REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Grefierii constănțeni au ieșit în stradă!

Grefierii constănțeni au ieșit în stradă!

Replica API 30 mai 2017 | 12:21 371

Grefierii de la instanțele constănțene nu sunt mulțumiți de legea salarizării unitare, precizând că se va "umbla" serios la sporuri, astfel că unii dintre ei vor avea și cu câte 1.300 de lei mai puțin pe lună. Prin urmare, grefierii de la malul mării au ieșit în stradă marți, 30 mai, între orele 11.00 – 12.00, în fața Tribunalului Constanța. "Vom pierde până la 1.300 de lei la salariu, iar cei cu studii medii vor avea salarii mai mari", a declarat Mirela Dănilă, grefier la Judecătoria Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu uitam de mascarici totusi ! Sa vedem maine ce PEDEAPSA primeste Radu Mazare in dosarul penal cu termen pt pronuntare 31 mai 2017!
1
0
Am dat aceasta lege eu si Dragnea sperand ca v-om scapa de toti incompetentii care m-ai zac acum prin institutiile statului in speranta ca vor pleca si vor lasa locul altora mai competenti. Nu vroiam sa facem restructurari ci sa ii determinam sa plece de buna voie. Mai ales pe toti cei din Constanta de unde informatiile ne vin de angajari pe criteriu de nepotisme si alte afilieri.
1
0
foarte bine au facut ca au iesit in strada;bine ar fi sa nu renunte la acest demers si sa si continuie protestele pana se rezolva aceasta nedreptate
1
3
Problema este ca noua lege a salarizarii a creat o uriasa instabilitate in tot sistemul bugetar..si nu numai. Este facuta pe genunchi la repezeala aceasta lege. Este prost gandita...sau..mai degraba...deloc gandita. Bunul si Marele nostru Guvern...este 0 la competenta.Pace VOUA oameni BUNI
4
2
M-am alaturat si eu protestului colegelor, desi nu prea stiu ce e aia greva spontana. Eu le stiam pe alea cu avorturile spontane. Corpul grefierilor doreste , pe langa mariri salariale, si marirea pauzei de tigara si cafea - la 25 min la fiecare ora de munca. Asa sa ne ajute domn ministru!
4
4
Sugi pula! Daca nu ar avea facultate nu ar avea ce cauta in sistem. Si nu orice facultate, ci facultatea de drept, idiotul lu peste. Tu ce facultate ai, ca sa vorbesti? Habar nu ai ce inseamna sa lucrezi de dimineata de la 8 pana seara, cand se termina dosarele, iar a doua zi sa o iei de la capat. uneori le cheama si noaptea, ptr ca sunt sedinte de urgenta. Dar ce sa explici prostului
7
10
cate dintre voi duduielor ati venit cu facultate? sau nu cumva ati facut o in timpul serviciului la spiru? aia e facultate? nu va convine dati va demisia,sunt altele care vor locul dvs! succes!
11
5
Asa trebuie. Cati dintre grefieri au votat plini de bucurie cu psd
8
3
Legea unica nu este unica ci unica prin felul existential. Va fi o lege discretionara. Toti politicienii isi schimba radical atitudinea cand ajung pe scaune, ii imbata puterea...tradatori de cea mai joasa speta!
8
1
foarte ciudat nivelul nemultumirii cu noua lege de salarizare bugetari aproape ca atinge nivelul nemultumirii create de taierile din regimul de trista amintire basescu-boc la care se adauga discordie intre categoriile de bugetari
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218