REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Horia Constantinescu: Demisia din PSD este de bun simţ!

Horia Constantinescu: Demisia din PSD este de bun simţ!

Replica API 22 februarie 2020 | 15:25 506

Candidatura lui Horia Constantinescu, de la CJPC Constanţa, nu a fost o noutate pentru nimeni. Deşi, toţi se aşteptau să candideze din partea PSD, fiind membru, ei bine, nu se va întâmpla acest lucru, dat fiind faptul că formaţiunea merge pe mâna, cel mai probabil, a lui Decebal Făgădău. Aşa că, ori va candida independent ori cu susţinerea altui partid. Preşedintele PSD, Felix Stroe, a anunţat că o candidatură a lui Constantinescu la Primăria Constanţa ar însemna auto-excluderea celui din urmă din partid., iar Constantinescu îşi asumă acest lucru.

"Discutia purtată cu domnul Stroe nu a fost decât informală. Dânsul doar m-a rugat să aştept puţin. Decizia de a candida i-am transmis-o de atunci. Voi candida, cu siguranţă. Demisia din PSD este de bun simţ! Astept ordinul de suspendare (n.red. din funcţia de comisar şef al CJPC Constanţa) şi demarez precampania. Daca nu au răbdare să depun demisia, ma pot demite!", a spus Horia Constantinescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, voi chiar ne luati de prosti? Esti sageata psd-ului. Sanchi, candidezi ca si independent! Asa a candidat si Ceti data trecuta si a furat cateva mii de voturi care au facut diferenta. Toata mascarada asta este doar ca sa iasa iar fatalau primar. Nu ne mai luati de prosti. Sa spart un psdist important acasa la nevasta-sa si aia s-a spart dupa o partida de amor, amantului. Asa ca.... rusine sa va fie.
0
0
Pacat de tineretea ta , pesedacule...
2
0
Si ce vrei ma sa spui ca A.Nastase zis si bombonel era PSDist!!?,nu ma personajul ala toxic nu facea patre din partidul nostru,noi avem doar oameni SARACI dar CINSTITI.
1
3
Comandante dezertor,vezi ca e ilegal sa "agiti" mafia din Eforie pentru voturi si aia la randul lor sa "inroseasca"telefoanele in stanga si dreapta cu mesajul "poate il ajutam si pe el"NU se poate !Organizatiile eretice secrete sunt ANTICONSTITUTIONALE conform Art 40 alin 4 "Dreptul la asociere"-Orice societate cu caracter secret este strict interzisa!Valabil pt Masonerie,Rotary,Rotaract si Lions,nu ne intereseaza cine particpa la intruniri,v am prins,v am luat!Grija mare de acum cu sedintele ca nu toate restaurantele au aviz ISU si fiind ilegal poate izbucni un incendiu,oricand!Muie NASTASE
2
2
Noi cu totii te sustinem, comandante. Suntem alaturi de tine, ca datorita tie ne-a crescut si noua cascavalul pe care-l luam de la agentii ec. Impreuna vom reusi !
3
5
Constantinescu,un pesedist mascat si un reprezentant al smecherasilor de cartier.Doua blesteme sub aceeasi palarie.
5
1
Asta e la fel de idiot ca si madame Ploscaru, care vrea primarita si aia. Toti golanii vor primari
10
2
Daca demisia din PSD e de bun simt ,intrarea in PSD e cum?
12
1
Incepe migratia politica. Daca sunteti atenti, aceeasi oameni din PDSR, care au plecat la PDL, dupa aceea la PSD iar acum au luat drumul PNL-ului. Daca sunt aceeasi oameni, noi ce votam de fapt? Nu ne mai facem bine niciodata ... O tara plina de coruptie, unde toate institutiile statului servesc doar acestor oameni iar oamenii de rand se complac in aceasta mizerie. Sunt curios cand o sa inceapa cineva sa faca ceva pentru tara asta ...
9
1
Un infractor, sclavul lui Nastase, conducea masina in care a fost nastase cand a iesit din puscarie, inconjurat de interlopi.
9
1
