REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gheorghe Flutur: „Suntem bucuroși să scăpăm de ei”

Gheorghe Flutur: „Suntem bucuroși să scăpăm de ei”

Replica API 15 martie 2022 | 00:07 981

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a fost filmat în Vama Siret, în timp ce făcea declaraţii uluitoare. Politicianul spune că oamenii fugiţi din calea războiului trebuie plasați în spațiile puse la dispoziție de voluntari, pentru a fi luați din grija administrației locale.

„Suntem bucuroși să scăpăm de ei!”, a spus Gheorghe Flutur vorbind despre cazarea refugiaților care fugind de războiul din Ucraina au ajuns în județul Suceava. „Unii au preferințe, vor la București, alții la Cluj”, a mai spus politicianul.

Gheorghe Flutur le-a spus apoi reprezentanților ISU să-i distribuie pe refugiații de război cu prioritate către „ăștia care vor să își pună pensiunile, casale la bătaie”, conform stirisuceava.net.

Hub umanitar la Suceava

În schimb, preşedintele Klaus Iohannis i-a spus omologului său ucrainean Volodimir Zelenski că „hub-ul umanitar de la Suceava deja a început să ofere primele ajutoare”. „Vom avea grijă de toţi cetăţenii ucraineni care ajung în România”, a spus Klaus Iohannis.

România a cheltuit, până în prezent, peste 10 milioane de euro pentru a gestiona criza refugiaţilor din Ucraina. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a precizat că primul transport de medicamente şi materiale de strictă necesitate vor ajunge în cursul zilei de luni la Suceava, potrivit Mediafax.

Hub-ul umanitar de la Suceava destinat sprijinirii cetăţenilor ucraineni a devenit funcţional începând de miercuri, potrivit național.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De al lui Petrov, javra basista .
0
0
Asta nu are suflet!
1
0
Unul care l a pupat pe Basescu in ruc ani de zile?
1
0
Asta are minte cat un...fluture...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212