REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Horia Constantinescu acuzații la adresa Direcției Sanitar-Veterinare

Horia Constantinescu acuzații la adresa Direcției Sanitar-Veterinare

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 307

Ședința Colegiului Prefectural a avut loc miercuri, 29 ianuarie a.c., în Sala Ovală la sediul Instituției Prefectului. La eveniment au fost prezenți reprezentanții instituțiilor de stat din municipiul Constanța. Printre aceștia a fost prezent și Horia Constantinescu, comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța care a făcut acuzații legate de autorizațiile date de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranţa Alimentelor.

În cadrul ședinței Colegiului Prefectural, comisarul Horia Constantinescu a făcut apel către prefectul, George Niculescu în ceea ce privește ideea reiterării colaborării între instituțiile constănțene. „Doresc reiterarea colaborării instituțiilor în ceea ce privește administrarea sezonului estival 2020. Suntem mai multe autorități care nu reușim să găsim numitorul comun al colaborării și sunt nevoit să vorbesc despre autorizarea din punct de vedere sanitar-veterinar a unităților de alimentație publică. Direcția Sanitar-Veterinară autorizeză tot felul de stabilimente nedefinite ca atare emițând avize pe baza cărora autoritățile sunt nevoite să emită autorizații de funcționare. Acest cerc vicios pare să nu se termine de trei ani de când conduc acest Comisariat, având permanent auspiciul de autoritate draconică în raport cu celelalte instituții și suspendând activitatea celor deschiși în aceste condiții” a transmis Horia Constantinescu.

Prezentă la ședință, reprezentanta DSVSA a transmis faptul că ceea ce a transmis comisarul OPC sunt acuzații nefondate și nu își aveau rostul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie golanului pesedist Babu
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389