E bine ca va candida. Lasati-l. Ne amuzam si ne distram... Ce circ va fi.
14
1
Are tatuat pe umeri grade militare...un test psihologic pe bune ar fi fatal pentru el
15
1
Va rugam din tot sufletul nu mai aratati poze cu asta! Scrieti si spuneti ce vreti, doar nu mai aratati nicio poza a acestei dihanii
14
2
Mai kkt cu mot, dupa ce ai luat spaga la OPC sa-i aperi pe cei de la 5 asec firma de curatatorie chimica, pentru ca au produs pagube clientilor de zeci de sute de lei, vrei sa candidezi ? Muie tie jeg corupt, Dumnezu nu doarme, o sa te pice cu mare drag jogodie infantila. Si o sa-ti aduca pachet la Poarta Alba firma 5 asec sa-ti curete stomacul definitiv.
15
2
Votez Constantin
2
16
Mai asteapta putin sa vad care are sansa mai mare: mariana sau hansa. Nu te increde in ce spune ardei umplut. CANDIDEAZA!!!! Si daca castigi sa nu te astepti ca stroe isi va da demisia.
12
2
un cocalar manelist pe post de marioneta a pizdeilor! Cel mai bine si-ar lua mu!a care o cauta, ar cauta prima hazna si s-ar arunca in ea!
23
2
Usrplusu Care mai e darul la umc la programarea calc, c@rmendtresc & darie stie, oameni noi tot mai noi
4
4
Calam.el este doar un iepure aruncat in lupta.sclav a fost sclav este si sclav o sa moara.toate au fost gandite.mai explic inca odata sa priceapa toata lumea si cei care au citit si cei ce vor aa citeasca.omul este aruncat in lupta sa rupa voturi la fel si chesoiu dobre pe stanga.pe dreapta este chesoiu chitac stelian.castigator o sa iasa fagadau.zarurile au fost arumcate.imca 5 ani cu ciumatii incompetenti si slugile din primarie si cjc
17
2
Nici naiba nu l baga pe lab.arul acesta in seama.
24
2
merge cu mai multi candidati, prostii trebuiesc derutati ca unul sa castige, nu degeaba suntem saracii Europei, vreti o schimbari? NU votati lepre gen, Nu votati partide, gasti de nenoriciti, ceva nou ce nu are reclama pe toate blocurile din oras, cine baga bani in asa ceva cand va veni la ciolan va trebui sa isi recupereze investitia
18
2
asta si-a luat bataie la o terasa in Neptun,a ramas fara doi dinti,cautati pe google sa vedeti.Vanzatorul asta de porumb din Eforie se vede primar?sa-si vada de manelele lui.Cu ceva timp in urma s-a filmat cu telefonul in masina cu fi-su si nevast-sa,ascultau manele la greu,si copilul ala nu avea centura de siguranta,si a fost chemat la politie dupa ce a postat acel video pe facebook.
28
1
Tot din partea PSD este si asta chiar daca nu este oficial pentru ca cele mai multe furaciuni ale lui Fagadau au fost ordine pe linie de partid,acum partidul nu poate sa nu il dea deoparte caci cine stie ce se intampla in P.S.D.daca incepe prostu sa toarne tot ce stie.
17
6
Nu pot crede ca acest om poate fi primarul Constantei E prea urat, prea rau si prea orost. Zau asa...
20
3
Ba drogalaule, candideaza la Periboina sau Wuan?? Duceate_ai in China de jeg, cica au tratament acolo pentru pentru tine si prietenii tai din Costinesti, aia de iti tineau trena, o sa ajungi la puscarie, mafiotule, nu iti e ma rusine!!
23
3
Horica OPC este doar un iepure. Pesedistii disperati ca nu vor avea voturi, il imping in fata pe stimabilul pentru ca sa fure voturile partidelor de dreapta. In realitatea, el este acceasi Marie, cu alta palarie.
34
3
Drum bun, cale batuta! Eu stiu ca functia de primar e doar una, cu ce esti tu mai bun? Lasa-ne, frate! Ia-ti zborul, vezi ca aia de la PNL au lasat usa deschisa, toate javrele se pripasesc acolo, poate e un loc si pentru tine...
39
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614