REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

HAOS generalizat în PARCAREA subterană de la Vivo Mall!

HAOS generalizat în PARCAREA subterană de la Vivo Mall!

Replica API 20 noiembrie 2021 | 00:02 5166

Unii șoferi nu au dat doi bani pe reguli și, în graba de a intra în mall, sau din comoditate, își parchează mașinile după bunul plac. Ca cei din imagine, de exemplu! Nu s-a mai ținut cont de faptul că se blochează două sau patru locuri de parcare.

Traficul infernal din orele de vârf şi mașinile lăsate la întâmplare reprezintă o problemă veşnică în municipiul de la malul mării. În rândul șoferilor nici nu se mai pune problema de disciplină. Fiecare își face legile proprii și, după ce au stat zeci de minute în trafic, când ajung în parcările marilor centre comerciale par „debusolați” și se pierd cu firea când văd atâtea locuri de parcare goale. Așadar, aleg să își lase mașinile la întâmplare. De ce? „Pentru că pot” și „pentru că așa vreau eu!”, asta îți vor răspunde o mare parte din cei întrebați de ce și-au lăsat mașina pe unde le-a venit, sau de ce au ocupat două, trei sau patru locuri de parcare.

În parcarea Vivo, fiecare parchează cum vrea

Centrul comercial Vivo Mall de pe bulevardul Aurel Vlaicu dispune de extrem de multe locuri de parcare, însă, pe „șmecherii” constănțeni îi doare „în cot” de lege și de bunul simț şi au ales să-și lase mașinile la voia întâmplării, așa cum se poate observa și în imaginile atașate.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ddff
0
0
Vai ce articol super important !!!
1
0
Niste tarani!!
4
0
CT 86 ESE nu stie sa parcheze. CT 14 CKN la fel. Ii doare in cot de restul.
15
0
Si care e problema? E gratis. Nu mai comentati!
3
20
Diana acum ai constatat si tu ce se intimpla in parcare la Vivo cind de fapt e problema generalizata cam in mai toate parcarile. Mergi fatuca pe teren cu pozarul dupa tine sa vezi cum sta treaba si nu mai scrie dupa ureche.
8
1
Si daca le atragi atentia, iti spun cu nonsalanta si in bataie de joc... Ca ce, vezi-ti de treaba ta, altceva nu ai ce face?? Parchez cum vrea p..a mea! Aici tb sa fie ghilimele, dar nu ma lasa sa pun astfel de caractere si nici diacritice.
14
0
efectul vaccinului in mall-uri. Nu mai primiti nici vaccinati acolo! Sa ne intoarcem la dictatura comunista, ca era mai sigur
9
8
Vrem o tara ca afara. Sti ce zic?
15
0
Cand treci de la caruta la masina ai impresia ca o lasi in camp.
47
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468