembrie 2019 | 14:12 1020

Consilierul PNL George Niculescu a susţinut concurs la o primărie din judeţ, obținând, astfel, statutul de funcţionar public.

Condiție pe care trebuia să o îndeplinească pentru a fi numit prefect al județului Constanța. Este vorba despre Primăria Mangalia, obținând, în urma examenului susținut luni, 16 decembrie, postul de consilier clasa I, grad profesional superior-Compartimentul Urbanism și Autorizații de Construire.

Acesta a fost admis cu 87,33 de puncte.

Niculescu a susţinut, în paralel, un examen şi la Primărie Eforie, pentru a fi sigur că... promovează şi obţine statutul de funcţionar public.

Citești și:

Cum se împart posturile de la Prefectura Constanţa şi ce artificiu foloseşte PNL pentru funcţia de prefect

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un putoi acest Niculescu. In afara de fumat si baut cafele la sediul PNL si PDL altceva n a facut. Scuze, mai umbla si prin cluburi. Nu are experienta pt aceasta functie, insa a platit bine socrul lui, ca doar e maritat la Bucovala! Jenanta desemnarea lui de catre PNL Constanta. Dragomir Gheorghe a incasat iar comisionul, omul vinde organizatii, functii. La un moment dat DNA il va umfla!
0
0
treaba aranjata, toti fac la fel ne am lamurit
1
0
ASTA E NORMALITATE LA PNL??? NU VA ESTE RUSINE? VINE PROPUNERRA DE PREFECT, IAR APOI VINE SI EXAMENUL LA 2 PRIMARII PNL ISTE???? ASA SE FACE?? PARCA ERATI FARA ARANJAMENTE SI NEPOTISME! RUSINEEEEEEE BAIII VOTEZ PSD DECAT MINICINOSII PNL CARE TRATEAZA ELECTORATUL CU ASEMENEA IPOCRIZIE SI NESIMTIRE
3
3
In sfarsit a sosit schimbarea promisa de PNL! Sa terminam cu pilele si relatiile PSD ciuma rosie! Este momentul meritocratiei PNL!!! Prosti, da multi Maria Ta!... Zicea cineva odata...
5
1
Felicitari! Un tip extraordinar de destept. Pai, daca a dat examene in 2 locuri, nu-ti dai seama? "Elita" PNLului
7
1
Pai daca mangalezii sunt prosti nu iau nici concursuri nici USR nu ii pune candidati. Ia numai aia care trebuie.
3
0
ce fata da hot are o sa mai auziti de ei.
3
1
Mihai Sorin suna la usa ISJ. Deschide Codreanu Alina si spune: Buna ziua, ce doriti? Fraierul raspunde: Buna, sunt Sorin si am venit s-o sug. Condreanu intreaba: S-O CE? Fraierul raspunde: SORIN!
2
1
Bun, Primaria Mangalia -rampa de lansare!Sectorul asta, Urbanism avea nevoie de un trecator, s-a scos un post doar pentru a veni si a pleca cineva?De aia merge totul struna si mai vin si premii pentru merite deosebite in brambureala.Fruntasi in intrecerea penelo-uso-pesedelo-aldo-si ce-o mai fi, pe rand nu toti deodata, ca roata se invarte: pleaca unii, vin altii, se balacaresc apoi isi dau mana in fratie.Ti se face greata cand vezi pe fata ce manevre fac.
11
0
Nu am nimic cu omul, dar ma intreb si eu de ce nu a dat examen la o primarie unde este primar PSD? Pai sa va spun de ce...ptr ca acolo nu-i dadea nimeni subiectele de examen dinainte si nu putea promova examenul. Si mai era o problema, daca ginerica nu promova examenul, mai pica un sponsor al PNL ...prietenii stiu de ce! Deci...PNL ESTI O MIZERIE. Mai mare decat PSD
19
4
Asa se evolueaza. Intai la o localitate mai mica apoi la una mai mare. Adica face "practica" la Mangalia -PNL desigur- si mai tarziu "promoveaza" la Constanta ca tot vrea lumea sa plece faga-dau. E momentul deci. Cu putin noroc in cariera se va putea si mai sus. Noi astia din popor votam. Noi suntem saraciile care suntem adica, niste inferiori. Nu ne punem noi cu partidele si marii lor reprezentanti care pentru noi se pregatesc. Ca sa ne conduca mai bine sa ne fie "mai bine". Treaba e ca putem vedea cine sunt candidatii si daca, chiar ii intereseaza de noi.
12
1
PNL, cu asta v-ati facut de rahat. Adica PSDistii faceau mangle, voi curati. Pierdeti pe mana voastra mincinosilor
19
1
Mihai Sorin suna la usa ISJ. Deschide Codreanu Alina si spune: Buma ziua, ce doriti? Fraierul raspunde: Buna, sunt Sorin si am venit s-o sug. Condreanu intreaba: S-O CE? Fraierul raspunde: SORIN!
7
1
Un consilier judetean PNL a luat concursul intr-o primarie PNL? Ciudat ca nu a luat peste 100 de puncte
16
3
Niculescu este nora lui Bucovala. Hai, sbanetzi, prefectu vietii.
17
2
Unde coincidenta nu i asa ,e primar PNL Radu fost sef garda financiara si nici nu stia subiectele.Ce mafie PNL acum!
16
1
Daca tot e atat de bun, sa il intrebe cineva acum despre urbanism. Daca tot a fost admis, inseamna ca si stie
16
2
A fost greu tare? Manglitori, corupti! daca era in stare muncea inainte nu sa stea sa frece manzul si acum PNL il pune prefect, un incompetent. Este tinut de bisnitarul Bucovala care se da afacerist din bisnita si ilegalitati! Ce a facut acest individ si ce CV are?
20
4
Pai normal, de la primaria Mangalia, ca la Constanta nu lua, la cat il duce capul
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212