REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Halep nu glumește: a cerut "nota de plată", chiar la sosirea în România

Halep nu glumește: a cerut "nota de plată", chiar la sosirea în România

Victor ROTARU 7 martie 2024 | 10:28 760

Simona Halep (32 de ani) a declarat, la întoarcerea de la Dubai, unde se antrenează, că nivelul în circuitul WTA este acum unul destul de ridicat şi că va fi o mare provocare pentru ea să se apropie de primele 10 locuri ale clasamentului mondial.

Halep nu glumeste: a cerut 'nota de plata', chiar la sosirea in RomaniaSimona Halep

"În perioada aceasta vă spun sincer că nu m-am uitat foarte mult la tenis pentru că era cumva o suferinţă să mă uit şi să ştiu că nu am voie să joc. Dar nivelul pot să spun este destul de ridicat, cel puţin în top 10 fetele au o putere extraordinară şi joacă un tenis bun. Ştiu şi eu cum e să fii în top 10, tot timpul eşti pregătit. Aşa că va fi greu şi o mare provocare pentru mine să mă apropii de top 10", a afirmat ea, pe Aeroportul Henri Coandă.

Sportiva din Constanța a menţionat că va discuta cu avocaţii săi despre deschiderea unor procese prin care să recupereze prejudiciul cauzat de suspendarea pentru doping.

"Când am primit decizia TAS şi am vorbit cu avocaţii eram foarte bucuroasă. Vom discuta pe parcurs acest aspect (n.r. - deschiderea de noi procese) şi voi face tot ceea ce trebuie. Pentru că a fost incorect tot ce s-a întâmplat. Mouratoglou... de fapt echipa şi implicit şi el mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenţie sau cu alte lucruri greşite, dar a fost o greşeală pe care am plătit-o foarte, foarte scump. Însă a fost o greşeală, atâta tot, nicio intenţie de doping", a afirmat Simona Halep.

Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentele nutriţionale din cauza cărora consideră că a fost testată pozitiv şi a fost suspendată.

Sportiva noastră cere despăgubiri mai mari de 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care produce Schinoussa Superfoods, după testul pozitiv la roxadustat, din 2022, de la US Open.

"Eu sunt bine, sunt împăcată sufleteşte pentru că ştiu că nu am făcut absolut nimic, s-a şi dovedit acest lucru. E un moment mai dificil să dau eu sfaturi tinerilor sportivi, dar le doresc să aibă încredere în ei şi să facă tot ceea ce pot ei pentru a reuşi în tenis şi să respecte tenisul, aşa cum am făcut şi eu şi am să fac întotdeauna", a mai spus Simona Halep, potrivit digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar ai sparut OAYE BEZMETYKA??!! HALEPA HALEPUTZA HAPLEA HAHALEPRA KAP DA OYTA CU MUYAN DA KAPRITZA CU BANTIZA SI FUNDITA!!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272