REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

HC Farul și-a închis porțile

HC Farul și-a închis porțile

Replica API 19 iulie 2017 | 00:46 249

Constanța și-a luat adio de la gândul că poate avea în premieră două formații în primul eșalon românesc, după ce HC Farul s-a desființat din lipsă de fonduri. Ratarea promovării în Liga Națională a avut și urmările așteptate inclusiv de conducere, Primăria Constanța declarându-și clar imposibilitatea susținerii a două formații. Dacă în primul an HC Farul a fost ajutată, în speranța că ulterior va găsi resurse necesare autofinanțării, de data aceasta Consiliul Local a tăiat definitiv fondurile. În aceste condiții marea majoritate a jucătorilor au plecat, însă cei mai valoroși dintre aceștia vor continua la echipa secundă de la HC Dobrogea Sud. Unde vor ajunge inclusiv juniorii care au obținut bronzul ultimei ediții a C.N. În plus, antrenorul principal Eden Hairi se va alături lui Aleksander Adzic pe banca tehnică, iar președintele Nurhan Ali va fi desemnat manager general al Dobrogei Sud ! Așadar, există cel puțin teoretic premizele unui club mai puternic, cu un lot de jucători mult mai numeros al echipei secunde la HC Dobrogea Sud, de unde cei mai talentați pot face pasul către marea performanță. „Până în acest moment nimeni nu a semnat vreun contract cu Dobrogea Sud, dar acest lucru se va fac eprobabil în aceste zile. Se dorește formarea unui club mult mai puternic, care să dispună de grupe de juniori la toate categoriile de vârstă“ a precizat Eden Hairi. De la vechea HC Farul vor contiinua la HC Dobrogea II doar patru jucători: Loghin, Tudorancea, Susanu și Savu.

Sorin TEODOREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DNA trebuie sa intervina si in acest caz de coruptie care dureaza de ani buni .Urmand traditiei Nurhan Ali urmeaza in continuare sa ocupe functie de manager pentru a sifona fondurile publice din cheltuieli administrative fictive si salariile jucatorilor catre PSD ca si pana acum .Intrebati jucatorii din anii trecuti Stavrositu Toma etv cat decontau inspoi din salariile colosale pe care le incasau ! Curtea de Conturi nu verifica eficienta , eficacitatea si economia cheltuirii banului public ! Daca va inteeseaza DNA autosesizati va !
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212