REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanネ嫗 Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanネ嫗 Duminicト, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Guvernul テョi rトピpunde lui Ciolacu: Schimbarea unui ministru e responsabilitatea premierului

Guvernul テョi rトピpunde lui Ciolacu: Schimbarea unui ministru e responsabilitatea premierului

Replica API 15 februarie 2022 | 19:47 875

Schimbarea unui ministru din Guvern este responsabilitatea premierului, iar テョn acest moment nu a fost pus テョn discuネ嬖e un astfel de subiect. Este rトピpunsul Executivului pentru preネ册dintele PSD, Marcel Ciolacu, dupト ce acesta a supus cト ministrul Energiei 窶杪re de dat multe explicaナ」ii窶 テョn ceea ce priveナ殳e criza din energie.

窶榲始 urma apariネ嬖ei unor noi speculaネ嬖i privind ipoteza schimbトビii unui membru al Guvernului, purtトフorul de cuvテ「nt al Executivului este テョmputernicit sト facト urmトフoarele clarificトビi: Schimbarea unui ministru este ネ冓 rトノテ「ne responsabilitatea prim-ministrului, nefiind pus テョn discuネ嬖e un astfel de subiect窶, aratト un comunicat al Guvernului.

Duminicト seara, la Digi24, Ciolacu a dat de テョnネ嫺les cト ministrul Energiei, liberalul Virgil Popescu, ar trebui demis pentru modul テョn care s-a fトツut liberalizarea energiei, テョnsト spune cト premierul Nicolae Ciucト este cel care face 窶柝rima evaluare窶 a miniネ冲rilor.

窶曚el care face prima evaluare a miniナ殳rilor este primul-ministru. Eu nu pot sト テョi cer evidenナ」e domnului prim-ministru Nicolae Ciucト. Este un om cテ「t se poate de テョnナ」elept ナ殃 responsabil. Nu am discutat cu dl. prim-ministru niciodatト despre demiterea lui Virgil Popescu. Stau de vorbト de cテ「te ori este nevoie, destul de des, cu dl. prim-ministru, ne sfトフuim ネ冓 vorbim care sunt prioritトκ嬖le ネ冓-n zona executivト, ネ冓 legislativト窶, a spus Ciolacu.

テ始trebat ce a vrut sト spunト cテ「nd a declarat, sトパtトノテ「na trecutト, cト nu-i dト un cec テョn alb ministrului energiei, Marcel Ciolacu a spus cト テョn continuare crede cト Virgil Popescu 窶杪re de dat multe lトノuriri ネ冓 multe explicaネ嬖i de ce s-a ajuns テョn aceastト situaネ嬖e. Dar nu cred cト suntem テョntr-un moment テョn care sト cトブtトノ vinovaネ嬖, ci trebuie sト venim cu soluネ嬖i窶, a adトブgat el, scrie digi24.ro

Precizトビi:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menナ」ioneazト cト activitatea jurnalisticト este exoneratト de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacト se pトピtreazト un echilibru テョntre libertatea de exprimare ナ殃 protecナ」ia datelor cu caracter personal.
Informaネ嬖ile din prezentul articol sunt de interes public ネ冓 sunt obネ嬖nute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Demiteti ministrul asta care a facut intelegeri cu mafia din energie si ne-au secat de bani cu facturi imense!
1
1
Ciolacule impoziteaza popii cu hotiile lor, impoziteaza-ti pesedeii tai cu hotiile si furtisagurile lor.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212