REPLICA ONLINE CONSTANTA

0.5° Constanța Lun., 11 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6574
0.5° Constanța Luni, 11 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6574

Hagi intervine puternic pentru Simona Halep

Hagi intervine puternic pentru Simona Halep

Virgil STOIAN 26 mai 2023 | 08:07 1071

Hagi intervine puternic pentru Simona Halep: ”E e inacceptabil, din punctul meu de vedere ce i se întâmplă.”

Hagi intervine puternic pentru Simona Halep

După ce audierea în cazul ei de dopaj a fost amânată pentru a treia oară, la intervenția ITIA (Agenția Internațională de Integritate a Tenisului), Simona Halep a răbufnit pe rețelele de socializare.
„Sunt devastată! Îmi omoară reputația”, posta Simona Halep pe una dintre rețelele de socializare.

„Încă o dată, sunt devastată. ITF (ITIA) mi-a amânat pentru a treia oară audierea, din nou pentru încă o lună. Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. În decembrie am reușit, în sfârșit, datorită experților, să demonstrez că lotul de suplimente pe care îl foloseam era contaminat, de aici și rezultatul pozitiv al testului.

Am cerut, așa cum prevede regulamentul anti-doping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament! Din păcate ITF (ITIA) mi-a amânat audirerea de trei ori, mi-a interzis dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent. Nu mi-a permis să particip la niciun turneu în ultimele 8 luni. Acum știu cu siguranță că voi rata Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

Nu mai menționez că am pierdut toate punctele, clasamentul. Nu doar că îmi omoară reputația, dar nici nu vreau să discut despre urmările asupra sănătății mele mentale. Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte... Justiția amânată este justiție interzisă”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.
Gică Hagi, prieten și susținător al Simonei, a caracterizat totul printr-un singur cuvând, „inacceptabil”.

„Nu e drept ce i se întâmplă, sub nicio formă. Cum a scris Ianis, e inacceptabil, din punctul meu de vedere. Ea știe că noi suntem împreună, comunicăm. Ea trebuie să aibă putere. Pentru că, practic, e o sportivă puternică. Din păcate, și de asta am zis că e inacceptabil, tot ce se întâmplă pentru ea în momentul de față e foarte greu. Și în momentele grele trebuie să ai liniște. Să se ridice, să fie puternică, și bineînțeles că o să iasă din asta”, a declarat Gică Hagi, potrivit Pro TV.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de ITIA după ce a fost depistată cu o substanță interzisă, Roxadustat, la US Open 2022. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022.

Ulterior, pe 19 mai 2023, ITIA a anunțat că pe numele lui Halep a fost adăugat un nou cap de acuzare, faptul că în pașaportul ei biologic ar exista „iregularități”.

Cazul Simonei urmează a fi judecat de o organizație independentă, Sports Resolutions. Simona este în continuare suspendată și nu a mai jucat din august 2022.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce creti si bolnavi mintali sunt uni… ala cu cheese de exmplu .
0
0
Mai Gica,oricat ar plange Simona ca nu a putut sa participe la nu stiu cate turnee si orice ai spune tu nu conteaza pentru ziua in care va fi judecata Sinoma,acolo la judecatori nu conteaza decat probele si probele sunt clare,defapt la intrebarea daca Simona va fi gasita vinovata sau nu raspunsul se stie,dupa peoces se v-a comunica doar durata,adica cati ani v-a fi suspendata Simona.
0
0
gica nu te baga.fiecare sa-si poarte crucea. asupra ta, a fost vreo banuiala?
2
0
Un om fara creer. Ce ai facut tu in viata ta sa te cunoasca toata lumea??? Ai scris numai prostii, ca un om fara cap.
2
1
Uite aşa se impute brânza. Date dracu Hagi şi nu vă mai luați partea in fața justiției ca infractorii
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
45163413324
5/49
442464510-12-20233 6 6 3 0 5 8
joker
3533133372