REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

George VIȘAN, consilierul lui RAFILA la Ministerul SĂNĂTĂȚII?!

George VIȘAN, consilierul lui RAFILA la Ministerul SĂNĂTĂȚII?!

Replica API 3 decembrie 2021 | 00:00 3127

După ce a renunțat la funcțiile politice pe care le deținea în PSD Constanța, pentru a nu fi incompatibil cu funcția ce urma să o preia, la Autoritatea de Supraveghere Financiară, George Vișan a ajuns consilierul lui Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății. Ajuns în Executiv, Rafila vrea să-l ia pe Vișan în echipa sa. Totul depinde de decizia pe care o vor lua șefii de la București. Însă, șansele să ajungă în dreapta lui Rafila sunt mari.

George Vișan

La începutul anului, George Vișan și-a anunțat demisia din funcțiile de conducere deținute în organizația PSD Constanța. Nimeni nu știa nimic, doar că Vișan nu are voie să mai ocupe funcțiile, pentru a nu fi incompatibil, urmând să ocupe o funcție ”la nivel înalt”. Ulterior, Replica a aflat că este vorba despre Autoritatea de Supraveghere Financiară, lui Vișan fiindu-i promis un post de consilier. Dar cine i-a bătut calea către ASF? Nimeni altul decât Felix Stroe, președintele PSD Constanța. Cum necum, Vișan nu a mai ajuns la ASF, dar nici funcțiile în PSD nu și le-a reluat. În final, jocul de culise l-a trimis pe Vișan în echipa lui Alexandru Rafila, pe poziția de consilier.

Alexandru Rafila

Iată, că, în urma alianței din PNL și PSD, Rafila a ajuns ministru al Sănătății, iar unele voci ne-au spus că George Vișan urmează să-l însoțească în minister. De altfel, fostul deputat ne-a confirmat acest lucru, însă nu depinde de el, și nici de Rafila. ”Domnul Rafila și-ar dori să merg alături de el, în minister. Partidul va lua o decizie în acest sens”, a spus, pentru Replica, Vișan.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VALI ALUPIGUS DES FRATICA
3
0
DNL VISAN ESTE PRINTRE SINGURI CARA SA INPLICAT ACTIV IN MANDATUL PE CARE LA AVUT.SIGUR SINT SI MULTI MINCATORI DE MARONI PRINTRE CEI CARE POSTEAZA AICI.LE UREZ POFTA MARE.
4
0
OMUL Visan este super ok.Nu se poate compara cu nimeni suflet si caracter.Respect.
4
0
Dle Rafila,ai innebunit? Iei o mizerie ca asta in echipa?
0
2
Fatza de hotz de duzina
8
4
Il recomanda vocea si talentul?
8
2
Ce habar are domnul asta de medicina??? Nu ne facem bine niciodata. Ca si fituica asta de Replica
11
4
Ce tara de tradaori,piedica pe teren si fault scos pe banca.De Arahat mai scapam?
6
5
clasica de manglitor
9
7
Este baiat bun.
8
9
Noroc cu nevasta-sa ca a ajuns si asta cineva.
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272