REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gigi Becali îl face praf pe MM Stoica

Gigi Becali îl face praf pe MM Stoica

Victor ROTARU 20 octombrie 2022 | 00:00 925

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, susține că managerul general al echipei, MM Stoica, nu are fler pentru a găsi jucătorii și a-i transfera. Becali a explicat că MM Stoica ”fraierul a sărit imediat” să-l contrazică și de aceea el va lua măsuri împotriva angajaților care vorbesc împotriva patronului.

”Eu nu mă cert și nu mă împac cu angajații mei. Cu el era altă situație, aveam o prietenie mai aparte. Când am fost la bază la Berceni , cu el am dat mâna prima oară. Numai că trebuie să reglăm niște lucruri. Eu nu mă mai pot supăra, e greu să mă superi pe mine.

Dar dacă unii oameni fac niște lucruri fără să-și da seama, eșuează sau abuzează, eu iau niște măsuri cu acele persoane! Iau măsuri ca să devii și mai bun prieten cu mine și ca să înțelegi niște lucruri.

Am spus că nu se pricepe și am făcut-o expres să văd dacă se smerește, dar nu s-a smerit! Eu am spus ceva inspirat din adevăr. Dar el, fraierul, a sărit imediat. Ce am făcut eu? L-am lăudat sau l-am criticat? Trebuia să zică . E un conducător bun, un psiholog bun, știe să conducă oamenii. Dar el nu a primit darul ăsta de a face transferuri, nu a primit darul de a avea fler la jucători”, a spus Becali, la Pro Arena.

Declarațiile lui Gigi Becali vin după ce MM Stoica a spus că jucătorii aduși de el la Steaua sau la FCSB au confirmat.

„Nu se poate spune că nu mă pricep. Dacă schițez acum un prim «11» cu jucători pe care i-am adus eu de-a lungul campionatului, am lua titlul la pas. Arlauskis, Thereau, Keșeru, doar să dau câteva exemple.

E posibil ca și eu să fi avut o perioadă în care îmi ieșeau transferurile și o perioadă în care nu mi-au mai ieșit. Asta se întâmplă și cu antrenori, ca Mourinho, și cu jucători. Dar eu nu mă mai ocup de mult timp de transferuri. Singurul jucător care a fost adus în vară la propunerea mea a fost Tamm, atât. Nu știu unde e problema”, a declarat MM, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de p***t sa fii Jijisa nu vezi ca isi bate joc excrocul asta galatean de tine si banii taii,cat o sa-l tii pe asta echipa va fi praf .Adu un presedinte serios si o sa vezi cum se schimba admosfera su jocul
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272