REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gigi Becali, reacție devastatoare după anunțul lui Burleanu: „Merg în instanță! Nu vreau să fac bani din fotbalul feminin”

Gigi Becali, reacție devastatoare după anunțul lui Burleanu: „Merg în instanță! Nu vreau să fac bani din fotbalul feminin”

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 489

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit o reacție tranșantă după decizia anunțată ieri de Răzvan Burleanu. Cluburile din Liga 1 vor fi obligate să dețină echipe de fotbal feminin începând cu sezonul 2020-2021.

„Eu sunt gata să mă duc la judecător să întreb dacă cineva de pe globul pământesc te poate obliga să faci ceva ce nu vrei să faci. Nouă ne lipsește demnitatea. Cei de afară fac fotbal feminin pentru că vor să facă. Eu vreau să le las pe femei să joace fotbal, dar eu mă raportez la cine vrea să finanțeze așa ceva. Dar nimeni nu mă poate obliga să fac ceva ce nu-mi convine.

Cred că aici e prea tras de păr. Regula U21 n-am contestat-o, ne-au păcălit. Dar această regulă o contestăm, îl pun pe Argăseală să facă plângere”, a spus Becali.

Finanțatorul FCSB-ului nu s-a putut abține și a fost protagonistului unui nou derapaj sexist:„Nu vreau să fac bani din fotbalul feminin, fie că vorbim despre un miliard. Eu vreau bani, dar dacă Sfânta Scriptură spune că activitatea aia nu trebuie s-o faci?”, a spus Becali, la TV Digi Sport.

Burleanu, anunț important: „Altfel nu luați licența!”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat astăzi implementarea unei reguli care va revoluționa fotbalul românesc: cluburile din Liga 1 vor fi obligate să aibă echipe feminine începând cu sezonul 2021-2022.

În cadrul Comitetului Executiv de azi, hotărârea a fost luată cu majoritate de voturi. FCSB a fost singurul club care s-a opus, Valeriu Argăseală votând împotriva implementării acestei reguli.

„Dacă nu îţi vei crea echipă de fotbal feminin în anul 1 (2021-2022), nu vei primi licenţa. În anul 2 trebuie să ai 2 echipe şi în anul 3 - 3 echipe. Altfel nu vei primi licenţa de Liga 1”, a punctat Răzvan Burleanu.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa aiba o echipa de femei , are nevoie oierul de o portie mai mare de cantarida
0
1
Are nevoie de voturi pentru urmatoarele alegeri. Nu mai sunt echipe ca sa-i multumeasca pe presedintii de AJF-uri si acolitii lor ca observatori
0
0
si echipa tot gay. Eu nu am auzit de fomei fotbaliste
0
0
Propun arbitru gay.
4
0
mai Burleanule ,ei de abia se zbat cu bugete vai de ele trase de par,tu visezi...ai sa joci tu si federatia ta ..de incapabili...mancati banii degeaba...!!!!
6
0
Nu tin cu Becali dar nici nu mi se pare normal sa inpui niste cheltuieli cand multe echipe sunt datoare la stat altele au fost in insolventa altele desfiintate sau au tot felul de probleme create de lipsa banilor.
5
0
Care i derapajul SEXIST ? Obligi la finantarea a trei echipe de pizdaret ? Hai si o echipa de tigani , ca altfel esti rasist , hai si adoptarea a 100 de maidanezi .....! Bulangeanu hotaraste pe banii altuia ?
11
3
e doar un makidon misogin jegos si gregar .la el femeia trebui doar sa faca copii si sa-i tina casa de aia s-a insurat cu verisoara lui ca sa nu se piarda averea sa aiba cu ce sa se faleasca in neam .
10
9
au innebunit salcamii...
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212