REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Hai-Hui cu microbuzul, chiar dacă se afla în arest la domiciliu: 'Păi dacă m-a dat afară din casă..'

Hai-Hui cu microbuzul, chiar dacă se afla în arest la domiciliu: 'Păi dacă m-a dat afară din casă..'

Replica API 27 aprilie 2019 | 00:00 274

Doar ce scăpase de arestul preventiv și urma să stea în arest la domiciliu, dar a ajuns, din nou, după gratii. Este vorba despre Șaban Bacî, care a precizat că a fost nevoit să încalce restricțiile întrucât a fost dat afară din casă, astfel că a luat microbuzul și a plecat spre o altă locuință. Din câte se pare, individul nu a înteles că are de suportat consecințe, astfel că a ajuns în arest.

Șaban Bacî, în vârstă de 21 de ani, este cunoscut cu antecedente penale. De dată recentă, acesta a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. S-a reținut în actul de sesizare că, la data de 1.06.2018, în jurul orei 14.30, a deposedat prin violență o femeie de lanțul din aur pe care aceasta îl purta la gât, prin smulgerea acestuia. Inculpatul a fost reținut la 1.06.2018 și apoi arestat preventiv până la 23.03.2019 când măsura de înlocuire a arestului preventiv a devenit definitivă cu cea a arestului la domiciliu. Atunci, inculpatul a luat cunoștință de obligațiile impuse în cadrul măsurii preventive, după care a fost condus la adresa unde i s-a impus să execute măsura arestului la domiciliu. În teren s-a constatat că, în mod eronat, inculpatul a indicat instanței că numărul imobilului în cauză este 4 în loc de 40A. Urmare a investigațiilor efectuate în cauză a fost identificat proprietarul imobilului respectiv B.S., care a fost de acord ca inculpatul să execute măsura in imobilul unde de fapt locuiește fratele său B.O., care e plecat în străinătate. Ulterior după plecarea organelor de politie, în aceiași zi, în jurul orei 20.30, B.S. s-a deplasat la imobil pentru a-i aduce alimente inculpatului, însă a observat că acesta nu se afla în imobil, fapt pentru care a anunțat organele de poliție. Inculpatul a justificat prezența sa în orașul Babadag prin faptul că i s-a solicitat de către mama proprietarului imobilului să-l părăsească. Așa că a luat microbuzul, ca și cum ar fi fost liber să facă ce vrea, și a plecat la Babdag, pentru a locui cu familia sa. Judecătorii nu au stat pe gânduri și i-au înlocuit măsura, precizând că știa foarte bine că nu poate părăsi imobilul. Astfel, el se află acum în arest.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e un horahai tataresc. gandaci de mongolia.
1
0
Stim si noi cum se face arest la domiciliu in romania .Tara lui dragnea si analfabeta dancila
6
2
moarte tiganilor!!!
11
0
Picurarule,sa'ti dau la dzeana. Ai uitat cand bagai oile in sufragerie si dormeai cu ele si iti punea ma-ta doua bidoane turtite in picioare sa ai si tu cu ce sa te incalti. Stii vorba aia,fereste-te de prostul care s-a ajuns. Hai ca m-am intoxicat destul cu mirosul asta de zer acrit de la tine. Vezi ca iti roade oaia comoda
3
5
Vezi ca ti se acreste zerul. Miroase pana aici
5
2
Sa ti iau cozonaci si mielu. Sti u in ce
3
5
Incredibil! Mereu aceeasi tatari tiganesti , exclusi de societate precum o masea ultracariata, nescolarizati si mirosind a rahat de batal
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108