REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Germanii de la Rewe mai construiesc un magazin Penny la Constanța!

Germanii de la Rewe mai construiesc un magazin Penny la Constanța!

Replica API 28 decembrie 2018 | 00:00 1226

Compania Rewe Projektenwicklung România, divizia imobiliară a grupului Rewe, va mai construi un magazin Penny Market în Constanța, pe strada I.L.Caragiale.

Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism, pe 27 decembrie, pentru ”Construire magazin Penny Market și magazin cu produse din carne și brânzeturi parter, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame de fațade și parcare, împrejmuire și organizare de șantier. În schimb, n-a obținut certificatul de urbanism pentru branșare utilități, întrucât fiecare branșament la utilități trebuie să facă obiectul unei documentații distincte. Grupul Rewe România este format din două companii, una operativă-Rewe România SRL şi o firmă de dezvoltare imobiliară – Rewe Projektentwicklung. Peste 60% din produsele comercializate în magazinele Penny Market sunt româneşti, iar 20% sunt mărci proprii. Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activează este Lidl.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DACA PRODUSELE SUNT DE CALITATE SI VANZATOARELE NU SE STRAMBA LA CLIENTI E BINE.
0
0
Asta in loc sa faca parcari ,el pune stalpisori pe trotuare si in parcari face supermarketuri....masinile vor trage la masa in poarta...machidoni prosti.
0
0
Brovo Fagadaule Mai dispare inca o parcare
0
0
Jegurile astea de magazine le numim super..., opc-ul sa-si faca treaba ca e o dezordine si o hotie pe fata.La cel din Mangalia de pe Oituz, e jale.Etichete anapoda, un pret la raft, altul la casa, pe eticheta nu gasesti si numarul codului de bare ca sa poti identifica produsul si pretul.E veche situatia si nimeni nu face nimic.
2
1
Mai stie primaria numarul supermarket-urilor,din Constanta?
3
1
este un prostan ce se da drept @ciuma rosie apropo nu esti tu ala afaceristul cu termopanele care tot scrii pe aici , tu citesti ce scrii ? Ai vreo opinie corecta ? Cate chimicale ,e-uri sunt in produsele pe care le sustii si le comercializeaza firmele respective ? Citeste eticheta aia pe care este scris marunt cam ce scrie si apoi mai vorbeste ! Ce tu ai tamplarie de plastic sau aluminiu de calitate ? Minti ca este super dar in realitate vai mama ei Hai mai taci!Furi si tu ca toti ceilalti !
2
2
In alte tari civilizate expiratele nu se arunca pt statul ii obliga sa le doneze caselor de copii si centrelor pt nevoiasi bineinteles fara perisabile si cu un termen de valabilitate expirat recent!
0
2
E naspa cu Lidl, Penny si Kaufland pentru ca arunca expiratele. Sunt niste prosti. Nu ca Adivin care le spala si le punea etichete noi si noua ne placea sa mancam la el la impinge tava ieftin si bun ca lua marfa buna de la Metro ,care expira fix a doua zi si ne facea si o ciorbita si o tocanita....
2
1
da am ales sa luam mai ieftin cu 2 lei si mai civilizat si sa dispara afacerile vostre unde platiti vanzatoarea la negru si o munciti 12-13 ore 7 zile pe saptamana fara concediu, dar marfa o luati tot de la aceste magazine, bisnitarilor ca aia sunteti!
13
2
pt asta: cu fabricile: fraiere du-te si cumpara telemea de oaie adevarata olimpus ,solomonescu cu 30 lei de la mega , penny si nu mizeriile de la piata facute din soia seu de balena si untura de porc . mai du-te in pu.la mea de hahalera bolsevica cu fabricile tale ,cine sa produca ma boule hotii care vor sa se imbogateasca peste noapte ,carciumarii de pe litoral ,aia te omoara in 24 de ore.construieste tu o fabrica parazitule si asigura salarii de 5000-6000 brut ,plus al 13 salariu este un alt bou .cate luni are anul 13 eu stiu ca 12 daca scazi concediul si liberele se munceste nici 10
10
7
Si o fabrica.....? Consumam toate rahaturile de afara....
15
4
Va steptam si in Lazu
7
5
Va asteptam si la Costinesti sa construiti un astfel de magazin necesar cetatenilor si turistilor care ne viziteaza vara .
5
6
Gata, a vandut primaria si parcarea de la "Groapa"
14
0
acesti giganti in detrimentul celor din tara noastra si ne mai miram de ce dispar micile afaceri, va bucurati la 2lei
8
13
Mazare psd a vandut toate terenurile din ct
13
2
Nemtii ne mai fac un Penny iar extraterestii ne vor face un spital...
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272