REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gunoaiele şi nesimţirea au revenit după finalul stării de urgenţă

Gunoaiele şi nesimţirea au revenit după finalul stării de urgenţă

Replica API 20 mai 2020 | 23:31 1725

Primul weekend de după ieşirea oficială din starea de urgenţă a creat bucurie printre constănţeni. Aceştia au sărbătorit cu artificii, ieşiri în oraş, mai ales prin parcările din centrul oraşului, de lângă lacul din Tăbăcărie sau cele din staţiunea Mamaia. Din păcate, odată cu ieşirea constănţenilor pe străzi, a ieşit la iveală şi nesimţirea multora dintre ei. Gunoaiele erau la orice pas. Pe plajă, în parc sau în alte zone de interes din Constanţa.

Pe Facebook au circulat poze cu gunoaie lăsate în parcarea de la lac sau chiar pe plaja din Faleză Nord, în dreptul cartierului de vile, Santa Maria Bay, locul preferat de tinerii constănţeni, mulţi dintre ei certaţi cu bunul simţ. Reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral nu au primit nicio sesizare în acest sens din partea constănţenilor.

Bogdan Bola: Lumea nu vrea să înţeleagă

Degeaba au curăţat atât parcul, cât şi lacul reprezentanţii ABADL, timp de două-trei săptămâni. Mizeria a revenit în cel mult două zile de la ecologizare.„Am avut o acţiune de ecologizare a lacului Tăbăcărie şi săptămâna trecută. Am mai acţionat încă o dată, dar de data aceasta în partea de lângă Pavilionul Expoziţional. Lumea nu vrea să înţeleagă când le spunem să nu mai arunce gunoaie. Mai sunt şi plajele şi cursurile de apă care sunt murdare. Este foarte trist ce se întâmplă”, a declarat Bogdan Bola, directorul ABADL.

Primăria Constanța

Soluţia pe care Primăria Constanţa nu o vede: montarea camerelor de supraveghere

Bogdan Bola a revenit la ideea pe care a expus-o în spaţiul public de mai multe ori. Montarea camerelor de supraveghere în Parcul Tăbăcăriei şi intervenţia Poliţiei Locale pentru a sancţiona aceste derapaje ce afectează mediul înconjurător. „Ar fi fost o mişcare bună să ansambleze camere de supraveghere în Parcul Tăbăcăriei. Sau să intre puţin Poliţia Locală să dea nişte amenzi. De ce să nu faci când este atât de simplu? Nici cheltuiala nu este atât de mare”, a mai spus el.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Japonia, care este cea mai renumita tara pentru civilizatie, nu sunt cosuri de gunoi nicaieri. Oamenii isi duc gunoiul acasa, nu il arunca pe strada, acesta fiind considerat a fi ceva personal. Nu am ajuns la stadiul acela de civilizatie, dar daca vezi cosul plin, nu arunca pe jos, asta nu te face mai civilizat si nici scuzabil nu este. Dar asa ne place sa traim, ca sa avem ce poza si ce posta pe facebook, ca ne place circul ieftin.
0
0
Mare pe constanteni. Au sarbatorit marea relaxare. De curatenie au uitat.
1
0
hai cu starea de urgenta inapoi de minim 6 luni
0
0
Amenzile la fel de mari ca pentru Corona19 si se face curata nu numai Constanta ci si Romania
1
0
De cate ori se ridica gunoiul, sambata erau toate ghenele pline. Daca nu se golesc la timp cum sa-i faci observatie unui nes...tit care arunca pe jos deseul. Iar pentru cei ce sparg seminte si arunca cojile la intamplare, amenzi cat mai mari
1
0
Asa este 80% din poporul Roman cu mari pretentii, dar necivilizat.Asa sunt si majoritatea autoritatile locale si politistii.
4
1
Mai rau este faptul ca cei care arunca gunoaie pe unde vor muschii lor tot ei o fac pe mortul in papusoi si se mira de mizeria creata. Tara de giboni si vreti sa mearga treaba bine. Rusine.
7
0
constantenilor !!!! Imputitilor!!!! Rasa de romani tigani turci perfect imbinata manelistilor jegosilor!!! De ce aruncati ma imputitilor pe trapa de la BMW gunoaiele ??? Hai ca v-am vazut de cateva ori. De ce aruncati ma gunoaiele pe geam..hai ca v-am vazut. De ce spargeti ma semintele si scuipati pe jos impreuna cu sotiile imbracate in trening roz? De ce vreti voi neaparat sa fiti imputiti, murdari, nesimtiti sa injurati ca porcii si sa provocati oamenii la scandal ? Sunteti alta rasa . Stati in blocuri jegoase ti se intarce stomacul pe jos si aveti merc bmw audi parcate in gradina blocului
6
2
Dupa cum se vede cosurile de gunoi au dat pe afara. Nu cred astia ca ar trebui sa le goleasca mai des??
11
0
Abia astept sa vad plaja din faleza fara baruri, plina de jeguri. Si umane si restul. Huooo securistilorrr
8
1
acum se vede cine sunt adevaratii nesimtiti,turistii sau o patre din constanteni
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212