REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

HAOS pe A4: o șoferiță FĂRĂ PERMIS a provocat un accident rutier și a FUGIT!

HAOS pe A4: o șoferiță FĂRĂ PERMIS a provocat un accident rutier și a FUGIT!

Replica API 22 august 2017 | 10:51 1778

A fost prinsă

A fost prinsă

fotografia are rol ilustrativ!

Ioana Costache a provocat un accident rutier pe A4, la data de 11 august, după care a fugit. Nu i-a păsat că erau persoane rănite, că o mașină intrase în glisiera metalică de pe partea dreaptă a sensului de mers și alta intrase în coliziune cu cea la a cărei volan se afla. Dar iată că a fost prinsă. Și ce credeți? Nu are permis de conducere. Acum a fost propusă spre arestare.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că, la data de 11.08.2017, Ioana Costache, în timp ce conducea autoturismul marca Mini Cooper pe autostrada A4, la km 14+942m, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul marca Skoda Octavia, ce era condus regulamentar, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul marca Mini Cooper a rămas imobilizat pe banda doi de circulaţie, iar autoturismul marca Skoda Octavia s-a oprit pe banda de urgenţă. Din aceeaşi direcţie rula autoturismul marca Ford Focus al cărui conducător, surprins de staţionarea celor două autovehicule pe carosabil, în încercarea de a evita un impact cu acestea şi, din cauza bucăţilor de elemente de caroserie împrăştiate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică de pe partea dreaptă a sensului de mers şi de aici în cea mediană. Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane, pasageri în auto marca Ford Focus si a două persoane, pasageri în auto Skoda Octavia.

Imediat după producerea accidentului de circulaţie, până la sosirea organelor de poliţie care au efectuat cercetarea la faţa locului, deşi avea cunoştinţă că sunt persoane vătămate în autoturismul pe care l-a lovit, inculpata a părăsit locul faptei.

După identificarea acesteia, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere. Cercetările au continuat și femeia a fost depistată. La data de 22.08.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi părăsire a locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stirea nu e despre accidentul de la care e prezentata fotografia.Accidentul cu masina din foto s-a petrecut din cauza soferului care in timp ce conducea dialoga cu copilul aflat pe bancheta din spate si a pierdut controlul directiei de mers.
2
2
nu exista soferi fara permis
5
0
daca e incidentul care i-a nenorocit pe viata lasandu-i pe aia fara picioare e vb de Ford Fusion si oricum legea zice ca nu se dau in clar numele brandurilor, asta nu e tot ma doare creierul cand vad lisiera metalica de pe partea dreapta a sensului de mers cand de fapt e pe mijloc toata ziua si urmeaza a ramas imobilizat pe banda doi de circulatie si pe banda de urgenta adica cum vine asta, in acelasi timp ambele?
1
1
Yong tu te astepti sa gasesti pe autostrada masini oprite?
1
1
11 zile mai tarziu, stire de ultima ora
0
2
Pai dece nu a redus viteza daca fernecatii aia erau opriti pe banda de urgenta ? Pe ala cu Fordul cine l,a lovit, ca din articol reisese faptul ca aia a lovit alta masina si ca ala incercand sa evite o musca , care zbura pe autostrada s-a trezit in parapet, hai sa fim seriosi, ori era chior si nu a vazut masinile ?
0
4
femeile sunt cele mai inconstiente si lispsite de empatie cand fac accident, omoara oameni si tot ele cu gura mare, nu am primit vreodata prioritate la trecerea d pietoni de la vreo femeie, nici macar nu au schitat vreun gest sa se uite sau sa mimeze o frana, viteza mare ca se raceste pula acasa, stiti care e cea mai grea operatie la femei, sa le scoata doctorul pula din cap.
6
12
Unde sunt mancatorii de cacat?Ca vezi domne avea viteza , ba ca era beat ...
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614