REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Gestul superb pe care l-a făcut Loredana Groza față de Petra, fata nevăzătoare cu suflet de aur

Gestul superb pe care l-a făcut Loredana Groza față de Petra, fata nevăzătoare cu suflet de aur

A.F. 26 martie 2024 | 00:00 338

Loredana Groza este o artistă sensibilă. Pe lângă carisma și energia sa debordantă, Loredana este un om de o profunzime deosebită, fapt ce l-a dovedit în nenumărate rânduri în interviuri. Recent, artista a făcut un gest superb față de Petra, tânăra nevăzătoare cu suflet de aur care a impresionat tot internetul.

Gestul superb pe care l-a facut Loredana Groza fata de Petra, fata nevazatoare cu suflet de aurLoredana Groza

Gestul pe care l-a făcut Loredana Groza față de tânăra care a emoționat internetul

Loredana Groza a postat un clip video pe platformele de socializare care a stârnit un val de impresii în comunitatea sa. Înregistrarea o prezintă pe artistă la o masă alături de Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare care a captat atenția tuturor prin voința și puritatea sufletului său. Chiar dacă s-a confruntat cu această afecțiune încă de la naștere, Petra își trăiește viața de zi cu zi ca orice alt om, având un loc de muncă stabil, o relație de cuplu și având activități de rutină pe care le desfășoară cu mult drag, bucurându-se de lucrurile mici din viața sa.

Printre persoanele care au descoperit-o pe Petra este și Loredana, care și-a dorit să o cunoască și a organizat o masă surpriză unde a discutat o mulțime de lucruri cu Petra.

„Am descoperit-o pe Petra pe rețelele de socializare. Povestea acestei tinere care s-a născut nevăzătoare m-a impresionat profund! Am vrut să o întâlnesc, așa că am aranjat un date surpriză! Reacția Petrei când mi-a auzit vocea a fost de milioane! Ne-am conectat din prima clipă că și cum ne știam deja.

Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc să o vadă! De cele mai multe ori simțurile pot fi o limitare în a percepe realitatea așa cum e și ne pot împiedică să experimentăm viață cu adevărat! Când trăiești dincolo de prejudecăți, de validări, de like-uri și dislike-uri, sufletul e liber, viața are un scop!

Asta este Petra! Un suflet pur! Ea trăiește pentru a face lumea mai bună! E o rază de lumina, o inspirație! Mulțumesc Petra, you Rock baby!”, a scris Loredana Groza, pe rețele de socializare.

Ajunsă la întâlnirea minunată, Loredana a rugat-o pe Petra să încerce să o descrie după cum și-o imaginează ea.

„Cred că ești de înălțime medie.”, a răspuns Petra, într-un videoclip realizat de Loredana Groza pe TikTok.

„Sunt cam de înălțimea ta.”, a completat artista.

„Adică 1,60.”, a răspuns tânăra.

„Sunt puțin mai înaltă, avem aceeași culoare de ochi, ai niște ochi absolut superbi. Știi ce mi se pare interesant? Că dacă se uită cineva la tine, nu-și dă seama că nu vezi.”, a mai spus Loredana Groza.

„Așa am fost învățată de mică să mă uit așa.”, a încheiat Petra.

Cine este fata nevăzătoare care a impresionat o țară întreagă

Povestea de viață a Petrei Pintelei a cucerit inima întregii țări. Deși s-a născut nevăzătoare, Petra trăiește o viață independentă și plină de activități, gestionându-se cu succes atât în viața de zi cu zi, cât și la locul de muncă, unde lucrează la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Cu toate că vederea sa este redusă la doar 5% din capacitatea normală, Petra nu se lasă descurajată și își urmează pasiunile și obiectivele cu determinare. Chiar și cu această provocare, ea demonstrează că este posibil să trăim o viață plină și să ne bucurăm de fiecare moment, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinăm. Pe lângă asta, tânăra vorbește 6 limbi străine, (engleză, spaniolă, rusă, turcă, portugheză și franceză) dând dovadă de multă ambiție. 

„De mică m-au fascinat sunetele. Eu sunt nevăzătoare din naștere. Simțul auditiv a preluat foarte mult din ce văzul trebuia să-mi ofere. Și atunci sunetele diferite, mai ales cele ale limbilor străine și muzica, au fost lumea mea de imaginație, de joacă, de împlinirea dorințelor. Și am făcut cursuri de limbi străine. Mama mea a văzut că am acest potențial de a învăța și m-a expus limbilor străine. Am învățat să mă exprim mai ușor pentru că le-am învățat de copil”, a zis Petra Pintelei la podcastul Graurii, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui să-și caute azil
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272