REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Halep, despre cât a câștigat din tenis: „Am tot ce mi-am dorit, nu pot să mă plâng”

Halep, despre cât a câștigat din tenis: „Am tot ce mi-am dorit, nu pot să mă plâng”

Replica API 8 iulie 2019 | 21:28 413

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) e calificată în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, unde va evolua luni contra americancei de 15 ani Cori Gauff (313 WTA).

La conferința de presă de la finalul meciului cu Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA), câștigat într-o manieră autoritară, 6-3, 6-1, Halep a fost întrebată de jurnaliști despre diferența dintre premiile din WTA și cele din ITF.

„Nu-mi place să vorbesc despre bani pentru că nu sunt o persoană care să umble după ei. Eu am acum tot ce mi-am dorit, am muncit pentru acest lucru, nu pot să mă plâng. Dacă există vreo posibilitate ca lucrurile să se schimbe și să-i ajutăm pe cei clasați mai jos, ar fi o idee bună”, a declarat Simona Halep.

30.187.343 de dolari a câștigat Simona Halep din premii în carieră, fiind pe locul 5 all-time în acest top

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot fapte de caritate vreti, atat stiti sa cersiti. La munca nu la intins mana. Un popor de asistati sociali asta suntem. Bravo Simona ce ai castigat este meritul tau si al familie tale care au avut incredere in tine.
1
2
Banii sint meritati ptr ca sportul de performanta se face cu multa munca si sacrificii !_--Simona a facut ca Ro sa fie cunoscuta pe toata planeta ---Ieri si Cori a cautat Ro pe harta !---bravo Simo
3
1
Arogantele machedonilor, cipanilor...!! Pe cine intereseaza, goana astora dupa bani, dupa "PARATII", arogantele si laudaroseniile lor ?!
3
0
8 basculante cu bani!
1
0
escrocii astia de la Eurosport nu dau meciul lui Halep , oare de ce ? precis ca au uitat sa plateasca . Ce magari
1
1
Minte n-are, dar se pare ca nici nu-i trebuie la asa avere.
5
3
Regulamentele WTA nu sunt facute pentru Halep ci organizatori turneelor spun "noi avem bani astia de dat veniti fetelor sa ii luati"si toate tenismanele din lume alearga dupa bani dar nu toate ajung la cascaval si la baieti este la fel.Despre cat de mult le-a placut sportivilor scoala doar Doroftei a zis adevarul"daca imi placea scoala nu ma apucam de box".
8
2
Numai minte nu prea ai dar nu se vede cand esti ingropata in bani!
11
10
Mai bine s-ar ocupa chiar de tenis. Ca nu e chiar de nivelul banilor acumulati. Noi ne agitam si ea face bani. Noi chiar credem ca e 100% dedicata. E doar afacere cica tenis "profesionist". Astept un tenismen din romania indiferent cine care sa fie dedicat tenisului asa cum fac marii campioni adevarati. Noi romanii suntem insa specializati in milionari de carton dar si unii sportivi sunt mai de carton asa...
6
4
Ii trage mustaciosu la cardan ,o ambaleaza bine.
7
9
Pentru cetatean fapte de caritate a facut tacso cu unchiso prin datoriile care le au la inpozite si tacxe nor avea bani saraci
8
8
nu am auzit sa faca nici o fapta buna caritabila etc ...
13
11
Noroc cu regulamentele WTA. Altfel mediocritatea ei nu-i aducea atatia bani.
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212