REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

George Simion: Nu trece nicio lege organică pe certificat verde!

George Simion: Nu trece nicio lege organică pe certificat verde!

Replica API 23 decembrie 2021 | 00:03 1741

Co-preşedintele AUR, deputatul George Simion, afirmă că o lege privind implementarea certificatului verde la locul de muncă nu va trece de votul senatorilor şi deputaţilor, el susţinând că "sunt mulţi parlamentari şi de la PSD şi de la PNL care spun clar, tare, răspicat" că nu susţin un astfel de proiect, pentru că acestea sunt solicitările din teritoriu. Simion susţine că parlamentari de la PNL sau PSD au mers marţi să îi salute pe cei care protestau în zona Palatului Parlamentului.

"Ieri ne-am trezit de dimineaţă cu asumarea răspunderii Guvernului Ciucă pe proiectul de certificat verde, lucru care ne-a tulburat profund. (...) Din 8 noiembrie, la fiecare şedinţă a Camerei Deputaţilor, acest proiect, prin votul PNL, USR, PSD şi UDMR este pe ordinea de zi. Faptul că nu s-a dat raport şi nu s-a supus la vot e altceva. Noi am cerut astăzi, şi ieri de altfel, în plenul Camerei Deputaţilor, supunerea acestui proiect de lege la vot şi respingerea lui pentru că am înţeles că nu este agreat”, a afirmat George Simion, marţi seară, la Antena 3.

El a susţinut că AUR cere ca proiectul să fie votat în Parlament, şi nu adoptat prin asumarea răspunderii Guvernului pe acest proiect.

Liderul AUR a spus că asumarea răspunderii Guvernului sau trecerea proiectului de lege prin votul Parlamentului nu înseamnă acelaşi lucru, el argumentând că certificatul verde COVID nu va trece de votul senatorilor şi deputaţilor.

"Nu este tot aia, pentru că sunt mulţi parlamentari şi de la PSD şi de la PNL care spun clar, tare, răspicat, au fost şi să-i salute pe protestatari azi, că nu vor vota. (...) Domnul Dumitru Flucuş de la PNL, domnul Daniel Ghiţă şi domnul Coarnă de la PSD, de exemplu. Au fost. În acest moment, liderii partidelor nu sunt siguri pe parlamentarii lor că vor vota, pentru că există o presiune mare din judeţe ca să nu voteze acest proiect de lege. Credeţi-mă, că niciun parlamentar de Suceava sau de Botoşani, unde există o rată de vaccinare de 10%, şi aia la chiuvetă... (...) Nu trece niciodată lege organică pe certificat verde în Parlamentul României, de asta nu au vrut să-l supună la vot cum am cerut noi şi cum au cerut protestatarii din stradă”, a mai afirmat Simion.

Întrebat dacă are date despre vaccinări fictive, Simion a replicat: "Şi ce ar trebui să fac? Să fac un denunţ? Eu nu sunt turnători ca domnii de la USR".

Ulterior, George Simion s-a arătat dispus să îi coopteze în AUR pe parlamentarii care nu susţin certificatul verde COVID la locul de muncă, dacă aceştia vor fi excluşi din formaţiunile din care fac parte.

"Îl luăm dacă-l dă afară, nu-l lăsăm pe om fără partid”, a afirmat Simion, la România Tv, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vaccinistii, ati luat teapa, unii si-au luat comisionul pe vaccinuri, de asta si-au dat seama si cei din vest deaia protesteaza masiv acum, uite ca la ei vaccinul le-a adus mintea la cap macar...
3
0
a vorbit si nea ion ca si el e om.Ba mariane,tu deabia legi doua vorbe,spion rus,ce tot ii dai cu constitutia,etc?
1
4
Cancer in salam vaccin ok
5
1
A aparut si gay-ul asta sinistru!
6
6
ba, astia cu certificatu'plmele,sinteti timpiti rau....credeti ca daca aveti acci si porcaria aia de hirtoaga,va fereste de covid?!imbecililor!din cauza voastra a astora "vestici" ,glezne goale,e tara ast si europa in situatia asta!din cauza imbecililor panicari,fara coloana vertebrala,aserviti aiurea'n tranvai, fara armata ,fara coaie care sint in functii de decizie!sictir!
8
9
interzisa a se cultiva.A dat tumori la toti soarecii testati.In prospectul vazz scrie ca sunt modif gen. E clar acum?
15
5
Fara certificat verde . Bravo celor care se lupta pentru libertati
21
14
un grobian care pina la virsta asta nu a avut un loc de munca .multi getodaci iesiti din tuneluri il aplauda
18
23
Dute tata, dute de-ti mai fa un vaxin....esti in sevraj !
20
15
Un golan ajuns din intamplare in Parlament, ca rezultat al alegerii in grup a parlamentarilor, care trebuie judecat si condamnat pentru actiunile sale !
19
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272