REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

HAOS Pe A2, în drum spre Constanța, la Agigea şi între Eforii: accidente în lanţ!

HAOS Pe A2, în drum spre Constanța, la Agigea şi între Eforii: accidente în lanţ!

Replica API 25 august 2018 | 11:14 294

E weekend, începe haosul în traficul rutier care duce spre mare! Astfel, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti- Constanţa, valorile de trafic spre litoral sunt crescute iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană, sâmbătă, 25 august.

Precizăm că au au fost mai multe tamponări la kilometrul 38 (localitatea Fundulea patru autoturisme) şi la kilometrul 87 (localitatea Vâlcelele două autoturisme), autovehiculele au fost scoase în banda de urgenţă.

Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren, să ruleze cu prudenţă şi să manifeste disciplină în trafic.

Update ora 9.00: Haos la ieşire de pe A4 şi între Eforii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (09:00), în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens. Se circulă îngreunat la ieșirea de pe autostrada A4 și intrarea pe DN39, la Agigea (capacitate redusă de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă). Între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană în ambele sensuri.

Pe autostrada A2 București – Constanța valorile de trafic sunt, ridicate pe sensul de mers cătrelitoral. Pe celălalt sens, nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență – traficul normal.

Cozi imense la staţiile de taxare de la Feteşti

Aglomerat este și la stația de taxare de la Fetești, aceasta din cauza faptului că mulţi conducători auto preferă, încă, să plătească taxa de pod la ghişeul destinat achitării pe loc a tarifului. De aceea, amintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).

Conducătorilor auto care se deplasează pe autostrăzi li se recomandă

să respecte limitele legale de viteză;

să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;

să folosească luminile de întâlnire;

să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;

să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;

să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
2
3
Alo, lotul de militieni cercetati pt mita pe sezonul estival din 2017 ce mai face? Un militian din lot de spagari juca si fotbal la Agigea. Macar sa-l scoata la munca silnica la Canal.
2
0
Si mai grav e ca se gaseau si tot felul de justitiari care incercau sa-i blocheze.
3
3
foarte multi idioti circulau azi pe banda de urgenta.....politie lipsa pe autostrada.
8
1
multi au permis putini stiu sa conduca
9
1
exact,marea problema sunt primitivii de la volan needucati semi-analfabeti.
11
1
Cretini profunzi.
6
1
Toate regulile se incalca,pentru ca la volan se urca extraordinar de multi netoti meltei,oameni ciufuti in viata de zi cu zi,niste cretini cu capetele seci si multi foarte violenti,bestii. Unii mai si beau alcool. Pleava. Ce vezi pe trotuare e si in traffic,doar ca la volan scursurile devin periculoase pe bune. Drumurile da,sunt de cacat dar si marea majoritate a soferilor sunt ca drumurile,niste dobitoci cu gropi in creier. Cand vezi unul conducand prudent pare din SF-uri,sau norvegian. Astia sunt romanii,medievali.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108