REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

GLUME SINISTRE la Medgidia: viceprimarul a primit un colet cu pământ şi pietre! Care e reacţia Poliţiei?

GLUME SINISTRE la Medgidia: viceprimarul a primit un colet cu pământ şi pietre! Care e reacţia Poliţiei?

Replica API 30 iulie 2018 | 00:09 364

Glume sinistre la Medgidia, unde se ştie că este un adevărat câmp de luptă între aleşii locali, fapt care a împărţit şi populaţia în tabere!

Viceprimarul municipiului Medgidia, Luminiţa Vlădescu, a trecut duminică printr-o situaţie ciudată, în sensul că a fost sunată la interfon, persoana aflată la parter recomandându-se a fi curier de la FanCourier. A deschis, însă cel aflat la parter nu a urcat, sunând din nou, cu rugămintea ca cel căutat să coboare pentru a prelua un colet.

Soţul Luminiţei Vlădescu a coborât, însă în faţa blocului nu a găsit pe nimeni, ci doar un colet lăsat lângă uşă. A fost alertată Poliţia Locală, apoi a fost chemată şi Poliţia Naţională. Într-un final, când a fost deschis coletul s-a constatat că el era plin cu pământ şi... pietre! Întrucât au concluzionat că este "o glumă", poliţiştii au plecat fără a mai demara o cercetare. Aceştia i-au transmis viceprimarului că, dacă doreşte, se poate deplasa la secţie pentru a depune o plângere.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fi politician ,trebuie sa intelegi la ce te expui mai ales atunci cand lucrezi in defavoarea comunitatii.Dupa mine, daca nu este o cacialma,este un semn de maturitate oglindind exact starea de fapt.Pamantul din colet este pamantul din patrimoniu orasului ce la dat cu titlul gratuit,operatorului RAJA,iar pietrele din colet simbolizeaza asa zisa credinta pura in Dumnezeu,fiind far de pacat,pietrele aratand altceva.
3
2
e un gunoi de om,un golan de cea mai joasa speta,nu stie ce sa mai inventeze ca sa intimideze pe toti cei care nu sint cu el,un mizerabil de om,ojagardea penala si un tepar ieftin.Vrabie,la puscarie este locul tau,nu uita asta !
8
3
vrabie , esti cel mai josnic animal de pe fata pamintului.famila ta ce parere are,esti adulat de ceea ce faci ...
9
6
Curva asta nu e aia care lucre la ENEL , si cacatul de barbate-su era si el sef de centru tot la ENEL? Ea o sugea prin parcare la gardieni si el incasa spaga de la constructori .
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614